Cijeli film - faca

Mulberry Street je jedan od najboljih ultra low-budgeta koje sam gledao.Vermillion wrote:Rammbock:Berlin Undead 2010 - 6/10 - Sasvim solidno low budget njemačko zombie ostvarenje. Potsjeća sa pričom na Mulberry Street.
Onda bi ti se i ovo moglo svidjetjigsaw wrote:Mulberry Street je jedan od najboljih ultra low-budgeta koje sam gledao.Vermillion wrote:Rammbock:Berlin Undead 2010 - 6/10 - Sasvim solidno low budget njemačko zombie ostvarenje. Potsjeća sa pričom na Mulberry Street.
Drugi je dosta dobar a treci je vec u banani ali vrijedi pogledati ak se mene pitapopayy wrote:Re-Animator ( 1985 ) - ha ha , baš carski hororac. Ovo je prvi put da sam ga pogledao. Baš me zanima kakav je nastavak.
meni upravo obrnuto. Drugi dio je baš bizaran, ali s dosadnom režijom, dok je treći horor komedija, totalno ludilo od filma s nekoliko otkačenih scena, kao završnica.Vermillion wrote:Drugi je dosta dobar a treci je vec u banani ali vrijedi pogledati ak se mene pitapopayy wrote:Re-Animator ( 1985 ) - ha ha , baš carski hororac. Ovo je prvi put da sam ga pogledao. Baš me zanima kakav je nastavak.
]