Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
This is england
9/10
9/10
-
olio wrote:This is england
9/10

klinac je bio brutalno dobar
- alecto
prisiljena je možda malo pretjerano, al ajmo reć da se nisam mogla izvuć na neki ok načinScarface wrote:Reci da si bila prisiljena to gledat, molin te reci to, jer ne mogu zamislit drugačiji scenarij, ne mogu.alecto wrote:breaking dawn

we are such stuff as dreams are made on
- Victor Crowley
Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Prvi put sam ga gledao, iznenadio me u pozotovnom smislu.
- Asfodel
Fetishes - odličan i iscrpan Broomfieldov dokumentarac iz serijala America Undercover. I s presimpa završetkom 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dragonheart
Star Wars,epizode 1-3,Phantom Menace 4/5,Attack Of The Clones 2/5 (najgori dio i dalje),Revenge Of The Sith 5/5 (najbolji od novih)
Inače,baš mi drago što su počeli ripat Blu Ray u Xvide,grupe FLAWL3S i Vision,svaka im čast.Prezirem mkv-ove pa zato napominjem

Inače,baš mi drago što su počeli ripat Blu Ray u Xvide,grupe FLAWL3S i Vision,svaka im čast.Prezirem mkv-ove pa zato napominjem

It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Michel puši karu.
- Asfodel
SuicideGirls: The First Tour - ulazi u priču o samom nastanku i prvim curama. A onda red snimaka s turneje pa red setova (predstavljajući svaku ponaosob). Simpatično i veselo... osim turneje, tj. prikaza tih kvazi burlesknih-striptiz-treši-cirkus nastupa, jer su mi skroz trećerazredni. Gledajući trailer, mislim da ću preskočiti drugi dokumentarac i odmah na talijansku vilu. Tamo je izgleda sve malo fensije i cure su ljepše
i ima Manko i tak.

- Josef K
Nešto smo nabrijani na dokumentarce u zadnje vrijemeAsfodel wrote:SuicideGirls: The First Tour

- Asfodel
Yaman 

- Josef K
Novo u Dokukinu
Hall of fame (besplatan ulaz)
11.11.2011. - 30.12.2011.
svaki PETAK u 21.00h
Restart i Dokukino pokreću novi program pod nazivom HALL OF FAME - izbor filmova autora koji su zauvijek promijenili formu dokumentarca, a većina njih biti će po prvi puta prikazana u Hrvatskoj.
HALL OF FAME novi je filmski ciklus pod vodstvom Nebojše Slijepčevića u kojem ce biti prikazani najvažniji filmovi iz moderne povijesti dokumentarizma. Od Amerike do Kazahstana, od 60-tih do danas, od braće Maysles do Kossakovskog - pratite kako je dokumentarac izrastao u najprogresivniju filmsku formu današnjice.
I dok je razvoj igranog filma dobro poznat i površnom filmofilu, a bitna autorska imena dio su opće kulture, značajni svjetski dokumentaristi još uvijek čame u mraku relativne anonimnosti.
- dragonheart
Ja volim Jar Jar Binksa...Meni je baš cool lik i nikad mi nije bilo jasno što ga toliko ne vole ljudi...john_constantine wrote:ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Ak ćemo tako,nitko koga znam ne voli Attack Of The Clones,počevđi od samog naslova,a nakon što je izašao u kina,ljudi su imali baš loše dojmove,čak se u brojnim časopisima teoretiziralo da ga uopće nije režirao Lucas,makar je jedino on credited za režiju. Baš je jezivo dosadan...
It's not who I am underneath...
- john_constantine
da, ma meni je drugi dio dobar radi bolje akcije i nekih scena kaodragonheart wrote:Ja volim Jar Jar Binksa...Meni je baš cool lik i nikad mi nije bilo jasno što ga toliko ne vole ljudi...john_constantine wrote:ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Ak ćemo tako,nitko koga znam ne voli Attack Of The Clones,počevđi od samog naslova,a nakon što je izašao u kina,ljudi su imali baš loše dojmove,čak se u brojnim časopisima teoretiziralo da ga uopće nije režirao Lucas,makar je jedino on credited za režiju. Baš je jezivo dosadan...
[spoiler]kada je Anakin išao spašavati svoju majku i pobio cijelo pustinjsko pleme, ženu i djecu.[/spoiler]
I nije ono toliko dječji kao prvi dio. A za Jar Jar Binksa, ma jbg, stvarno mi ide na živce ta njegova nespretnost, izgled i sve to ponašanje, pokušava biti smiješan, a ne uspijeva mu. Kao da gledam Stevea iz one crnačke serije...
Michel puši karu.
-
50/50 - 9/10,glumačka postava
,spada u jednog od pet filmova koji mi je izmamio suzu/e

- Alastorus
Killer Elite - 7/10 akcija okej, makar sam i više očekivao od Stathama, De Niro d lik, kao i u svakom filmu, priča okej, ali nije to to.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.