e, jedno pitanje imam...tražim jedan film
klasificiran je vjerojatno kao horror, gledala sam ga prije nekih 5 - 6 godina na HRT - u
ugl, ne mogu nigdje naći niti itko zna za taj film, nije nikom čak ni poznat
ja već tih 6g na netu tražim isti po svim pojmovima, pročešljala sam sve moguće horror filmove, b, c sve živo, čak i australske jer mi nekako ugođaj datira za australsko vremensko - prostorni stil...
evo "radnje"
2. POSTOJI GRUPA MLAĐIH LJUDI KOJI SU DOŠLI U KUĆU NEGDJE U PIZDU MATERINU U ŠUMU ČINI MI SE I NEKO JEZERO JE U PITANJU (jedna glumica je crnkinja)
Počinje kao teen horror al jako čudna atmosfera i minimalizirani dijalozi
3 . POČINJU SE DOGAĐATI SRANJA, UBOJSTVA
4. U TOJ KUĆI KOJA JE NALIK NA MINI GOTIK DVORAC JE NEKA "BAROKNA" OBITELJ KOJA NE PRIČA PUNO I IMAJU MALOG DEČKIĆA KOJI SA SOBOM NOSI NEKU PLIŠANU IGRAČKU, SVE JE DOSTA STILIZIRANO OD IZGLEDA TE KUĆE DO ŠUME, MJESEC JE PUN I ČUJE SE ZAVIJANJE VUKOVA, OBIČNO SU SCENE NOĆNE
6. IMA LIK NEKU ŠUPU I NOSI KOSTIM VUKA I KOVAČ JE, IZRAĐUJE NEKE ALATKE I NE GOVORI NIŠTA KOLKO SE SJEČAM ON JE VALJDA UBOJICA ILI MISLE DA JE NA KRAJU KAD SE POJAVI S NEKOM BARBARSKOM ALATKOM PRED KRAJ FILMA
7. NA KONCU SVI BUDU POBIJENI OSIM JEDNE ŽENSKE KOJA NA KRAJU ODE S MALIM U KABRIOLETU IZ TOG MJESTA, SCENA CESTE I ŠUME, SVE DOSTA STILIZIRANO, MALI PRIJE NEGO KRENU ZAPALI TU RADIONICU OD "ČOVJEKA VUKA"
još jedan detaljčić...za večerom mali zabija viljušku mami ili babi ili služavki u ruku...onak...čudan film...atipičan horror ali bio mi je zanimljiv i htjela bih ga pogledati ponovo a ni glasa o tom filmu...totalno bizarno...na netu nema šanse da ga nađem već 6god. Znaš li možda o kojem je filmu riječ, jako me zanima...ČUJEMO SE...