Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
jigsaw

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by jigsaw » 04 Jan 2012, 23:54

Parada (2011) - 3,5/5, ugodno me iznenadio. Poučnosti ne nedostaje, možda je trebao imati malo više akcije. Odlična gluma, odlično snimljene scene, dobar humor. Sve u svemu, malo me guzica u kinu boljela zbog trajanja filma, ali vrlo dobar film, slobodno pogledajte.

hitman_4

Post by hitman_4 » 05 Jan 2012, 08:09

olio wrote:Real Steel
bezveze, standardno, neinovativno, predvidljivo
drže se provjerenog dosad istrcanog recepta i ne odmiču niti malo od njega

5/10

(film je definitivno super za novu generaciju mlađih, 10-13 godina, i da imam toliko godina meni bi bio 9/10)
apsolutno se slažem.još bi dodao da je patetičan.

5.1/10
Image

Image

Image

boyko

Post by boyko » 05 Jan 2012, 13:23

Water for Elephants (2011) - dost dobra drama. 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jan 2012, 14:17

jigsaw wrote:Parada (2011) - 3,5/5, ugodno me iznenadio. Poučnosti ne nedostaje, možda je trebao imati malo više akcije. Odlična gluma, odlično snimljene scene, dobar humor. Sve u svemu, malo me guzica u kinu boljela zbog trajanja filma, ali vrlo dobar film, slobodno pogledajte.
Dobro da je zbog toga haha 8) :lol: :lol: :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jan 2012, 14:30

Dragonrage wrote:
jigsaw wrote:Parada (2011) - 3,5/5, ugodno me iznenadio. Poučnosti ne nedostaje, možda je trebao imati malo više akcije. Odlična gluma, odlično snimljene scene, dobar humor. Sve u svemu, malo me guzica u kinu boljela zbog trajanja filma, ali vrlo dobar film, slobodno pogledajte.
:lol: :lol: :lol:
Michel puši karu.

alecto

Post by alecto » 05 Jan 2012, 14:45

the troll hunter - super super!
we are such stuff as dreams are made on

dragonheart

Post by dragonheart » 05 Jan 2012, 14:57

Real Steel 10/10 Odličan
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

jigsaw

Post by jigsaw » 05 Jan 2012, 15:33

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
:lol: :lol: :lol:
Dobar :mrgreen:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jan 2012, 16:12

Inače...zaboravih dodati i svoj komentar na isti film...

Parada 4,5/5

Kakav vražji Hangover 2, Horrible Bosses, i ostali američki ispljuvci koje tobož zovu komedijama lol!! Parada je genijalan primjer izvrsne komedije kakvu samo Srbi mogu snimiti. Izvrsna premisa, izvrstan scenarij i dijalozi, gluma, i sve skupa genijalno ukomponirano u cjelinu što film čini urnebesnim. Ali istovremeno, uspijeva i biti ozbiljan, prenijeti poruku, marili vi za nju ili ne.
U svakom slučaju...meni u top 5 filmova iz 2011...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jan 2012, 23:36

True Legend aka Su Qi-Er (2010) 3,5-4/5
Kineski borilački film redatelja Woo-ping Yuena koji je radio kao redatelj akcijskih sekvenci i fight choreographer na mnogobrojnim poznatim filmovima poput Matrix trilogy, Crouching Tiger Hidden Dragon, Kill Bill Vol 1 & Vol 2, te mnogim drugim. Samim time može se doći do lakog zaključka da su borilačke sekvence u ovom filmu režirane i koreografirane skoro pa savršeno, te ni jedan fan borilačkih filmova ne bi smio biti razočaran pop tom pitanju. Film je to koji je u suštini napravljen u maniri starih HK uradaka ala Five Deadly Venoms, Drunken Master, Iron Monkey i tome sličnih uradaka. Baš kao i kod većine spomenutih filmova, ali i borilačkih filmova općenito, priča filma je obično najslabija karika te po tom pitanju ne treba očekivati nešto posebno. Tako je i u ovom slučaju jer se na kraju krajeva svodi na sljedeće - gl. junak doživi poraz, gl. junak trenira, gl. junak se ponovno suprotstavlja svom neprijatelju i naravno, pobjeđuje! S tim da je u ovom slučaju uveden i jedan mali, moglo bi se čak reći i nepotreban dodatak. Naime, taman kad pomislimo da je film gotov, nakon završetka glavnog zapleta, priča nastavlja dalje u posve drugom smjeru koji uopće nema veze sa onime što smo gledali do tada. Tj. dobivamo još jedan manji sporedni zaplet te tako ispada da imamo dva filma u jednom. Prvi koji bi se mogao opisati kao borilački film osvete, te drugi koji bi se mogao opisati kao tournament film u kojem se čak pojavljuje i David Carradine u manjoj cameo ulozi. Na žalost, unatoč izvrsnoj koreografiji, moram priznati da je taj "drugi film" narušava cjelinu jer djeluje kao da je na silu uguran samo da bi se natukla minutaža.
No, i unatoč tome, kao što rekoh, ljubitelji borilačkih filmova (kao između ostaloga i ja), ne bi smjeli biti razočarani jer film nudi dovoljno vizualnih borbenih atrakcija, pa u mom slučaju pola ocjene više samo zbog toga...

Real Steel (2010) 3,5/5
Za nešto što sam očekivao da će biti loše i glupo, ispalo je na kraju sasvim zabavno i simpatično. Doduše, bez ikakvog pogovora, film jeste i predvidljiv, i prepun klišeja, i pomalo patetičan (posebice na samom kraju). Ali ovaj spoj Robota, Rockya i Stalloneovog Over the Top je uspio zadržati moju pozornost punih dva sata koja su preletjela poprilično brzo. Čak sam na kraju imao i dojam da je film trajao mnogo kraće.

Sammy

Post by Sammy » 06 Jan 2012, 01:43

Kung Fu Panda 2 (2011) - Meni je ovo bilo baš ugodna zabava. I prvi dio mi je bio super, volim ovakve crtance. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 06 Jan 2012, 10:49

Due Date, dobar film, baš mi se svidio.
Sivi kamion crvene boje, isto dobar.

jeba

Post by jeba » 06 Jan 2012, 10:59

Removal - konfuzno za popizdit, ne volim baš pretjerano ovakvu vrstu filmova

John_Ryder

Post by John_Ryder » 06 Jan 2012, 12:35

The Lord of the Rings - The Return of the King - 100/10, 4 sata trajanja,odgledao bez prekida! savršenstvo.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DakotaSkye

Post by DakotaSkye » 06 Jan 2012, 16:37

kaboom, opet :D
"We survive by remembering but sometimes we survive by forgetting."

Post Reply