The Thing Prequel
- HorrorHR
- Site Admin
Re: The Thing Prequel
Pogledah
The Thing (2011)
http://www.horrorhr.com/the-thing-2011/
OK za pogledati jednom, sve ostalo neće ići...
The Thing (2011)
http://www.horrorhr.com/the-thing-2011/
OK za pogledati jednom, sve ostalo neće ići...
- boyko
meni dost dobar.
jebene scene preobražaja.
8/10
jebene scene preobražaja.
8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
mene se isto dojmio,nije mi cgi ni toliko loš,isto 8/10
- Liske
Aj sav CGI i nekako mozes pretrpjeti, al ona scena u helikopteru... malo je falilo da prekinem film
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- Deimos
nadao sam se nečemu, a ono - ništa. na glumu se nisam iskreno uopće obazirao, efekti su CGI i dovoljan je komentar moje žene koja veli da je ovaj film manje gadniji od originala da dovoljno opiše moje zadovoljstvo istim. a priča... priča puca po šavovima
SpoilerShow
još neke stvari mogu probaviti, !!ovo su odgovori od redatelja!! - kako se stvor stalno pojavljuje pred ljudima jer ih još nije skužio, ne smatra ih tolko opasnima i misli da ih može direktno preuzeti (zašto se onda pas skriva od početka do kraja? kak je pas mogao znati da će doći helikopter? zar ne bi pas mogao nanjušiti čovjeka?), stvor u helikopteru se osjećao ugroženo pa je napao posadu (logičnije da bi pričekao bar da slete), onaj splitface je u tom obličju cijelo vrijem kako bi čim prije preuzeo ostale ljude (a zašto se onda dijelio a ne ko u nastavku skupio u velikog stvora?) i naravno ono kaj ne mogu probaviti - paljenje ufo-a. pa koju kitu bi izlazio van ak je brod sposoban za vožnju??? može samo malo dalje odletiti i zarazit cijelu zemlju, sve dinosaure i sisavce i kukce i ne znam dal može biljke. i ne znam ko je točno spomenuo da se stvor vodi samo nagonima da preživi, to nije točno. točno je do mjere kad su stanice, koje vidimo u nastavku kad macready pali krv, ali stvor je u to vrijeme radio novi ufo da pobjegne. u obličju čovjeka, a ne pilota ufo-a (ako to nije on), tak da ima dovoljno pameti
-
Eat Your Brains
- Dragonrage
Iskreno...i nije tako loš kako se priča, ljudi su kao i uvijek skloni pretjerivanju kad je riječ o nastavcima/prequelima ili rebootovima klasika (Alien/Prometheus je očito iznimka). Ali opet, nije ni ništa posebno čisto iz razloga jer ne nudi baš ništa novo što nismo vidjeli u originalu, i još k tome u boljoj izvedbi i prezentaciji. OK za pogledat i to je to...
- DeadDispatcher90
6.5-7.0
Uopće nije loš, nekoliko zanimljivih scena, kreativnih ideja, ali sve se na kraju svede na cgi-fest. Jedno pitanje:
Uopće nije loš, nekoliko zanimljivih scena, kreativnih ideja, ali sve se na kraju svede na cgi-fest. Jedno pitanje:
SpoilerShow
Zar nije The Thing parazit koji je napao orginalnu posadu zbog kojeg se vanzemaljski brod i srušio? Sada izgleda kao da je The Thing i upravljalo brodom, s obzirom na kraj filma kada se brod aktivira. Jesu li "zaraženi" svjesni da su The Thing? Kada The Thing asimilara i replicira stanice da li su oni još uvjereni da su ljudi ili ih The Thing potpuno preuzme i kontrolira?
Revenge solves everything
- ZeroX
Slažem se. Totalno je jadno ako ispada da The Thing kontrolira brodom....
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- john_constantine
SpoilerShow
Pa zar nije u originalu već imao vlastiti brod s kojim je htio pobjeći?
Kada je "Thing", onda je svjestan sebe. Proguta žrtvu i poždere ga iznutra napravivši vlastitog klona...
Kada je "Thing", onda je svjestan sebe. Proguta žrtvu i poždere ga iznutra napravivši vlastitog klona...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
To mi je jasno, ali zašto ponekad u najgorim situacijama kada je u grupi ljudi jednostavno eksplodira i otkrije svoj identitet?
SpoilerShow
Nije to bio baš brod koliko neko sklepano smeće od dijelova helikoptera i alata. Sumnjam da bi letjela, a čak i kad bi... Gdje bi uopće Thing odletio? Ja sam dugo uvjeren da je Thing samo parazit koji je zarazio originalnu posadu broda. Baš bi volio vidjeti kako su izgledali.
Revenge solves everything
- Deimos
DeadDispatcher90 wrote:6.5-7.0
SpoilerShowZar nije The Thing parazit koji je napao orginalnu posadu zbog kojeg se vanzemaljski brod i srušio? Sada izgleda kao da je The Thing i upravljalo brodom, s obzirom na kraj filma kada se brod aktivira. Jesu li "zaraženi" svjesni da su The Thing? Kada The Thing asimilara i replicira stanice da li su oni još uvjereni da su ljudi ili ih The Thing potpuno preuzme i kontrolira?
SpoilerShow
thing je parazit, ali da li se radi njega brod srušio to se ne zna. ne može se vjeroati ovoj gluposti od prequela. imaš par opcija : 1. the thing je pilot, u potrazi za planetom kojeg bi zarazio a srušio se naš zbog greške, 2. the thing je zarazio pilota, srušio se iz istih razloga kao prije ili dok je preuzimao pilota 3. the thing je teret, letjelica je bespilotna, a stvar se oslobodila i srušila brod, 4. the thing je biološke oružje, za koji njegovi kreatori imaju lijek, a svrha mu je da počisti svijet od života.
zaraženi nisu svjesni da su thing. kad postaneš stvor više nisi čovjek, to je vidljivo jer stvor nikad ne pokušava komunicirati sa ljudima, tj. dogovoriti nešto, zanima ga samo razmnožavanje.
ovo kaj se tiče ovog filma da eksplodira i pokaže se pred ljudima redatelj je objasnio kao da još nije svjestan da mu ljudi mogu nauditi, to tek poslje nauči (nije objasnio zašto onda odma onog frajera kaj sebe ne uzme kad izlazi iz leda ili zašto se skriva cijelo vrijeme kao pas ako je tak nadobudan)
a onaj brod kaj je radilo bi trebalo letjeti, a di? do druge stanice bar ili do drugog kontinenta. u krajnjem slučaju se htjelo opet zamrznuti jer je znalo da će netko doći
zaraženi nisu svjesni da su thing. kad postaneš stvor više nisi čovjek, to je vidljivo jer stvor nikad ne pokušava komunicirati sa ljudima, tj. dogovoriti nešto, zanima ga samo razmnožavanje.
ovo kaj se tiče ovog filma da eksplodira i pokaže se pred ljudima redatelj je objasnio kao da još nije svjestan da mu ljudi mogu nauditi, to tek poslje nauči (nije objasnio zašto onda odma onog frajera kaj sebe ne uzme kad izlazi iz leda ili zašto se skriva cijelo vrijeme kao pas ako je tak nadobudan)
a onaj brod kaj je radilo bi trebalo letjeti, a di? do druge stanice bar ili do drugog kontinenta. u krajnjem slučaju se htjelo opet zamrznuti jer je znalo da će netko doći
- Decadentor
dosta dobar, tj puno bolji nego sam ocekivao, pogotovo pred kraj nabijen akcijom
7/10

- dr_gonzo
-
mate21
Pa ono ja sam očekivao više ali nije ni smeće film. Čista dvojka po meni. Scene preobražaja mi nisu najbolje.