Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 27 Dec 2011, 17:58

žgaravica...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 28 Dec 2011, 00:56

ne mogu reć da nisam očekivala neki slični fail, ali - otkazivanje nečeg pred 4 dana dogovaranog zbog...ne znam, gluposti.

alecto

Post by alecto » 29 Dec 2011, 17:30

mama opet u bolnici :?
we are such stuff as dreams are made on

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2011, 19:21

mah, postajem ravnodušan na te svakodnevne vijesti o ozljedama petardama, kako su ostali bez prstiju, šake, lica ili što sve... Svake godine isto. I to većinom klinci, naravno...

ali ovo je vrhunac, 19 godišnjak išao od šest komada napraviti veću...
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... ziv-247744
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Dec 2011, 18:31

prošlu godinu smo uspjeli uništiti večeru svađom, a danas sam i ja pomogao. Dosta mi je gledati brata kako sve više "propada". A stari, koji kurac je s njim. Spava, jede, pije, gleda serije i što sve... Ali ne, samo je u kurcu otkad je doma. Zatvaram se u svoju sobu s svojom zalihom stripova, filmova i ps3. Ne trebam ih više gledati.
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 31 Dec 2011, 20:11

Novogodišnja odluka; razlikovat č i ć.

Josef K

Post by Josef K » 31 Dec 2011, 20:18

I lista najboljih filmova 2011. prema čitateljima IMDBa. OMG

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Dec 2011, 20:25

Zadro wrote:I lista najboljih filmova 2011. prema čitateljima IMDBa. OMG
daj link :kokicarenje:
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 31 Dec 2011, 20:31

john_constantine wrote:
Stranica od HRTa pod filmovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Dec 2011, 20:36

Zadro wrote:
john_constantine wrote:
Stranica od HRTa pod filmovi.
vidio listu, jbt sve... :facepalm:
Michel puši karu.

Akasha

Post by Akasha » 01 Jan 2012, 13:12

john_constantine wrote:prošlu godinu smo uspjeli uništiti večeru svađom, a danas sam i ja pomogao. Dosta mi je gledati brata kako sve više "propada". A stari, koji kurac je s njim. Spava, jede, pije, gleda serije i što sve... Ali ne, samo je u kurcu otkad je doma. Zatvaram se u svoju sobu s svojom zalihom stripova, filmova i ps3. Ne trebam ih više gledati.
Welcome to my life mait, nema te 'obiteljske večere' koja ne završi fajtom.......I onda me svi čudno gledaju kad se pokupim jest u sobu.....stfu & gtfo bitches and leave me alone......Za iduće blagdane unajmljujem si sobu u ludnici (onu bijelu tapeciranu) i guštam u miru i tišini :finga: Već sad idem štedit za to.....
Get up, come on get down with the sickness
Mandess is the gift, that has been given to me

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2012, 19:02

Akasha wrote:
john_constantine wrote:prošlu godinu smo uspjeli uništiti večeru svađom, a danas sam i ja pomogao. Dosta mi je gledati brata kako sve više "propada". A stari, koji kurac je s njim. Spava, jede, pije, gleda serije i što sve... Ali ne, samo je u kurcu otkad je doma. Zatvaram se u svoju sobu s svojom zalihom stripova, filmova i ps3. Ne trebam ih više gledati.
Welcome to my life mait, nema te 'obiteljske večere' koja ne završi fajtom.......I onda me svi čudno gledaju kad se pokupim jest u sobu.....stfu & gtfo bitches and leave me alone......Za iduće blagdane unajmljujem si sobu u ludnici (onu bijelu tapeciranu) i guštam u miru i tišini :finga: Već sad idem štedit za to.....
super. Ima mjesta i za mene sljedeće godine? :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2012, 18:22

best frendica dolazi u zg, ali opet samo kratki susret... A nemam volje ići u Zg samo radi nje koliko god bili bliski, ako bi se vidjeli samo pola sata.

Ma nemam se volje zajebavati s time, ljubomora, hladnoća, 4 sata putovanja, kino nudi samo Mission impossible 4, love nemam. A za susret u Zg, niti to.

Ne isplati se. Samo kako to reći, a da ju ne povrijedim.

Mozgam i nekako je previše razloga protiv. Sada i time da nemam volje putovati 4 sata s ovom lošom knjigom, naročito ako to bude u petak kada će sve u Zg biti zatvoreno. Troškovi...

I jebe me to da li imam pravo biti ljubomoran. Mislim, ok, prespavati će kod frenda u Zg, dva dana, ali stalno mislim kako je teški šupak jer o njemu ovisi prijevoz. Naravno da ne može samo prespavati kod nje, a da ona dva dana vucara po gradu. Ali svejedno mi je mrska pomisao, i da nećemo biti nasamo, nego vjerojatno moram i njega upoznavati.

Ne, ne isplati se definitivno. Radije bi se do kraja tjedna izležavao na kauču i igrao ps3 prije nego opet počnem raditi, pa mi se vrate sve brige + problemi doma. Samo ne znam kada ćemo se opet vidjeti, i da li ćemo se uopće vidjeti ove godine i sve to...

Sve sami razlozi protiv, jebeš ovaj moj mozak i inteligenciju. Da sam bar kao Sheldon Cooper, ono, boli te kurac za sve živo, a jedina važna stvar su filmovi, ps3, serije i stripovi, bez potrebe za ljudskim kontaktima i razgovorima.

I još mrzim Zagreb. A poznavajući nju i svaki naš susret, očekujem obavezno kašnjenje od pola sata i više, ili da ću morati lutati po Zg jer se ne može držati dogovorenog mjesta i sve to. Znači, ne idem.
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Jan 2012, 19:07

john_constantine wrote:best frendica dolazi u zg, ali opet samo kratki susret... A nemam volje ići u Zg samo radi nje koliko god bili bliski, ako bi se vidjeli samo pola sata.

Ma nemam se volje zajebavati s time, ljubomora, hladnoća, 4 sata putovanja, kino nudi samo Mission impossible 4, love nemam. A za susret u Zg, niti to.

Ne isplati se. Samo kako to reći, a da ju ne povrijedim.

Mozgam i nekako je previše razloga protiv. Sada i time da nemam volje putovati 4 sata s ovom lošom knjigom, naročito ako to bude u petak kada će sve u Zg biti zatvoreno. Troškovi...

I jebe me to da li imam pravo biti ljubomoran. Mislim, ok, prespavati će kod frenda u Zg, dva dana, ali stalno mislim kako je teški šupak jer o njemu ovisi prijevoz. Naravno da ne može samo prespavati kod nje, a da ona dva dana vucara po gradu. Ali svejedno mi je mrska pomisao, i da nećemo biti nasamo, nego vjerojatno moram i njega upoznavati.

Ne, ne isplati se definitivno. Radije bi se do kraja tjedna izležavao na kauču i igrao ps3 prije nego opet počnem raditi, pa mi se vrate sve brige + problemi doma. Samo ne znam kada ćemo se opet vidjeti, i da li ćemo se uopće vidjeti ove godine i sve to...

Sve sami razlozi protiv, jebeš ovaj moj mozak i inteligenciju. Da sam bar kao Sheldon Cooper, ono, boli te kurac za sve živo, a jedina važna stvar su filmovi, ps3, serije i stripovi, bez potrebe za ljudskim kontaktima i razgovorima.

I još mrzim Zagreb. A poznavajući nju i svaki naš susret, očekujem obavezno kašnjenje od pola sata i više, ili da ću morati lutati po Zg jer se ne može držati dogovorenog mjesta i sve to. Znači, ne idem.
Eto, iznio si si sam pluseve i minuse, i očigledno ovdje nema pluseva. Tako da si si sam dao rješenje. :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jan 2012, 19:23

da, baš to. Ma što postajem stariji, to drugačije razmišljaš. Prije par godina ne bi puno razmišljao. Reci datum, vrijeme i dolazim, a sada stvarno nemam živaca niti volje. Lako to kada si blizu, pa se možeš nalaziti pola sata i to, ali Zg...

Samo, koliko se inače prijatelji druže? Sat vremena?
Michel puši karu.

Post Reply