Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
DeadDispatcher90

Re: Igre, konzole i slično

Post by DeadDispatcher90 » 23 Jan 2012, 14:21

Wolverine sam igrao relativno kratko, ali ono malo što sam igrao bilo mi je dosta zgodno... Trganje Wolverinea, nabadanje na objekte koji strše iz zidova i stupova i brutalna borba. Meni je bilo dosta zabavno, ali i prokleto ponavljajuće. Ja sam ponovno počeo Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth... Zakon igra...
Revenge solves everything

olio

Post by olio » 24 Jan 2012, 12:37

napokon preša DeathSpank
igra sa genijalnim humorom, ima nekoliko mana, ali su zanemarive jer sve se svodi na odlične humorne situacije i razgovore.
Definitivno igram i drugi nastavak :D

9/10

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jan 2012, 14:04

wolverine je ono solidna igra, samo vrlo brzo postane užasno repetitivna. Ali je bar ono igrivo, iako se bossovi ponavljaju, osim one izvrsne borbe protiv onog divovskog robota, kako ono... A kada se boriš protiv robota, onda je nasilje nekako dosadno, he. Ma moglo je i bolje.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Jan 2012, 23:01

Amnesia: The Dark Descent- prva igra koju odigrah na novom kompu, i uostinu remek djelo od horror igre. Iako grafika nije najsuvremenija, sama atmosfera i stil igre je za svaku pohvalu. Ovu sam igru igrao u mraku s slušalicama, što je dodatno poboljšalo atmosferu u igri. Ako ste ljubitelj horror survivor igri, ovo je "a must play" igra. Ovu bi igru svakako volio posjedovati, samo neznam di bi je se moglo kupiti, osim na steamu.
I may be an idiot, but i am no fool.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 26 Jan 2012, 20:34

Darkness 2 demo... Precool...

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jan 2012, 20:40

DeadDispatcher90 wrote:Darkness 2 demo... Precool...
+ 1. Baš ga upravo dovršio, moram nabaviti original za ps3.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 27 Jan 2012, 02:04

Malo detalja... Fantastična grafika koja kombinira realno sa stripovskim rubovima i živim bojama. Zvuči čudno ali izgleda prekrasno. Fantastičan osječaj napucavanja kojeg bi usporedio sa filmom "Shoot them up" gdje svaki metak ima težinu, trza neprijatelja, a pištolj zadovoljavajuće trza. Sa odličnom animacijama krvi i neprijatelja, čisti užitak već samo napucavanje. Korištenje demonskih moći... Iako na prvu malo neobično u kombinaciji sa pucanjem, lako se naviknuti i teško je reći koliko je dobar osjećaj kada jedan pipak (ili zmija) otrga vrata obližnjeg automobila i drži ih ispred igrača kao štit dok igrač lako puca kroz prozor vrata. Zatim baciti ta vrata prema neprijatelju i prepoloviti ga na dva komada njima. Jednostavno fantastično! Na mom starom PC-u čak i na high postavkama i visokoj rezoluciji ide vrlo brzo i zadovoljavajuće. Sve u svemu... Jedva čekam punu verziju. I Jackie (glavni lik) se čini kao dosta opaki maderfaker.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2012, 05:08

da, to i je napravljeno po stripu, zato i ima stripovsku atmosferu. Jedino mislim da će nervirati što ništa ne možeš raditi dok vršiš egzekucije nad "žrtvama".
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 27 Jan 2012, 13:41

Ma znam, zapravo jedan od naših trenutno i crta za njih. Mislim Stjepan Sejic ili Adi Granov.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2012, 17:57

Enslaved: Odyssey to the West- akcija/platformer igra, s ljepim dizajnom. Ova mi se igra dopala, fluidna je, dobre kontrole. Dizajn igre je ljep s dobrim izborom boja. platfor-erski dio igre je dobro odrađen, tako da nemožete skočiti i odlatiti u provaliju, a ni akcijski dio niej loš. Sama igra je laka, a ni sama priča mi se nije previše dopala jer je štošta ostalo nerazjašnjeno. ostatak igre je više/manje standardno za ovaj žanr; skupljate "power orb"ove kojima nadodrađujete opermu.....

Igra nije loša, ali malčice je prelaka za moj ukus, s nešto humora i akcije.

LIMBO - DLC igra za sve konzole i steam, jako ljepa igra, po žanru puzle/platformer. Na vama je da sami odlučite o čemu se u igri radi, a dizajn igre odrađen isključivo u bjelo, i crnoj boji (naravno pod to se podrazumjevaju i razni tonovi crne) je stvarno predivan, a ni glazba nije za bacit. Puzzle dio je ok,ali nije pretežak. kontrole su dobre, tako da ce te lako moći kontrolirati svojim likom; jedino što je igra kratka, može se prijeći za jedno 2 sata, možda i manje ako ste jako dobri s puzzle igrama

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Feb 2012, 18:32

Što fali priči u Enslaved? Meni je čak bila dobra radnja, makar su mogli bolje proraditi na karakteru likova. A pigsy je preotkačen lik, naročito ona scena kada se ruše s broda i penisom. Baš su najavili nastavak igre.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2012, 18:55

nekako mi ostavlja dojam da je štošta ostalo neodgovoreno , pigsy je interesantan lik, i igra mi se dopala, ali kao što rekoh, priča mi je nekako nepotpuna

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 Feb 2012, 13:01

trenutno igram Kingdoms of Amalur: Reckoning.igra savršeno radi prvih 20-tak minuta,a onda počinje štekati i jednostavno je nemoguće igrati :( sad,ne znadem jer problem u laptopu koji je relativno novi.grafulja je GeForce GT 525M,4 gb rama.

btw igra je odličnaa :)
Image

Image

Image

olio

Post by olio » 12 Feb 2012, 13:39

ja je igram na starom laptopu sa intel grafičkim čipom GMA4500, lošije 10 puta od tvoje grafe
na low i velikoj rezoluciji ide u dvadestak fps-a
Tebi bi trebalo klizit sa svime na medium-high postavkama i max rezolucijom (oko 30-40+ FPS-a)

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Feb 2012, 17:17

Započeh Ff13-2; ali nekako nisam raspoložen za FF igre, tako da cu , zasad, prjeći na fallout new wegas s swim dlc-ima.

Post Reply