samo ne ujutro, ne ide mi to više nikak.
Što mi je izmamilo smješak danas?
- elrania
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
mene čeka seminar sljedeći tjedan pa još malo odgađam pravi posao, al trebat će zapet iza 12. fuuuu!
bilo bi dobro da je knjižnica otvorena prek noći pa da dogmižem tamo, ak doma nikak ne bi išlo.
- Aryx
odi u nsk, ja sam tamo rijesio sve ispite 3 godine, ucio sam od 23-06 ujutro svaki dan skoro.. and it worked !elrania wrote:mene čeka seminar sljedeći tjedan pa još malo odgađam pravi posao, al trebat će zapet iza 12. fuuuu!
samo ne ujutro, ne ide mi to više nikak.bilo bi dobro da je knjižnica otvorena prek noći pa da dogmižem tamo, ak doma nikak ne bi išlo.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
preškrta sam da im dam 30 kn
dat ću prvo šansu svojoj sobi, sad imam veliki tepih pa mogu i na podu što mi zna bit produktivnije neg da za stolom sjedim.
dat ću prvo šansu svojoj sobi, sad imam veliki tepih pa mogu i na podu što mi zna bit produktivnije neg da za stolom sjedim.
- jigsaw
Što sutra nemam ama baš nikakvog posla, a onda slijedi još i vikend 
- Asfodel
ZOMBIE APOCALYPSE time to fuck
(nisam htjela spamat gore. Ah taj moral..)
(nisam htjela spamat gore. Ah taj moral..)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
rasplesala se jutros na poslu u čajnoj kuhinji uz '50 (obrade, naravno, netreba preveć očekivat od mene
) dok sam skuhala kavu
meni je već vikend
meni je već vikend

-
filmofil
sanjao sam najljepšu curu ikada, imala je kratku kosu, najslađu facu i nosila je žute štrample, imala je čudan naglasak (neki priobalni grad možda), a stol do nas je sjedio prijatelj od njenog bivšeg koji me krenuo razbiti i tad sam se probudio...pišem ovo da mi ostane neki dokument tog sna dok je još svježe sjećanje
ako ikad sretnem tu zamišljenu curu, moja je!
This is the Zodiac speaking.
- Aryx
pospremljena soba 
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Ašow
Jebo bi liku mater!!!!1filmofil wrote:sanjao sam najljepšu curu ikada, imala je kratku kosu, najslađu facu i nosila je žute štrample, imala je čudan naglasak (neki priobalni grad možda), a stol do nas je sjedio prijatelj od njenog bivšeg koji me krenuo razbiti i tad sam se probudio...pišem ovo da mi ostane neki dokument tog sna dok je još svježe sjećanjeako ikad sretnem tu zamišljenu curu, moja je!
Taj rad.
- Jane Doe
joooj, malo kasnim, al ok.... neki dan su mi zvonile maškare
ono, malo se se zajebali, za noć vještica je prekasno, a za fašniku još puno prerano
ono, malo se se zajebali, za noć vještica je prekasno, a za fašniku još puno prerano

-
Ghrall1
Jane Doe wrote:joooj, malo kasnim, al ok.... neki dan su mi zvonile maškare![]()
![]()
![]()
- elrania
još jedno uspješno dijagnosticiranje psihičkih poremećaja slušajući/promatrajući pacijenticu 
-
filmofil
bio je stvarno ogromanAšow wrote:Jebo bi liku mater!!!!1filmofil wrote:sanjao sam najljepšu curu ikada, imala je kratku kosu, najslađu facu i nosila je žute štrample, imala je čudan naglasak (neki priobalni grad možda), a stol do nas je sjedio prijatelj od njenog bivšeg koji me krenuo razbiti i tad sam se probudio...pišem ovo da mi ostane neki dokument tog sna dok je još svježe sjećanjeako ikad sretnem tu zamišljenu curu, moja je!
Taj rad.
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
filmofil wrote:sanjao sam najljepšu curu ikada, imala je kratku kosu, najslađu facu i nosila je žute štrample, imala je čudan naglasak (neki priobalni grad možda), a stol do nas je sjedio prijatelj od njenog bivšeg koji me krenuo razbiti i tad sam se probudio...pišem ovo da mi ostane neki dokument tog sna dok je još svježe sjećanjeako ikad sretnem tu zamišljenu curu, moja je!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
upravo osvojila kartu za pozitivan koncert i odmah ju proslijedila frendici, ne bi me iz kreveta izvukao ni depeche mode kako se trenutno osjećam 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.