The Walking Dead (2010-)
- Otis.Driftwood
Re: The Walking Dead (2010)
Kao da je to bitno. Sta bi to promenilo i da je znao ?
Jedva cekam nastavak
Jedva cekam nastavak
- Horrorist
Nakon posljednje epizode u ovoj godini nekim likovima iz serije je sada valjda jasno No hope - No mercy ...
Čeka se februar i nove epizode..
p.s. tko ima kakvu ideju neka je napiše u vezi ovoga jer vidim i da ljudi po ostalim svjetskim forumima nemaju obrazloženje
Čeka se februar i nove epizode..

p.s. tko ima kakvu ideju neka je napiše u vezi ovoga jer vidim i da ljudi po ostalim svjetskim forumima nemaju obrazloženje
SpoilerShow
kako je sophia postala zombie tj. zapravo kada, jer na farmi su se rick i ekipa pojavili maltene unutar 24 sata od kad je ona nestala (otis ju nije mogao dovesti u štalu) - ne postaje se zombie tako brzo - jedino da je Herschel znao i evenualno osobno je doveo u nekim danima kasnije a da nije rekao ekipi - to je jedino logično objašnjenje koje ja imam
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Vermillion
Otis.Driftwood wrote:Kao da je to bitno. Sta bi to promenilo i da je znao ?
Jedva cekam nastavak
SpoilerShow
Pa sigurno je znao i šutio je makar je vidio da ovi svi traze malu. Eto to nema baš smisla nekog.
- elrania
htjela sam gledanje odgoditi za dan kad se neće imati drugih obaveza, al nije se izdržalo. 
odlična epizoda, dosad najbolja u sezoni, odličan kraj!

odlična epizoda, dosad najbolja u sezoni, odličan kraj!
SpoilerShow
i jako mi je drago da je shane poludio i pootvarao sve.
- Wendigo
čekaj, ovo je zadnja epizoda bila? 
koji cliffhanger...

koji cliffhanger...
- Josef K
Mrzim vas. Htio sam za vikend pogledat, al se sad nemrem suzdržat 

- popayy
Uff, najjača epizoda u sezoni zasada.
- callac
aaaaa, daj se skini višeeee!!! sve me mami da čitam pod spojlerima
vratim se za nekih sat i pol sa komentarom 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Meni to nije bilo toliko šokantno
(tak da bih preživjela da sam prije išla tražiti da dobijem spoiler na pm - NA a ne U pm Horrorist
)

(tak da bih preživjela da sam prije išla tražiti da dobijem spoiler na pm - NA a ne U pm Horrorist

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Horrorist
Mislim da je to zapravo "Private mail box" tako da je ipak u a ne naAsfodel wrote:(tak da bih preživjela da sam prije išla tražiti da dobijem spoiler na pm - NA a ne U pm Horrorist )

I ne mogu vjerovati da je onaj spoiler koji sam imao bio 100% točan (skripta od 40-ak rečenica), pa otkud to ljudi nabave...?
Jest da sam spoilao sam sebi ali Kirkman me sve ove godine toliko izšokirao da me ova serija ne može toliko iznenaditi.
Najzanimljivije će mi biti kada se scenarijski odmaknu ponovno od lokacija koje nisu u stripu jer ova farma je bila pročitana knjiga.
Isto tako imam osjećaj da bi mogli naj... neke osobe koje nisu naj... u stripu i obratno....

When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- jigsaw
Znači nema više ove godine epizoda? 

- Otis.Driftwood
Nece , do februara.
E imam pitanje.
Da li se secate u 1. sezoni 1. epizoda i 1. kadar (
) kada Rick u svome cistom i svezem odelu ide po napustenom gradu i nailazi na onu devojcicu zombija ?
Mene interesuje u kom je to periodu posto meni se cini kao da 1. put tu srece zombija jer je bio toliko sokiran.
E imam pitanje.
Da li se secate u 1. sezoni 1. epizoda i 1. kadar (

Mene interesuje u kom je to periodu posto meni se cini kao da 1. put tu srece zombija jer je bio toliko sokiran.
- vampirica
to nisam ni ja skužilaZeroX wrote:Samo mi nije jasnoSpoilerShowda li je Herschel znao za malu u štali. jer navodno Otis ju je dopeljo tamo.
SpoilerShow
mene zanima zašto Rick uvijek mora donjeti teške odluke.. mislim drago mi je da su malu našli očekivala sam da je zombie jer ipak je traže danima.Vjerujem tj. nadam se da će cijeli rasplet iz zadnje epizode otvoriti pandorinu kutiju u sljedećim 7 epizoda, na godinu. Sviđalo mi je što Shane (ili kako se već zove) je totalno poludio i što napokon se pokazao kako je tko zapravo. Dobra epizoda za kraj
- vampirica
nema, na godinu tj. nakon praznika se nastavlja vjeruje 2 ili 3 mjesecjigsaw wrote:Znači nema više ove godine epizoda?
- vampirica
Slažem se...elrania wrote:SpoilerShowi jako mi je drago da je shane poludio i pootvarao sve.