Hvala ti punoolio wrote:ne, nema...nažalost čak niti morrowind nema (ima za xbox originalni)Zadro wrote:Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.
Najbliže tome (open world, rpg, first person) su:
Kings field 4
Eternal ring
Baldurs gate dark alliance 1 i 2
Drakan the ancient gates
Final fantasy X i XII
Monster hunter serijal
Champions of norrath 1 i 2
ostalo:
Bully
Okami
Shadow of the colossus
Mercenaries 1 i 2
GTA
Igre, konzole i slično
- Josef K
Re: Igre, konzole i slično
- maddjuro
okami za PS2 je AWSOME, jedna od boljih i orginalnijih igara koje sam igrao, a FF x; FF x/2( prvi FF koji je nastavak na neki FF) i ff 12 su odlični. FF 12 sam igrao 80 sati, i još nisam pobio sve opcionalne bossove
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
preporuke za ps2, da je rpg/survival/horror (šta god od toga ili na tu šemu) i da dvije osobe mogu zajedno igrat?
hvala
hvala

- maddjuro
metallicat wrote:preporuke za ps2, da je rpg/survival/horror (šta god od toga ili na tu šemu) i da dvije osobe mogu zajedno igrat?
hvala![]()
sad za igrača neznam, al od horror survivora imaš fatal frame trilogija, cold fear, resident evil 4, dragon quest 8 je RPG, al nije horror, Forbidden Siren. Kuon je super, naravno tu su uvijek odlični silent hillovi, suffering 1 i 2...
- DeadDispatcher90
Suffering je zakon igra kao i nastavak. Jedna od podcjenjenijih igara ikada.
Revenge solves everything
- metallicat
te sve znam, večinu igrala, ali hvalamaddjuro wrote:metallicat wrote:preporuke za ps2, da je rpg/survival/horror (šta god od toga ili na tu šemu) i da dvije osobe mogu zajedno igrat?
hvala![]()
sad za igrača neznam, al od horror survivora imaš fatal frame trilogija, cold fear, resident evil 4, dragon quest 8 je RPG, al nije horror, Forbidden Siren. Kuon je super, naravno tu su uvijek odlični silent hillovi, suffering 1 i 2...

- Josef K
Omg, hvala na ovim igricama, ja sljedeči tjedan kupujem PS pa ću imat šta za igrat 
- maddjuro
PS2 ima hrpu odličnih igara, ja sm svoj kupio pred jedno 2 ili 3 godine, i stvarno odlična konzola. Al pred jedno godinu,godinu i pol sam prešao na xbox
- Josef K
Ja zapravo kupujem PS2 zato da mogu igrat igrice za jedinicu (Crash, Bugs Bunny Lost in Time itd..), a sad ću usput i ove nove isprobat. + Silent Hill i ostale 
- metallicat
- maddjuro
ak imaš malo noviji komp, onda možeš sve to preko emulatora igrat, sam si zemeš za 80kn neki joystick za PS2, i spojiš pek USBa na komp i igraš, i sve funkcionira kao i da preko konzole igraš, za ps1 možeš imat i neki lošiji PC. Tak prišpraš koju stotku. A ako igraš preko laptopa, to je bar lako za spojit na TV i nemoraš na monitoru gledat
- metallicat
ali nije to to, ps na kauču ili za kompom
ja osobno nikad nisam mogla igrat za kompom, ne računajuć one male blesave igre.

- Josef K
Igrat ću Fallout 3 i Oblivion prek kompa, al ću ga spojit na telku i sa joystickom naravno 
- Josef K
Ovo za PS1 sam probao na kompu, nije to to.
- maddjuro
imam leptop, imam joystick, pa spojim laptop na tv, i ista stvar, imaš i on wreless joysticke, al ti su malo skuplji, al ionako mi je soba relativno mala, tak da mi je 2 metra kabla sasvim dovoljno, s tim da imam jako ljep USB joystic koji ej čak i udobniji za držat od orginal PS2 joysticka, jer ima gumirani finiš, a i regularni komp lako spojiš na TV, pa dereš, sam provedeš kabel od kompa do tva,