Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
noć
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Sammy
drago mi je sto sam 20000. viewer ženskog kutka 

- jigsaw
Svašta čovjeka uveseljavaSammy wrote:drago mi je sto sam 20000. viewer ženskog kutka

- metallicat
- john_constantine
znate li kakva mjesta za klopu blizu Trga Bana Jelačića? Znam da je negdje bio Mcdonalds. Na trgu bi trebali biti pivo i kobasice u šatoru, a ona baš nije luda za njima. I onaj fast food Obelix mi se čini da je malo dalje...
Michel puši karu.
- Wendigo
obelix je na vrhu tkalče, prije kaptol centra na desnoj strani.
meni je tamo dobar kebab, mada mi frend kaže da više neće tamo ići nakon što mu je sa stropa kapnula mast na glavu.
ako ti se jede pizza ili nešto sl. odi u kapuciner, preko puta katedrale.
meni je tamo dobar kebab, mada mi frend kaže da više neće tamo ići nakon što mu je sa stropa kapnula mast na glavu.

-
definetly dolac, restoran 0-24, imaju doslovno sve za jest i hrana je vrlo dobra, a cijene pristupačne...tamo jedem nakon svakog izlaska i po meni nema boljeg mjesta u gradujohn_constantine wrote:znate li kakva mjesta za klopu blizu Trga Bana Jelačića? Znam da je negdje bio Mcdonalds. Na trgu bi trebali biti pivo i kobasice u šatoru, a ona baš nije luda za njima. I onaj fast food Obelix mi se čini da je malo dalje...

This is the Zodiac speaking.
- Alastorus
Bonita na cvjetnom, uvijek sam bio zadovoljan 

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
Hvala na preporukama.Wendigo wrote:obelix je na vrhu tkalče, prije kaptol centra na desnoj strani.
E da, ipak sam našao Obelixa. Već sam jedanput jeo tamo i mislio sam da su ga zatvorili, a to krivu ulicu gledao.

I na kraju, kušao sam fantastičan sladoled od bijele čokolade s čokoladnim mrvicama i karamelom. Isus, najfiniji sladoled koji sam ikad jeo, naročito kada se šetaš po gradu. I još ti ostane okus sladoleda na usnima, pa se oblizuješ. Fantastično.
Glupo mi je samo što nakon ovakvog dana niti dalje ne mogu napustiti forum jer gdje ću čitati o filmovima i pisati i to. A forum.hr je jednostavno debilana, muka mi je kada vidim komentare za Sherlock Holmes 2. Svi se samo natječu tko će bolje popljuvati film. Ali mrzim kada sam godinama na forumu, a svi se znaju i poznaju već uživo. A ja i dalje ovako stranac kao i na onom drugom forumu. Ma boli me kurac. Nemam više namjeru pitati za meeting niti želim više upoznati nekoga s foruma. Sada mi slijedi teško razdoblje i neće mi biti lako. Samo sam se previše navikao na ovaj forum iako mi više nije ugodno tu pisati.
Michel puši karu.
- Ašow
-
blago nama koji nismo bili vani sinoc,nase je kraljevstvo nedjeljno.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
ja sam za promjenu ostao doma zbog blage temperature i onda oko pola noći dobijem ponudu za HOMM3, pa sam legao tek iza 6 ujutro. 
tako da mi je isto kao da sam bio vani, jedino što nisam mamuran.

tako da mi je isto kao da sam bio vani, jedino što nisam mamuran.