Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wraith

Re: Koji je to film?

Post by Wraith » 24 Dec 2011, 03:12

Može li mi neko pomoći oko naziva filma i mini-serije? Ispod su neke sitnice kojih se sjećam.

Roditelji nekog dječaka, valjda glavnog lika, žive u ogromnoj kući sa bazenom. Jednog dana, nađu se njih troje negdje na ulici s ruljom. Svi bježe glavom bez obzira od ko zna čega. Majka sinu kaže da joj nipošto ne pušta ruku. Nažalost, zbog gomile i silnog guranja, to se i desilo. Jadničak doziva majku i plače, i tako se gubi sav trag o njima. Dječak, ne znajući šta da radi, uputi se svojoj kući. Međutim, roditelji mu nisu tamo. Kuću su zauzeli Kinezi i istjerali sve stvari iz nje. Gladan i iscrpljen, odlazi u podrum da pronađe nešto za jelo. Nalazi samo neke čokoladice. Dolaze Kinezi i primjećuju dječaka, te ga izbacuju iz kuće.

Mislim da je ovo (mini-)serija. Prilično sam siguran da je prevedena kao „Srcolomci“ :?

popayy

Post by popayy » 24 Dec 2011, 10:45

Wraith wrote:Može li mi neko pomoći oko naziva filma i mini-serije? Ispod su neke sitnice kojih se sjećam.

Roditelji nekog dječaka, valjda glavnog lika, žive u ogromnoj kući sa bazenom. Jednog dana, nađu se njih troje negdje na ulici s ruljom. Svi bježe glavom bez obzira od ko zna čega. Majka sinu kaže da joj nipošto ne pušta ruku. Nažalost, zbog gomile i silnog guranja, to se i desilo. Jadničak doziva majku i plače, i tako se gubi sav trag o njima. Dječak, ne znajući šta da radi, uputi se svojoj kući. Međutim, roditelji mu nisu tamo. Kuću su zauzeli Kinezi i istjerali sve stvari iz nje. Gladan i iscrpljen, odlazi u podrum da pronađe nešto za jelo. Nalazi samo neke čokoladice. Dolaze Kinezi i primjećuju dječaka, te ga izbacuju iz kuće.
Ovo što si opisao je početak Spielbergovog Empire of The Sun. http://www.imdb.com/title/tt0092965/
Osim ako možda ne postoji neki drugi film ili serija s identičnim zapletom.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Dec 2011, 13:58

Mene to podsjexa na The Host al mislim da nije tako da....
Image

electric_eye

Post by electric_eye » 25 Dec 2011, 16:59

Vermillion wrote:Stariji film moze bit 80te , 90te, ljudi uđu kao u neke katakombe i dolje zivi neki tip koji se hrani mozgovima iz usta neka spičasta stvar mu izlazi i siše mozak s time. I navlače ga tako da mu stavljaju mozgove da ga ulove.
Brain Damage ?

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2011, 17:09

electric_eye wrote:
Vermillion wrote:Stariji film moze bit 80te , 90te, ljudi uđu kao u neke katakombe i dolje zivi neki tip koji se hrani mozgovima iz usta neka spičasta stvar mu izlazi i siše mozak s time. I navlače ga tako da mu stavljaju mozgove da ga ulove.
Brain Damage ?
ima plavi stvor koji se hrani mozgovima, ali ništa od toga se ne poklapa s sadržajem filma.
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 26 Dec 2011, 01:41

Goddammit,znam taj film al ga nikako sad ne mogu nac.u nekom underground facilityju mracnom su.
Sjecam se da se na sky movies kad se pustao zvao "mind eater" il tak nes i mogao bih se zaklet da je seth green u njemu al na imdb nula bodova.
I like to eat things.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 26 Dec 2011, 20:57

ako mi netko može pomoć, film sam gledao prije puno godina, ono što se sjećam ide otprilike ovako (možda nije sve točno)

muž i žena odlaze po nešto u đunglu, unajmljuju nekog pilota (barem mislim da je bio pilot i izgledao je nešto kao Krokodil Dundy :wink: ), uskoro ih otmu divljaci, muža ubiju, i taman kad su mislili ubiti i ženu dolazi je spasiti pilot, međutim i njega zarobe, ali glavni divljak kod njega primjeti medaljon oko vrata, koji je pripadao njegovom ocu i zbog toga ga pusti, jer ga je njegov otac sa nečim zadužio (e sad je li sve ovako kako sam opisao...)

Hobotshy

Post by Hobotshy » 26 Dec 2011, 21:01

i još jedan, isto sam gledao prije dosta godina po noći na nekom njemačkom kanalu

postoji neki stvor ispod zemlje, izgleda čovjekoliko (mislim da je u kanalizaciji), jako brz i okretan

pred kraj filma neka cura bježi iz podzemlja, međutim dolazi skupina specijalaca da riješi tog stvora, kreću se u formaciji u krug, međutim on skoči sa stropa iza leđa jednom specijalcu i sa njegovom puškom, držeći ga kao štit, pobije ostale specijalce

mislim da su svi bili obučeni u bijela zaštitna odjela

na kraju ga ubije ona cura

Hobotshy

Post by Hobotshy » 26 Dec 2011, 21:06

Dali postoje kakvi filmovi, serije o takozvanim fantomskim autostoperima (Vanishing hitchhiker)?
možda misliš na nešto ovako?

Dead End (2003)

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2011, 21:18

Hobotshy wrote:i još jedan, isto sam gledao prije dosta godina po noći na nekom njemačkom kanalu

postoji neki stvor ispod zemlje, izgleda čovjekoliko (mislim da je u kanalizaciji), jako brz i okretan

pred kraj filma neka cura bježi iz podzemlja, međutim dolazi skupina specijalaca da riješi tog stvora, kreću se u formaciji u krug, međutim on skoči sa stropa iza leđa jednom specijalcu i sa njegovom puškom, držeći ga kao štit, pobije ostale specijalce

Creep
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Dec 2011, 21:32

Eat Your Brains wrote:Goddammit,znam taj film al ga nikako sad ne mogu nac.u nekom underground facilityju mracnom su.
Sjecam se da se na sky movies kad se pustao zvao "mind eater" il tak nes i mogao bih se zaklet da je seth green u njemu al na imdb nula bodova.
ima nešto slično Mind Ripper, neznam bas kakva je vise bestija bila, ali slican opis - i slicno ime prema ovom tvome. zvali su ovo i hills have eyes 3, ne pitaj zasto ;D

boyko

Post by boyko » 27 Dec 2011, 22:48

HorrorHR wrote:
Eat Your Brains wrote:Goddammit,znam taj film al ga nikako sad ne mogu nac.u nekom underground facilityju mracnom su.
ima nešto slično Mind Ripper, neznam bas kakva je vise bestija bila, ali slican opis - i slicno ime prema ovom tvome. zvali su ovo i hills have eyes 3, ne pitaj zasto ;D
to je to! :D
http://www.youtube.com/watch?v=TWgFYzfi ... re=related
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Hobotshy

Post by Hobotshy » 28 Dec 2011, 22:45

john_constantine wrote:
Hobotshy wrote:i još jedan, isto sam gledao prije dosta godina po noći na nekom njemačkom kanalu

Creep
mislim da nije creep, točno se sjećam te scene sa specijalcima, sad sam nabrzinu pregledao creep i nisam to vidio :?:

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Dec 2011, 23:26

I meni se čini da je Creep...ne znam :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 29 Dec 2011, 12:44

Da,da..Mind Ripper,to je to. :D
tolko je davno bilo,pomijesao sam i naslov i zamijenio Giovanni Ribisija sa Seth Greenom hahah
I like to eat things.

Post Reply