Koji ste horror zadnji gledali?
- Malteras
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Gwoemul (2006)- neobicno i zanimljivo, osim kraja, on je cisti sablon... Ocjena 7/10
Alien 3 (1992)- mislim da je ovo jedini koji do sada nisam gledao. Dosadno, glupo, sve jedna scena sa alienom ista. Poslije originala, koji je odlican, mracan, napet, atmosferican, i drugog, koji je glup, ali zabavan (kamerunski), ovaj je katastrofa. Ocjena 5/10
Naravno, cetvrti je jos gori..
Alien 3 (1992)- mislim da je ovo jedini koji do sada nisam gledao. Dosadno, glupo, sve jedna scena sa alienom ista. Poslije originala, koji je odlican, mracan, napet, atmosferican, i drugog, koji je glup, ali zabavan (kamerunski), ovaj je katastrofa. Ocjena 5/10
- popayy
Ma čovječe nemoš baš tako pljuvat po Alienu bila to četorka ili trojka. Filmovi su zakon. ne genijalni kao prva dva ali jako jako dobri. Posebno mračnjačka trojka.Malteras wrote:Alien 3 (1992)- mislim da je ovo jedini koji do sada nisam gledao. Dosadno, glupo, sve jedna scena sa alienom ista. Poslije originala, koji je odlican, mracan, napet, atmosferican, i drugog, koji je glup, ali zabavan (kamerunski), ovaj je katastrofa. Ocjena 5/10
- popayy
BTW pogledao The Silent House ( La Casa Muda ) - 2010 neki dan.
Nije loše, "kao snimano" u jednom kadru, ali pomalo dosadnjikavo iako traje samo 70-ak minuta.
Nije loše, "kao snimano" u jednom kadru, ali pomalo dosadnjikavo iako traje samo 70-ak minuta.
- jigsaw
The Fly (1986) - 4/5, vrlo dobar Cronenbergov remake, gledao drugi put, impresivan film.
- Jane Doe
Mary Shelley's Frankenstein 10/10
film je genijalan. meni ide rame uz rame sa Bram Stoker's Dracula, samo što je meni osobno ova prića puno draža.
glumci su odlični, posebno De Niro.
film je genijalan. meni ide rame uz rame sa Bram Stoker's Dracula, samo što je meni osobno ova prića puno draža.

- Josef K
Jooj meni su baš taj film i Stokerov Dracula očajJane Doe wrote:Mary Shelley's Frankenstein 10/10

Divni su naravno, al nema šanse da ih opet pogledam.
Dok su mi orginali

- Jane Doe
nakon gledanja ovog, toliko me zaintrigirala prića da skidam one sa Karloffom prvom prilikomZadro wrote:Jooj meni su baš taj film i Stokerov Dracula očajJane Doe wrote:Mary Shelley's Frankenstein 10/10
glumci su odlični, posebno De Niro.![]()
Divni su naravno, al nema šanse da ih opet pogledam.
Dok su mi orginali

- Josef K

- Alastorus
Alien 3, malo da refresham memory. 6/10.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe
kako kome, nikad nisam bila "vanpirski tip", draži su mi šavoviZadro wrote:(mada je Dracula puuno bolji
)

- elrania
to to!! meni je od tih the son of frankenstein vrh.Jane Doe wrote:nakon gledanja ovog, toliko me zaintrigirala prića da skidam one sa Karloffom prvom prilikom
i hammerovi su isto dost dobri!
- Salvador
Štaaa!!! Gle, ako te ja gricnem, onda ćeš dobiti šavoveJane Doe wrote:kako kome, nikad nisam bila "vanpirski tip", draži su mi šavoviZadro wrote:(mada je Dracula puuno bolji
)
body mod ftw

- Jane Doe
dobro si sve pročitao, ne varaju te očiSalvador wrote:Štaaa!!! Gle, ako te ja gricnem, onda ćeš dobiti šavoveJane Doe wrote:kako kome, nikad nisam bila "vanpirski tip", draži su mi šavoviZadro wrote:(mada je Dracula puuno bolji
)
body mod ftw
"Ne ponovilo se"

tak da, samo se ti prijeti

- Jane Doe
Psych 9 (2010) - 4/10
dosadno, razvučeno, radnja je puna klišea
pred kraj se nešto počne događat, ali toliko je sve przirno - jedva sam čekala da završi.....
dosadno, razvučeno, radnja je puna klišea

pred kraj se nešto počne događat, ali toliko je sve przirno - jedva sam čekala da završi.....

- Salvador
dobro si sve pročitao, ne varaju te očiJane Doe wrote:Štaaa!!! Gle, ako te ja gricnem, onda ćeš dobiti šavoveSalvador wrote:kako kome, nikad nisam bila "vanpirski tip", draži su mi šavoviJane Doe wrote:body mod ftw
"Ne ponovilo se"

tak da, samo se ti prijeti