Kako se osjecate @ the moment? :o)
- jigsaw
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Doživio sam orgazam kad sam vidio krevet.
- Wendigo
odlično. danas sam prvi put radio na ergometru i moram reći da je prejebeno!
- Jane Doe
sjebano; od jutra me "krenulo"
dat ću otkaz ovakvom životu
ukrast ću si bolji 
dat ću otkaz ovakvom životu

- boyko
čist oke
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
malo razočarano u sebe kad shvatim kak sam sjebo ocjene :/
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Jebeš ocjene Sammy.
Isti kurac je koliko češ imati iz pojedinog predmeta.
Recimo kod mene, da me nije bolio kurac, iz matematike bi sve 4 godine imao odličan. I ne bi recimo iz vjeronauka imao 2 kao i iz mora ekonomskih predmeta.
Ono, jedino što sam imao sve 4 godine 5 je engleski, informatika i knjigovodstvo. Ostalo kak dođe dođe. +razrednica mi je predavala hrvatski, a hrvatski sam kao predmet jako volio. Ona me natjerala da ga zamrzim. Jebote, odem ti na lidrano, budem madafaka, dobiješ zasluge neke za nadarenog učenika pičke matere i onda istog hočeš rušit jer nije pročitao povratak filipa latinovića i gospodu glembajeve.
Jebo te Krleža da te jebo.
Al da, jebeš ocjene, samo stvore neke frustracije kao što ti je vidljivo iz priloženog.
Isti kurac je koliko češ imati iz pojedinog predmeta.
Recimo kod mene, da me nije bolio kurac, iz matematike bi sve 4 godine imao odličan. I ne bi recimo iz vjeronauka imao 2 kao i iz mora ekonomskih predmeta.
Ono, jedino što sam imao sve 4 godine 5 je engleski, informatika i knjigovodstvo. Ostalo kak dođe dođe. +razrednica mi je predavala hrvatski, a hrvatski sam kao predmet jako volio. Ona me natjerala da ga zamrzim. Jebote, odem ti na lidrano, budem madafaka, dobiješ zasluge neke za nadarenog učenika pičke matere i onda istog hočeš rušit jer nije pročitao povratak filipa latinovića i gospodu glembajeve.
Al da, jebeš ocjene, samo stvore neke frustracije kao što ti je vidljivo iz priloženog.
- elrania
nije baš više isti kurac otkako je državna uvedena.
ot: nja.
ot: nja.
- callac
očajna sam.. krajnje je vrijeme da potražim liječničku pomoć. FAK!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
šta ti bi?
ot: neda mi se ić radit, ostala bi doma cijeli dan. i nisam bila tj dana u teretani
ot: neda mi se ić radit, ostala bi doma cijeli dan. i nisam bila tj dana u teretani

- Decadentor
- Asfodel
Žestoka omamljenost/pospanost nakon prežderanosti, a treba se natankat kavom i radit 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- jigsaw
Isti vrag i kod mene, brate mili na Lidranu sam bio sve 4 godine srednje, plasirao se na državno sa poezijom, da bi na kraju ona meni snizila ocjenu zbog toga što nisam PONIO bilježnicu iz lektire za Stranca od Camusa jebenog. Ali dobro, nek' se vidjelo da škola ima 'nadarene' učenike. A kad treba nagraditi, među gorima si.Ašow wrote: Recimo kod mene, da me nije bolio kurac, iz matematike bi sve 4 godine imao odličan. I ne bi recimo iz vjeronauka imao 2 kao i iz mora ekonomskih predmeta.
- Ašow
Pa upravo to, upucat bokte.jigsaw wrote:Isti vrag i kod mene, brate mili na Lidranu sam bio sve 4 godine srednje, plasirao se na državno sa poezijom, da bi na kraju ona meni snizila ocjenu zbog toga što nisam PONIO bilježnicu iz lektire za Stranca od Camusa jebenog. Ali dobro, nek' se vidjelo da škola ima 'nadarene' učenike. A kad treba nagraditi, među gorima si.Ašow wrote: Recimo kod mene, da me nije bolio kurac, iz matematike bi sve 4 godine imao odličan. I ne bi recimo iz vjeronauka imao 2 kao i iz mora ekonomskih predmeta.
Jebo ocjene.
- Asfodel
SpoilerShow
Nije jebo ocjene, ne slušaj ih Sammy
No razumijem vašu ogorčenost. Sličnu traumu sam imala kad sam u 7-8 osnovne poslije školskog natjecanja iz matke prošla i morala ići na općinsko (valjda se tako zvalo) no bila sam bolesna i sljedeće što me dočekalo su jedinice u imeniku zbog tog i spustio mi je cijelu ocjenu s 5 na 3
Bilo je još sranja s natjecanjima iz pov, zem, al ovo mi jen najdraže.
Kako se sad to čini dalekim i bezveznim
Hhahah, do kraja života će mi trebati zbroji-oduzmi-pomnoži-podijeli.
No razumijem vašu ogorčenost. Sličnu traumu sam imala kad sam u 7-8 osnovne poslije školskog natjecanja iz matke prošla i morala ići na općinsko (valjda se tako zvalo) no bila sam bolesna i sljedeće što me dočekalo su jedinice u imeniku zbog tog i spustio mi je cijelu ocjenu s 5 na 3
Kako se sad to čini dalekim i bezveznim
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Victor Crowley
Nedefinirano.