Koga bi vratili u život?
- Freddy
- dr_gonzo
1) Robert E. Howard - kreator Conana
2) John Buscema - najbolji Marvelov crtač
3) Janis Joplin
4) Christopher Reeve
5) Hunter S. Thompson
6) Charles Bukowski
7) Bruce Lee
Dražen Petrović
9) Uglješa Kojadinović
10) Jimi Hendrix
11) Oscar Zeta Acosta
12) Lee Marvin
13) Toshiro Mifune
14) Lee Van Cleef
15) Steve McQueen
16) Bob Marley
17) Richard Pryor
3) Janis Joplin
4) Christopher Reeve
5) Hunter S. Thompson
6) Charles Bukowski
7) Bruce Lee
9) Uglješa Kojadinović
10) Jimi Hendrix
11) Oscar Zeta Acosta
12) Lee Marvin
13) Toshiro Mifune
14) Lee Van Cleef
15) Steve McQueen
16) Bob Marley
17) Richard Pryor
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- Verite
Nisam o tome bash razmisljao ali prvi koji mi pada na pamet je Tesla. Umro je odnijevsi hrpu ideja
u grob samo zato sto covjecanstvo nije bilo tada spremno na njih tj "nisu ga kuzili" reklo bi se
.
Recimo koga bih josh vratio u zivot je Krist ali on ce vec sam naci put kao sto je rekao
. Smijesno zvuci ali da,bio On ili ne sin bozji bio je najveci humanist ikada i njegove ideje su bile tisucama godina ispred.
Zamislite prije 2000 godina bliski istok u kaosu i pojavi se Isus i kaze volite jedni druge, cinite dobro i prastajte. Pola njih je imalo sigurno onaj WTF izraz na licu. E to je revolucija. Problem je sto su institucije (The Church) promijenile sliku svega kasnije kroz svoje tumacenje. Da se razumijemo, nisam pripadnik niti jedne vjere tako da to ne tumacim kao vjernik ves samo cijenim njegovo djelo i izrecene rijeci. Bio je nadasve velika licnost.
u grob samo zato sto covjecanstvo nije bilo tada spremno na njih tj "nisu ga kuzili" reklo bi se
Recimo koga bih josh vratio u zivot je Krist ali on ce vec sam naci put kao sto je rekao
Zamislite prije 2000 godina bliski istok u kaosu i pojavi se Isus i kaze volite jedni druge, cinite dobro i prastajte. Pola njih je imalo sigurno onaj WTF izraz na licu. E to je revolucija. Problem je sto su institucije (The Church) promijenile sliku svega kasnije kroz svoje tumacenje. Da se razumijemo, nisam pripadnik niti jedne vjere tako da to ne tumacim kao vjernik ves samo cijenim njegovo djelo i izrecene rijeci. Bio je nadasve velika licnost.
Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle...
- elrania
nikoga
svatko tko je imao nesto za reci ili napraviti, to je ucinio... a doci ce novi koji ce jednako tako utjecati... pa prepustimo mjesto njima
od nesvjetskih licnosti mi pada na pamet jedino moj ujak koji je umro premlad i kojeg nisam nikada imala prilike upoznati, nego samo slusam o njemu
@verite: ma bude isus sam sebe vratio natrag
svatko tko je imao nesto za reci ili napraviti, to je ucinio... a doci ce novi koji ce jednako tako utjecati... pa prepustimo mjesto njima
od nesvjetskih licnosti mi pada na pamet jedino moj ujak koji je umro premlad i kojeg nisam nikada imala prilike upoznati, nego samo slusam o njemu
@verite: ma bude isus sam sebe vratio natrag
- John_Tate's_bitch
- bakero
ti bi svakako ima puno posla dok bi ih sve oživio!dr_gonzo wrote:1) Robert E. Howard - kreator Conana
3) Janis Joplin
4) Christopher Reeve
5) Hunter S. Thompson
6) Charles Bukowski
7) Bruce Lee
Dražen Petrović
9) Uglješa Kojadinović
10) Jimi Hendrix
11) Oscar Zeta Acosta
12) Lee Marvin
13) Toshiro Mifune
14) Lee Van Cleef
15) Steve McQueen
16) Bob Marley
17) Richard Pryor
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.