Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
Re: Igre, konzole i slično
Wolverine sam igrao relativno kratko, ali ono malo što sam igrao bilo mi je dosta zgodno... Trganje Wolverinea, nabadanje na objekte koji strše iz zidova i stupova i brutalna borba. Meni je bilo dosta zabavno, ali i prokleto ponavljajuće. Ja sam ponovno počeo Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth... Zakon igra...
Revenge solves everything
-
olio
napokon preša DeathSpank
igra sa genijalnim humorom, ima nekoliko mana, ali su zanemarive jer sve se svodi na odlične humorne situacije i razgovore.
Definitivno igram i drugi nastavak
9/10
igra sa genijalnim humorom, ima nekoliko mana, ali su zanemarive jer sve se svodi na odlične humorne situacije i razgovore.
Definitivno igram i drugi nastavak
9/10
- john_constantine
wolverine je ono solidna igra, samo vrlo brzo postane užasno repetitivna. Ali je bar ono igrivo, iako se bossovi ponavljaju, osim one izvrsne borbe protiv onog divovskog robota, kako ono... A kada se boriš protiv robota, onda je nasilje nekako dosadno, he. Ma moglo je i bolje.
Michel puši karu.
- maddjuro
Amnesia: The Dark Descent- prva igra koju odigrah na novom kompu, i uostinu remek djelo od horror igre. Iako grafika nije najsuvremenija, sama atmosfera i stil igre je za svaku pohvalu. Ovu sam igru igrao u mraku s slušalicama, što je dodatno poboljšalo atmosferu u igri. Ako ste ljubitelj horror survivor igri, ovo je "a must play" igra. Ovu bi igru svakako volio posjedovati, samo neznam di bi je se moglo kupiti, osim na steamu.
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
+ 1. Baš ga upravo dovršio, moram nabaviti original za ps3.DeadDispatcher90 wrote:Darkness 2 demo... Precool...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Malo detalja... Fantastična grafika koja kombinira realno sa stripovskim rubovima i živim bojama. Zvuči čudno ali izgleda prekrasno. Fantastičan osječaj napucavanja kojeg bi usporedio sa filmom "Shoot them up" gdje svaki metak ima težinu, trza neprijatelja, a pištolj zadovoljavajuće trza. Sa odličnom animacijama krvi i neprijatelja, čisti užitak već samo napucavanje. Korištenje demonskih moći... Iako na prvu malo neobično u kombinaciji sa pucanjem, lako se naviknuti i teško je reći koliko je dobar osjećaj kada jedan pipak (ili zmija) otrga vrata obližnjeg automobila i drži ih ispred igrača kao štit dok igrač lako puca kroz prozor vrata. Zatim baciti ta vrata prema neprijatelju i prepoloviti ga na dva komada njima. Jednostavno fantastično! Na mom starom PC-u čak i na high postavkama i visokoj rezoluciji ide vrlo brzo i zadovoljavajuće. Sve u svemu... Jedva čekam punu verziju. I Jackie (glavni lik) se čini kao dosta opaki maderfaker.
- john_constantine
da, to i je napravljeno po stripu, zato i ima stripovsku atmosferu. Jedino mislim da će nervirati što ništa ne možeš raditi dok vršiš egzekucije nad "žrtvama".
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Ma znam, zapravo jedan od naših trenutno i crta za njih. Mislim Stjepan Sejic ili Adi Granov.
- maddjuro
Enslaved: Odyssey to the West- akcija/platformer igra, s ljepim dizajnom. Ova mi se igra dopala, fluidna je, dobre kontrole. Dizajn igre je ljep s dobrim izborom boja. platfor-erski dio igre je dobro odrađen, tako da nemožete skočiti i odlatiti u provaliju, a ni akcijski dio niej loš. Sama igra je laka, a ni sama priča mi se nije previše dopala jer je štošta ostalo nerazjašnjeno. ostatak igre je više/manje standardno za ovaj žanr; skupljate "power orb"ove kojima nadodrađujete opermu.....
Igra nije loša, ali malčice je prelaka za moj ukus, s nešto humora i akcije.
LIMBO - DLC igra za sve konzole i steam, jako ljepa igra, po žanru puzle/platformer. Na vama je da sami odlučite o čemu se u igri radi, a dizajn igre odrađen isključivo u bjelo, i crnoj boji (naravno pod to se podrazumjevaju i razni tonovi crne) je stvarno predivan, a ni glazba nije za bacit. Puzzle dio je ok,ali nije pretežak. kontrole su dobre, tako da ce te lako moći kontrolirati svojim likom; jedino što je igra kratka, može se prijeći za jedno 2 sata, možda i manje ako ste jako dobri s puzzle igrama
Igra nije loša, ali malčice je prelaka za moj ukus, s nešto humora i akcije.
LIMBO - DLC igra za sve konzole i steam, jako ljepa igra, po žanru puzle/platformer. Na vama je da sami odlučite o čemu se u igri radi, a dizajn igre odrađen isključivo u bjelo, i crnoj boji (naravno pod to se podrazumjevaju i razni tonovi crne) je stvarno predivan, a ni glazba nije za bacit. Puzzle dio je ok,ali nije pretežak. kontrole su dobre, tako da ce te lako moći kontrolirati svojim likom; jedino što je igra kratka, može se prijeći za jedno 2 sata, možda i manje ako ste jako dobri s puzzle igrama
- john_constantine
Što fali priči u Enslaved? Meni je čak bila dobra radnja, makar su mogli bolje proraditi na karakteru likova. A pigsy je preotkačen lik, naročito ona scena kada se ruše s broda i penisom. Baš su najavili nastavak igre.
Michel puši karu.
- maddjuro
nekako mi ostavlja dojam da je štošta ostalo neodgovoreno , pigsy je interesantan lik, i igra mi se dopala, ali kao što rekoh, priča mi je nekako nepotpuna
- hitman_4
trenutno igram Kingdoms of Amalur: Reckoning.igra savršeno radi prvih 20-tak minuta,a onda počinje štekati i jednostavno je nemoguće igrati
sad,ne znadem jer problem u laptopu koji je relativno novi.grafulja je GeForce GT 525M,4 gb rama.
btw igra je odličnaa
btw igra je odličnaa

-
olio
ja je igram na starom laptopu sa intel grafičkim čipom GMA4500, lošije 10 puta od tvoje grafe
na low i velikoj rezoluciji ide u dvadestak fps-a
Tebi bi trebalo klizit sa svime na medium-high postavkama i max rezolucijom (oko 30-40+ FPS-a)
na low i velikoj rezoluciji ide u dvadestak fps-a
Tebi bi trebalo klizit sa svime na medium-high postavkama i max rezolucijom (oko 30-40+ FPS-a)
- maddjuro
Započeh Ff13-2; ali nekako nisam raspoložen za FF igre, tako da cu , zasad, prjeći na fallout new wegas s swim dlc-ima.