Koji ste horror zadnji gledali?
- popayy
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
DeadHeads ( 2011 ) i The Revenant ( 2009 ) - tematski jako slični filmovi iako se u potonjem ne radi o zombijima. DeadHeads je baš ok lagana horor komedija dok je The Revenant ipak malo teža, rekao bih i sveukupno bolji film, jedino traje skoro dva sata, malo previše za komediju.
Films to Keep You Awake: The Christmas Tale ( Cuento de navidad )( 2005 ) - fora filmić od 70-ak minuta, preporuka.
Films to Keep You Awake: The Christmas Tale ( Cuento de navidad )( 2005 ) - fora filmić od 70-ak minuta, preporuka.
-
976-EVIL - Prvo mi se činio skroz bezveze ali na kraju mi je ispao sasvim solidan i zabavan. 5/10
- Vermillion
9 Miles Down - stvarno dobro 8/10
- dr_gonzo

Sint (2010)
- kako to biva najbolji su djelovi u reklami filma, šuplje, ali gledljivo....moglo je i bolje
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- electric_eye
Final Destination 5 (2011) - Solida. 6.5/10
Santas Slay (2005) - Cirkuzanje.Goldberg killa sve redom
. 6/10
Santas Slay (2005) - Cirkuzanje.Goldberg killa sve redom

- Vermillion
Bereavement - govno govno i krvavo govno!!!! 3/10 - a ocjena je tako visoka jer glumi Kyle Reese iz Terminator jedinice i glavna glumica je pička i pol sa velikim cicama inače GOVNO
SpoilerShow
mrzim filmove di svi good guys umru i tako završi
-
- Sammy
Black Christmas (1974) - Ovo je jedan od bolesnijih filmova koje sam gledao. Cijelo film je nekakav uvrnut, jeziv i nastran i onda onakva završnica. Stvarno sam se prečudno osjećao nakon što sam ga pogledao. - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Malteras
Dellamorte Dellamore (1994)- kakav cudan i lijep film. Velika jednostavnost, djecija naivnost, te mnostvo nedosljednosti i nelogicnosti, ovaj film ne cine glupim i losim. Naprotiv, zapravo mu samo daju poseban sarm. Jos kada se tome dodaju sjajni kadrovi, savrsene kombinacije boja, letargicnost Ruperta Evereta i jednolicnost njegova govora, te naravno prelijepa Anna Falchi, ovaj film postaje jedna od najbolje ekranizovanih nocnih mora (ili lijepih snova, ne znam kako bih ga okarakterisao). Uglavnom, atmosfera sna je postignuta, sto nije nimalo lako (cemu svjedoci odvratni The Beyond, gdje bi covjek mogao pomisliti da Fulci nikada i nije imao snove)... Naravno, vec nakon sat vremena je i Dellamorte Dellamore dosadio, ali s obzirom na tematiku, rekao bih da je izvucen maksimum koji se mogao postici. Ocjena 6.5/10
- Decadentor
taj film je savrsenMalteras wrote:Dellamorte Dellamore (1994)- kakav cudan i lijep film. Velika jednostavnost, djecija naivnost, te mnostvo nedosljednosti i nelogicnosti, ovaj film ne cine glupim i losim. Naprotiv, zapravo mu samo daju poseban sarm. Jos kada se tome dodaju sjajni kadrovi, savrsene kombinacije boja, letargicnost Ruperta Evereta i jednolicnost njegova govora, te naravno prelijepa Anna Falchi, ovaj film postaje jedna od najbolje ekranizovanih nocnih mora (ili lijepih snova, ne znam kako bih ga okarakterisao). Uglavnom, atmosfera sna je postignuta, sto nije nimalo lako (cemu svjedoci odvratni The Beyond, gdje bi covjek mogao pomisliti da Fulci nikada i nije imao snove)... Naravno, vec nakon sat vremena je i Dellamorte Dellamore dosadio, ali s obzirom na tematiku, rekao bih da je izvucen maksimum koji se mogao postici. Ocjena 6.5/10

- Decadentor
Bong of the dead
yeeeah nesto sto mi je trebalo sinoc
film o 2 hasomana koji ubijjau zombije jer im od mozga prave super gnojivo za travicu
6/10 bolje nego sto sam mislio iliti bolje nego prosli put 

- metallicat
- ars divina
Antichrist - kako bespotreban film, jao..
Srpski film - teško mi je odlučiti, ali sve u svemu po meni dobar film
Srpski film - teško mi je odlučiti, ali sve u svemu po meni dobar film
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
-
REC - dosta dobar, mislio sam da će mi biti strašniji, ali osim par scena nisam se nešto naježio. Dok recimo na paranormal activity sam se više puta naježio, to jest strašniji mi je, ali lišiji horor, film. 8/10
REC 2 - znatno lošiji dio, čak i dosadan u nekim scenama. Možda zato što je na isti kalup, ne znam 5.5/10
REC 2 - znatno lošiji dio, čak i dosadan u nekim scenama. Možda zato što je na isti kalup, ne znam 5.5/10
- jigsaw
Chillerama (2011) - 3/5, baš bolestan omnibus, najbolja priča je The Diary of Anne Frankenstein...ima tu dosta humora, ali film kao film je mogao biti kraći i prilično je solidan.
Slither (2006) - 3/5, na ovo sam se također par puta nasmijao, ali sada ništa ultra posebno, radnja je zanimljiva, a i efekti su super...ali sve je to nekako prosječno bilo, kao da ipak nedostaje malo napetosti ili humora...
Slither (2006) - 3/5, na ovo sam se također par puta nasmijao, ali sada ništa ultra posebno, radnja je zanimljiva, a i efekti su super...ali sve je to nekako prosječno bilo, kao da ipak nedostaje malo napetosti ili humora...