to je prefino, ove godine smo i mi radili taj pekmez, odličan je.callac wrote:pekmez od grožđa?john_constantine wrote:ja isto pojedem tek 4, pet rijetko. S pekmezom od grožda ili s orasima.
Hrana i Pića
- alecto
Re: Hrana i Pića
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
meni je od tih domaćih najbolji od šljiva. i to onaj koji stara napravi, s malo ruma. 
- metallicat
palačinke u boji ftw
ja se sjećam da sam ih ko manja mogla pojest puno, tipa 7, 8 samo tako, sad prosjek (ovisno dal sam potpuno gladna) 4,5.
ja se sjećam da sam ih ko manja mogla pojest puno, tipa 7, 8 samo tako, sad prosjek (ovisno dal sam potpuno gladna) 4,5.

-
filmofil
ja imam svoj rekord u jedenju palačinki, 23 komada
al to je bilo davno kad sam bio klinac, sad ih pojedem desetak, 15 MAX ako sam jako gladan...jedem ih isključivo s pekmezom od šipka s malo naribanih jabuka, sve ostalo je bezveze
This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
Jebeno punjenje za palacinke: pekmez od narance, cokolada i mrvljeni keks. 
- Asfodel
Ma tofilmofil wrote:ja imam svoj rekord u jedenju palačinki, 23 komadaal to je bilo davno kad sam bio klinac, sad ih pojedem desetak, 15 MAX ako sam jako gladan...jedem ih isključivo s pekmezom od šipka s malo naribanih jabuka, sve ostalo je bezveze
Kul mi je zadnja shema koju sam pravila kad se 10-11 palačinki naslaže jedna na drugu, dok između svake imaju punjenje od debelih naslaga bešamela. Ideja je da izgleda kao torta, tako se i reže kad se jede.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
1 - filmofil
2 - asfodel
3 - wendigo
2 - asfodel
3 - wendigo
-
filmofil
- Wendigo
važno je sudjelovati.
- Asfodel
- john_constantine
u, ja to radim s rastopljenom čokoladom u velikoj zdjeli, sočno.Asfodel wrote:Kul mi je zadnja shema koju sam pravila kad se 10-11 palačinki naslaže jedna na drugu, dok između svake imaju punjenje od debelih naslaga bešamela. Ideja je da izgleda kao torta, tako se i reže kad se jede.filmofil wrote:ja imam svoj rekord u jedenju palačinki, 23 komadaal to je bilo davno kad sam bio klinac, sad ih pojedem desetak, 15 MAX ako sam jako gladan...jedem ih isključivo s pekmezom od šipka s malo naribanih jabuka, sve ostalo je bezveze
Michel puši karu.
- metallicat
to ja i frend napravili pred nekih 2 mj. i zaredali mi bome nekih 25 palačinki. izgledalo je kao da že bit malo, kad ono svatko je komad (kao komad torte) mogao pojest jedan i polAsfodel wrote:Ma tofilmofil wrote:ja imam svoj rekord u jedenju palačinki, 23 komadaal to je bilo davno kad sam bio klinac, sad ih pojedem desetak, 15 MAX ako sam jako gladan...jedem ih isključivo s pekmezom od šipka s malo naribanih jabuka, sve ostalo je bezveze
rekorder si na topiku, ja ih sad ne pojedem nikad više od 11.
Kul mi je zadnja shema koju sam pravila kad se 10-11 palačinki naslaže jedna na drugu, dok između svake imaju punjenje od debelih naslaga bešamela. Ideja je da izgleda kao torta, tako se i reže kad se jede.

- callac
sad idem peć mafine! čokoladne.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
koji je vama bog, ja pojedem 4 palačinke, maksimala 5 i doslovno nemogu disat 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.