u jbt, puno je to, pogotovo na tebe takvu sitnucallac wrote:izgubila sam 5kg. ne zato što sam htjela..
Što mi je maknulo smješak danas?
- metallicat
Re: Što mi je maknulo smješak danas?

- Wendigo
Stres poprlilicno zna rezultirati u gubitak kilograma.
I meni se slicno desilo nedavno, pa sam uz to dodao i gym, te takoder spalio 5kg.
I meni se slicno desilo nedavno, pa sam uz to dodao i gym, te takoder spalio 5kg.
- Ašow
Meni se desilo da sam sa 94 pao na 80.
Pripisujem to ljetu+faksu. Dobro i možda maaaaaalo curi ajde.
Sad sam na 87.
Pripisujem to ljetu+faksu. Dobro i možda maaaaaalo curi ajde.
Sad sam na 87.
- john_constantine
uf, završio sam za cigaretama, fuck.
Mah, tek sam sada naučio kako se puši, ono, uvlačenje dima u sebe. I nakon tri - četiri cigarete koje su uključivale vrtoglavicu i težinu u nogama, nema beda. Ali tri povraćanja mi je totalno uništilo dan. Odličan odojak, luk i stvarno loš gemišt da ti se zgadi za cijeli život. Kombinacija cigareta, gemišta i odojka i ne znam koji kurac sve, povratio još i cijelu dušu. Čini mi se da je bilo i nešto krvi, valjda oštećeno ždrijelo ili što god.
Muka i onda još kada se moraš koncetrirati na posao, a nisi niti pijan, nego baš kao da si teško bolestan. Bar sam izbjegao čestitku od tradicionalnog pijanca koji je davao vlažne poljupce svima kojima bi čestitao... Samo mi to fali.
Držim se ja žestica.
Mah, tek sam sada naučio kako se puši, ono, uvlačenje dima u sebe. I nakon tri - četiri cigarete koje su uključivale vrtoglavicu i težinu u nogama, nema beda. Ali tri povraćanja mi je totalno uništilo dan. Odličan odojak, luk i stvarno loš gemišt da ti se zgadi za cijeli život. Kombinacija cigareta, gemišta i odojka i ne znam koji kurac sve, povratio još i cijelu dušu. Čini mi se da je bilo i nešto krvi, valjda oštećeno ždrijelo ili što god.
Muka i onda još kada se moraš koncetrirati na posao, a nisi niti pijan, nego baš kao da si teško bolestan. Bar sam izbjegao čestitku od tradicionalnog pijanca koji je davao vlažne poljupce svima kojima bi čestitao... Samo mi to fali.
Držim se ja žestica.
Michel puši karu.
- Ašow
- Sammy
jebeni gosti koji mi dolaze, mislim jebemu mater, Božić je, oću nakon jučerašnjeg razbijanja bit na miru kod kuće, prežderavat se, ležat u krevetu i gledat Božićne filmove, a ne se zajebavat s gostima..ono wtf 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
- jigsaw
Potpis.Sammy wrote:jebeni gosti koji mi dolaze, mislim jebemu mater, Božić je, oću nakon jučerašnjeg razbijanja bit na miru kod kuće, prežderavat se, ležat u krevetu i gledat Božićne filmove, a ne se zajebavat s gostima..ono wtf
- jigsaw
Sad čitam vijesti na 24 sata, i vidim da je muškarac sletio i stradao s Biljske ceste, da bih skontao da je to tata od prijateljice 
- john_constantine
je, vidio sam status. Ajde, bar su normalni komentari na 24 sata, usprkos reakciji onog korisnika sina od pokojnika...jigsaw wrote:Sad čitam vijesti na 24 sata, i vidim da je muškarac sletio i stradao s Biljske ceste, da bih skontao da je to tata od prijateljice
Strašno to...
Michel puši karu.
- boyko
rano buđenje i odlazak na job
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
Dobio kutiju antibiotika 4 dana prije stare godine.
Ma... FFFFFFUUUUUUUUU!
Ma... FFFFFFUUUUUUUUU!
- metallicat
ša ti bi?Wendigo wrote:Dobio kutiju antibiotika 4 dana prije stare godine.
Ma... FFFFFFUUUUUUUUU!

- Ašow
Krisiun, Malevolent Creation i vital remainsi na nadolazećoj turneji zaobilaze Hrvatsku.
Bravo. Beograd ili Ljubljana.
Rađe bi u beograd.
Bravo. Beograd ili Ljubljana.
Rađe bi u beograd.
- Wendigo
Grlo mi je sjebano i upaljeno.metallicat wrote:ša ti bi?Wendigo wrote:Dobio kutiju antibiotika 4 dana prije stare godine.
Ma... FFFFFFUUUUUUUUU!