Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
metallicat

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Post by metallicat » 08 Dec 2011, 00:46

ImageImage
ImageImage

Director: Brad Bird
Writers: Josh Appelbaum, André Nemec

Cast: Tom Cruise as Ethan Hunt
Paula Patton as Jane Carter
Jeremy Renner as Brandt
Simon Pegg as Benji Dunn
....

Genre: Action | Adventure | Thriller

Storyline: The IMF is shut down when it's implicated in the bombing of the Kremlin, causing Ethan Hunt and his new team to go rogue to clear their organization's name.

Filming Locations: Bangalore, Karnataka, India
Dubai, United Arab Emirates
Mumbai, Maharashtra, India
Prague, Czech Republic
Vancouver, British Columbia, Canada

Budget: $140,000,000 (estimated)

http://www.imdb.com/title/tt1229238/
http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g

uf, kako ja ovo isčekujem :tonqe: jedino mi drugi dio nije baš valjao jer su se malo više fokusirali na onu ženskicu nego na akciju, ali ostala dva su genijalna :supz:
Image

john_constantine

Re: Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Post by john_constantine » 08 Dec 2011, 07:32

meni je drugi dio bio zabavan, ali su ga stvarno pretjerali s onim maskama. :mrgreen:
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 12 Dec 2011, 21:27

osobno odličan serijal a i trailer za četvorku mi obećava
J...š film u kojem nema tuče

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 14 Dec 2011, 18:33

jedva čekam
:supz: :supz:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Dec 2011, 20:30

sutra počinje u kinima

metallicat

Post by metallicat » 14 Dec 2011, 22:19

HorrorHR wrote:sutra počinje u kinima
:partyman: :partyman:
Image

alecto

Post by alecto » 15 Dec 2011, 08:55

gleda se u subotu 8)
we are such stuff as dreams are made on

filmofil

Post by filmofil » 26 Dec 2011, 15:01

bez pretjerivanja, jedno od najvećih smeća koje sam ikada gledao, dao sam na imdbu ocjenu 3 samo zbog lika sabine moreau (lea seydoux) koja je najseksi žena I've seen in a long time...ocjena bi inače bila 1.5-2

od prve do zadnje sekunde sve je prepuno klišeja i preglupih situacija...simon pegg koji bi kao trebao biti nekakav goofy lik je zapravo jako naporan i nesmiješan...sve je prepuno product placementa (bmw, dunhill, apple, itd) koji baš upadaju u oči i ne služe plotu već samo malo većoj zaradi...a radnja je najveća glupost of them all, pazite sad - tom cruise i njegova ekipa odmetnika spašavaju svijet tako da moraju oteti nuklearne kodove jer glavni bad guy (rus, naravno) želi poslati nuklearke na SAD

ovo je bio prvi film ikada tijekom kojeg sam jako ozbiljno razmišljao otići iz kina prije kraja
SpoilerShow
pogotovo kad je umrla sabine moreau
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2011, 15:04

uf..ja se nadam da će meni ipak bit dobar :lol: u sri gledam :partyman:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Dec 2011, 20:45

filmofil wrote:bez pretjerivanja, jedno od najvećih smeća koje sam ikada gledao, dao sam na imdbu ocjenu 3 samo zbog lika sabine moreau (lea seydoux) koja je najseksi žena I've seen in a long time...ocjena bi inače bila 1.5-2

od prve do zadnje sekunde sve je prepuno klišeja i preglupih situacija...simon pegg koji bi kao trebao biti nekakav goofy lik je zapravo jako naporan i nesmiješan...sve je prepuno product placementa (bmw, dunhill, apple, itd) koji baš upadaju u oči i ne služe plotu već samo malo većoj zaradi...a radnja je najveća glupost of them all, pazite sad - tom cruise i njegova ekipa odmetnika spašavaju svijet tako da moraju oteti nuklearne kodove jer glavni bad guy (rus, naravno) želi poslati nuklearke na SAD

ovo je bio prvi film ikada tijekom kojeg sam jako ozbiljno razmišljao otići iz kina prije kraja
SpoilerShow
pogotovo kad je umrla sabine moreau
Iskreno...ti si prvi od kojeg čujem lošu riječ, i još k tome ekstremno lošu riječ...

Meni bio jako dobar, onako, špijunski akcić u maniri Jamesa Bonda koji me zbog tih silnih gadgeta i pretjeranih akcijskih/stunt sekevenci čak više podsjetio na Bonda nego ovi novi Bond filmovi. Cruise kao i uvijek dao 110% od sebe, a ni ostatak ekipe nije kaskao. Pohvalno mi je što je nakon dugo, dugo vremena gl negativac bio lik koji želi okinuti nuklearku nad amerikom hehe...nisam vidio nuklearnu prijetnju na filmu već dugo vremena hehe...
Trojka je IMO još uvijek najbolji film u serijalu, ali ovaj nije daleko iza...nastavak dostojan naslova i kompletnog serijala IMO...i kao i uvijek sa M:I filmovima, dobra zabava...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Dec 2011, 21:29

tipičan akcić za pogledati u kinu, ne pokušavati niti sekunde razmišljati o radnji koja je vjerojatno samo skicirana reda radi da se pokrene snimanje filma. spektakl makljaže, gruvanja, zajebancija po dubaiu i etc - gledam na to kao na nekakav big budget trash film i kao takav je isplatio uloženo :mrgreen:

btw imao sam prilike vidjeti sand storm u dubaiu, mislim da su ovdje "malo" pretjerali :facepalm: :facepalm: :facepalm: imao sam feeling da gledam Mumiju sa Fraserom.

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2011, 13:42

Dragonrage wrote: Trojka je IMO još uvijek najbolji film u serijalu
čak se i slažemo u nečem :lol: 8) 8)
Image

filmofil

Post by filmofil » 28 Dec 2011, 16:53

ma ja sam totalno za te filmove koji prkose svim zakonima fizike, ali ne znam šta je ovdje ljudima dobro :o sve je puno nekakvih 'dramatičnih' rečenica poput 'we all have our secrets' pa onda ubačeni comedy relief tipa kada cruise visi na špagi onoj na neboderu i kaže 'no shit', popizdio sam...a simon pegg je naporan kroz cijeli film, nema nijednu dobru foru, sav je fejk ko neki goofy guy iz onih loših komedija

mislim, ja i frend smo umirali od smijeha u kinu i na neki način smo se zabavili...recimo, isti efekt mi ima onaj film meet the spartans kojem sam se smijao jer je užasan (dao sam mu 1), u toj klasi je i MI4, tolko loš da je zapravo smiješan...ali kad pogledam budžet filma i glumačka imena, onda nekak mislim da producentima cilj nije bio da se smijem filmu

ne znam, kad usporedim ovo s ostalim takozvanim klasicima tog špijunsko-akcijskog žanra, onda je ovo jadan i tužan film
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 30 Dec 2011, 15:13

Dragonrage wrote:Meni bio jako dobar, onako, špijunski akcić u maniri Jamesa Bonda koji me zbog tih silnih gadgeta i pretjeranih akcijskih/stunt sekevenci čak više podsjetio na Bonda nego ovi novi Bond filmovi. Cruise kao i uvijek dao 110% od sebe, a ni ostatak ekipe nije kaskao. Pohvalno mi je što je nakon dugo, dugo vremena gl negativac bio lik koji želi okinuti nuklearku nad amerikom hehe...nisam vidio nuklearnu prijetnju na filmu već dugo vremena hehe...
Trojka je IMO još uvijek najbolji film u serijalu, ali ovaj nije daleko iza...nastavak dostojan naslova i kompletnog serijala IMO...i kao i uvijek sa M:I filmovima, dobra zabava...

slažem se s tobom :D + baš sam se dobro nasmijala na par scena :mrgreen:
on stvarno nije normalan što sve te pizdarije sam izbodi :prayer:
skužila da u svim neparnim filmovima ima kratku kosu, a u parnim dugu. za sad vode neparni :mrgreen:
Image

Post Reply