Meni je trojka gora od dvojke, ali mi je dvojka super!!!Unreal wrote:Meni je isto dvojka bila bezveznaBoby wrote: Po meni jedinica jedino valja a ostalo je samo za razbibrigu. U dvojci ima previše likova uvučenih u smrtonosnu situaciju a to je već sto puta viđeno u drugim filmovima dok je trojka daleko previše nategnuta,ali ipak ću pogledati trojku makar mislim da je lošija od dvojke.
Saw IV
- jigsaw
-
Unreal
Novi Saw 4 trailer
http://www.youtube.com/watch?v=36PlWZ2pkqI
- A$H
Unreal wrote:Novi Saw 4 trailer
očito je i mrtav jednako opasan..nikak ga se riješit
vjerovatno je prije smrti napravio par zamki za budučnost..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
Ja se pitam kaj će smisliti u Saw 5 i 6,ali ja ne kužim tko uošće finacira tog tipa da može raditi zamke i kako uopće može sve to na vrjeme dobro izgradit mislim čovjek jedva može ustat da se popiša.A$H wrote:Unreal wrote:Novi Saw 4 trailer
očito je i mrtav jednako opasan..nikak ga se riješit![]()
vjerovatno je prije smrti napravio par zamki za budučnost..
- A$H
pa dok je postao teže bolestan imao je onu kuju za pomoćUnreal wrote:Ja se pitam kaj će smisliti u Saw 5 i 6,ali ja ne kužim tko uošće finacira tog tipa da može raditi zamke i kako uopće može sve to na vrjeme dobro izgradit mislim čovjek jedva može ustat da se popiša.A$H wrote:Unreal wrote:Novi Saw 4 trailer
vjerovatno je prije smrti napravio par zamki za budučnost..![]()
![]()
-
Unreal
Baš ti se neka narkomanka(ne mogu se sjetit kaj je ono bila ta glupača) kuži u to kako stvorit zamke.A$H wrote:pa dok je postao teže bolestan imao je onu kuju za pomoćUnreal wrote:Ja se pitam kaj će smisliti u Saw 5 i 6,ali ja ne kužim tko uošće finacira tog tipa da može raditi zamke i kako uopće može sve to na vrjeme dobro izgradit mislim čovjek jedva može ustat da se popiša.A$H wrote:
vjerovatno je prije smrti napravio par zamki za budučnost..![]()
![]()
- A$H
pa on ju je naučio, imao je dosta vremena...i u trojci već ona radi zamke sa njim..Unreal wrote:Baš ti se neka narkomanka(ne mogu se sjetit kaj je ono bila ta glupača) kuži u to kako stvorit zamke.A$H wrote:pa dok je postao teže bolestan imao je onu kuju za pomoćUnreal wrote: Ja se pitam kaj će smisliti u Saw 5 i 6,ali ja ne kužim tko uošće finacira tog tipa da može raditi zamke i kako uopće može sve to na vrjeme dobro izgradit mislim čovjek jedva može ustat da se popiša.![]()
![]()
- dr_gonzo
Kilipići i treileri
Zanimljivo nastavi li takvim ritmom (kao James Bond) potući će Sve petke i Noći Vještica zajedno...
Zanimljivo nastavi li takvim ritmom (kao James Bond) potući će Sve petke i Noći Vještica zajedno...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Bloody Disgusting reports that Lionsgate is considering filming "Saw V" and "Saw VI" back-to-back, with production designer-turned-director David Hackl and crew signed on to both.
The reasons cited is that shooting back-to-back could help costs considerably, plus would avoid any potential upcoming strike.
The series is one of the most profitable franchises on the markets with last year's third entry for example costing a mere $10 million, but taking in $164 million in ticket sales worldwide.
"Saw IV" scribes Marcus Dunstan and Patrick Melton are working on the next chapter, with a first draft due by the end of the month.
- jigsaw
Jebeš sad su pretjerali...Dragonrage wrote:Bloody Disgusting reports that Lionsgate is considering filming "Saw V" and "Saw VI" back-to-back, with production designer-turned-director David Hackl and crew signed on to both.
The reasons cited is that shooting back-to-back could help costs considerably, plus would avoid any potential upcoming strike.
The series is one of the most profitable franchises on the markets with last year's third entry for example costing a mere $10 million, but taking in $164 million in ticket sales worldwide.
"Saw IV" scribes Marcus Dunstan and Patrick Melton are working on the next chapter, with a first draft due by the end of the month.![]()
-
Unreal
Uskoro čemo vidjet Jigsawa u svemirujigsaw wrote:Jebeš sad su pretjerali...Dragonrage wrote:Bloody Disgusting reports that Lionsgate is considering filming "Saw V" and "Saw VI" back-to-back, with production designer-turned-director David Hackl and crew signed on to both.
"Saw IV" scribes Marcus Dunstan and Patrick Melton are working on the next chapter, with a first draft due by the end of the month.![]()