Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
we need to talk about kevin
- čm stignem, otvorim topic. 8/10

- Sammy
The Hangover Part II (2011) - Mogu reć da mi je bolji od jedinice, čak i savršena komedija. Uživao sam cijeli film i smijao sam na većinu fora i ekipa je predobra. - 10/10
izraz lica kad Phil nazove ženu i kaže: "It happened again."
izraz lica kad Phil nazove ženu i kaže: "It happened again."

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- jigsaw
Drive (2011) - 4/5, jako dobar retro art film. Uživao sam gledajući ga, možda samo da je bilo malooo brži..ali je super, Ryan Cosling je ispao veći junak od nekih koje veličamo.
- alecto
sherlock holmes 2 - 10/10
lotr 1, 2, 3 - 10/10
lotr 1, 2, 3 - 10/10
we are such stuff as dreams are made on
- elrania
The Mechanic (2011) - a tak, nisam ništa posebno očekivala, nit sam to dobila. nažalost, nisam bila u prilici sa 100% pozornosti pratiti film pa mi vjerojatno i je promakao koji dobar dio, no na osnovu viđenog nisam neš posebno zadovoljna.
doduše, kad se sjetim stathama u transporteru 2 i 3, ovdje je bog.
The Terminator (1984) - što reći, što kazati, koju poruku poslati? nije mi bez razloga poster od metar i po na vratima sobe
Mad Max 2 (1981) - slabo sam se sjećala ovog filma pa se moralo ponoviti i trebat će uskoro i na reprizu 3. dok me još drži mad-maxovska manija
Sherlock Holmes (2009) - zvao me da ga repriziram nakon što sam odgledala 2. dio i naspram tog drugog, ovaj je mala mica. i dalje je super, al nije mi bio ni upola toliko nabrijan ko 2. pa vjerujem da fanove koji se spremaju na game of shadows čeka odličan provod!
doduše, kad se sjetim stathama u transporteru 2 i 3, ovdje je bog.

The Terminator (1984) - što reći, što kazati, koju poruku poslati? nije mi bez razloga poster od metar i po na vratima sobe

Mad Max 2 (1981) - slabo sam se sjećala ovog filma pa se moralo ponoviti i trebat će uskoro i na reprizu 3. dok me još drži mad-maxovska manija

Sherlock Holmes (2009) - zvao me da ga repriziram nakon što sam odgledala 2. dio i naspram tog drugog, ovaj je mala mica. i dalje je super, al nije mi bio ni upola toliko nabrijan ko 2. pa vjerujem da fanove koji se spremaju na game of shadows čeka odličan provod!
- Josef K
A ne-fanove?elrania wrote:Sherlock Holmes (2009) - zvao me da ga repriziram nakon što sam odgledala 2. dio i naspram tog drugog, ovaj je mala mica. i dalje je super, al nije mi bio ni upola toliko nabrijan ko 2. pa vjerujem da fanove koji se spremaju na game of shadows čeka odličan provod!

- elrania
kaj ja znam, ne mogu sve predvidjeti 

- Josef K
Imam ogromnu dvojbu dal da dam 33kn za to ili da čekam bluray. Time will tell.
-
Treed Murray - jednostavno, a zapravo jako dobro u napeto... jedan on onih koji se trebaju pogledati
- john_constantine
ako ti se dopao original, daj 33 kn. Ako nije, zašto trošiti uopće novce na bluray?Zadro wrote:Imam ogromnu dvojbu dal da dam 33kn za to ili da čekam bluray. Time will tell.

Michel puši karu.
- Josef K
Torrent.john_constantine wrote:ako ti se dopao original, daj 33 kn. Ako nije, zašto trošiti uopće novce na bluray?Zadro wrote:Imam ogromnu dvojbu dal da dam 33kn za to ili da čekam bluray. Time will tell.
- jigsaw
Shane (1953) - 5/5, iako nisam baš neki pretjerani fan westerna, ipak mislim da se neki od klasika moraju pogledati. Ovo je stvarno odličan film, pun ostvarivanja američkog sna i dobrih akcijskih scena.
-
Arctic Blue - simpa filmić s Hauerom iz početka 90-ih... lokacija snimanja podiže kvalitetu filma
- Asfodel
Postcards from the Future: The Chuck Palahniuk Documentary - konferencije, mrvicu isječaka intervjua i fanovi na konferencijama. Simpa je, iako odiše neambicioznošću i minimalizmom. Dakle, nedovoljno atraktivno ikome osim štovatelju.
Srećom se nije sve svodilo na Fight Club. Mogla bih ga slušati satima kako priča i smijati se, dok on pritom demistificira samog sebe i modernog čitatelja... Obožavanje 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Unorganized crime - vesel i zabavan film