Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Salvador

Re: Igre, konzole i slično

Post by Salvador » 03 Jan 2012, 21:05

Call Of The Dead (2011)

Image

Koja poslastica :partyman:

Danny Trejo ...Himself (voice)
Sarah Michelle Gellar ...Herself (voice)
Robert Englund ...Himself (voice)
George A. Romero ...Himself (voice)
Michael Rooker ...Himself (voice)

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jan 2012, 21:36

to onaj DLC za call of duty?
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 03 Jan 2012, 23:57

Je li tko kada igrao Zeno Clash?
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Jan 2012, 22:05

Bulletstorm - jutros u sitne noćne sate završih ovu pucačinu koju sam dobio skupa s konzolom koju kupih prije izvjesnoga vremena. Odigrah je jer nisam imao ništa drugo ovo za igrat, i stvarno mi je žao da je ranije nisam zaigrao. iako relativno kratka, igra me je dobro zabavila. Puna je prostih viceva, krvi i brojnih egzekucija s jako interesantnim imenima (npr. ako nekoga ubijete pucajući mu u "pozadinu" to se zove rear entrence); sama atmosfera u igri je dobra s jako ljepo dizajniranim okolišom, ima dijelova koji su tamni, ali i onih šarenijih kada e krećete vanjskim predjelima. Sama igra je jedan FPS, s nešto oružja i energetskim lasom kojim izdaleka hvatate neprijatelje pa ih bacate na šiljke, njima hranite mutirane biljke, ili ih privučete, pa nogom napucate u ogromne propelere. čar same igre je otkrivanje brojnih načina na koji možete ubiti neprijatelje, kojim ima podosta, BTW ubijate neke mutirane kanibale, koji su takvima postali kada se nešto desilo na planetu koji je orginalno bio turističko odredište (neću spoilati pa eći više detalja). Da zaključim, igru se svakako isplati odigrati, pogotovo ako volite priproste viceve, puno krvi i dosta akcije, s solidnom pričom.
I may be an idiot, but i am no fool.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Jan 2012, 00:15

Tako sam prokleto ljut... Kupio Red Faction Guerilla, igra je zakon, ali prokleti games for windows sustav mi ne dozvoljava da napravim profil, a profil je nužan za save-anje. Osjećam se prevareno! Nema više kupovanja igara sa Games for Windows etiketom.

Alastorus

Post by Alastorus » 07 Jan 2012, 01:51

Pokušaj sa offline accountom, onda možeš sejvat normalno :)
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Josef K

Post by Josef K » 07 Jan 2012, 01:57

Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.

Alastorus

Post by Alastorus » 07 Jan 2012, 02:00

Oblivion - No. It was created for the PS3, xbox360, and the PC.
Fallout - No,because the game is for the ps3 xbox 360 and PC only

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Jan 2012, 02:21

Pokušaj sa offline accountom, onda možeš sejvat normalno :)
Ne daje mi tu opciju. Samo create an account, ili use existing account. Što god koristio ponudi mi opciju za update, a ako ga odbijem automatski me vrati nazad iz Livea i jedino mogu započeti igru bez opcije za save, što je koma. Gdje bi trebala biti opcija za offline account?

Alastorus

Post by Alastorus » 07 Jan 2012, 02:23

create an account, i bit će ti sigurno negdje da kreiraš offline acc, tak meni sve igre rade.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2012, 09:13

DeadDispatcher90 wrote:Tako sam prokleto ljut... Kupio Red Faction Guerilla, igra je zakon, ali prokleti games for windows sustav mi ne dozvoljava da napravim profil, a profil je nužan za save-anje. Osjećam se prevareno! Nema više kupovanja igara sa Games for Windows etiketom.
To ti ono kada skidaš update za igru, pa ti se prekine radi nekakve greške i onda ne možeš igrati bez tog profila? To mi se događalo kod originalnog Batman Arkham alysium...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2012, 09:14

Zadro wrote:Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.
ne postoji niti za jedno i drugo. Previše su to grafički napredne i zahtjevne igre za ps2...
Mislim da se već par godina više ne proizvode igre za ps2.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 07 Jan 2012, 10:32

DeadDispatcher90 wrote:Ne daje mi tu opciju. Samo create an account, ili use existing account. Što god koristio ponudi mi opciju za update, a ako ga odbijem automatski me vrati nazad iz Livea i jedino mogu započeti igru bez opcije za save, što je koma. Gdje bi trebala biti opcija za offline account?
Kada klikneš Create New Profile, prije nego klikneš Continue imaš neki tekst...scrollaj do dna teksta i imaš dio teksta create local profile koji je ujedno link i klikni na to

Znam da sam ja sa tron evolution namučia dok sam skužia kako to funkcionira
Zadro wrote:Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.
ne, nema...nažalost čak niti morrowind nema (ima za xbox originalni)

Najbliže tome (open world, rpg, first person) su:
Kings field 4
Eternal ring
Baldurs gate dark alliance 1 i 2
Drakan the ancient gates
Final fantasy X i XII
Monster hunter serijal
Champions of norrath 1 i 2
ostalo:
Bully
Okami
Shadow of the colossus
Mercenaries 1 i 2
GTA

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Jan 2012, 13:25

Ajde, ne znam hoće to funkcionirati dok ne probam, ali ipak hvala na pomoći!

Sada se iskreno osjećam kao idiot. Samo sam trebao scrollati dolje do local account opcije. Eh...

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Jan 2012, 21:56

Bayonetta- iako jako hvaljena igra, meni je b ila samo proječna.Doka sam je igrao imao sam neki osjećaj da igram neku igru koja je podosta toga posudila iz popularnoga DMC-a. Glavna junjakinja, iako jako ljepo dizajnirana, mi se nije pretjerano dopala, tj. njen karakter. U igri ima dosta humora, iako velika većina toga mi se čini da je forsano, izuzev par situacija kada su vicevi dobri. Akcije ima na pretak, a sama igra ide glatko, sviđa mi se to da se velika većina oružja može kobinirati, tako recimo opremim mač, a na noge stavim nešto drugo, i tako kombiniram, i da ova junakinja ima na petama štikli pištolje, (neznam kako bi to trebalo funkcionirati, ali ako ona u planet terroru miže umjeto noge imat strojnicu...). Priča je prosječna, a neprijatelji su vam neki anđeli, čija mi se depikcija nije pretjerano dopala. Bossevi su interesantni. Sama mi je igra bila nekako prelaka, hard mode morate otključati, tako da sam, kao i obično, igrao na normal; i igra je malo prelaka. Previše čekpointova, beskonačno života, čak imate i čekpointove za vrjeme boss bitki, što ih čini jako laganim. Ako ste fan "buttonmasher" igara, i igara tipa DMC zaigrajte ovo, igra je dobila visoke ocjene, pa moguće da sam ja jedan od manjine kojoj se nije dopala. NAvodno je igra daleko ljepša na Xboxu, ali nemam ps3 da bi usporedio.

Sljedeće na popisu; wolwerine origins
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply