callac wrote:ahhh, i tak, vidim ima ekipe koja je doma il su jednostavno zaboravili da se odlogiraju

meni se peče čiketina sa povrćem u rerni, kasnije zagorske štrukle sa vrhnjem, pijucka se vino (već me opalilo jer nisam navikla na tak jaka pića

sam po pivama derem inače) i skidamo filmove, najvjerojatnije ćemo inglorious bastards jer oboje nismo to još gledali. šta ostatak vas radi?
Ja san taman doša iz grada, cura je pivala na trgu pa smo kasnije bili u lokalnoj gostionici, taman na katu mir, iako je u prizemlju bila gomila ljudi. Najljepši doček dosad. Sad mi se i ne spava, pa bi moga na koji film il seriju.
I eto, svima sve najbolje od srca, za puno dobrih filmova, pogotovo horrora, i puno uspjeha općenito u životu na svim poljima. Samo se ne dajte pokolebat i ustrajte u onome šta želite!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.