Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Tattoo & Piercing

Post by john_constantine » 23 Nov 2011, 19:01

elrania wrote:
Zadro wrote:Pa ak želiš nešto kvalitetno 3000kn je sitnica
apsolutno. doduše, ovisi i kakve su te slike i tko ih i kako tetovira i vrijedi li to zaista 3000.
baš to. Ionako sam mislio taj mjesec platiti to svojom plaćom, ali toliko niti nije moja plaća, pa mi komplicira stvari. A za 2000 kn, crno bijelo mi se baš ne dopada kako bi izgledalo u boji. Plavi zmaj na gradi s žutom mjesečinom.

Dopalo mi se par tetovaža, ali opet, nisam baš fasciniran njima. Ima još jedan tattoo salon, pa ću pogledati i druge primjere osim zmajeva.

Nije mi baš problem dati 3000 kn, ali samo hoću vidjeti još da li ima još boljih tetovaža od ovoga kojeg sam gledao. Taj crtež sam sada stavio u planu.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2011, 15:12

ionako moraš izmjenit zmaja i što ide uz njega, bitno da si našao stil, a to očito već jesi. ti sad moraš smislit kako će izgledat, a ne da kopiraš neku sliku koju već netko ima (a i zmajevi su česta tematika tetov.). gledaj općenito sve slika pa kad skužiš ko ti od njih najbolje, odeš kod tog. 3k mislim da ok za takvu veličinu, čak sam više očekivala. pa i da nemožeš u jednom mj iskeširat, skupiš u dva-tri mj pare i riješeno :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2011, 18:41

ma ne, ništa od te tetovaže za 3K. To je bila jedina tetovaža kojega sam uspio pitati par pitanja, pa je tako i ostalo. Preskupo za prvu tetovažu, a i drugi razlozi protiv. Ionako, A4 format, ne znam kako bi to stalo na desnu ruku?

Na kraju sam se odlučio da ću početkom sljedeće godine tetovirati tribal dragona koji drži kandžama veliko crveno srce na lijevoj strani prsa. To je bila prva tetovaža koja mi se baš dopala. I još imam svoju osobnu viziju što će mi predstavljati.

Mislio sam nešto u stilu da zmaj zgrabi djevojku kao plijen za tetovažu, he, ali ovo je isto impresivna tetovaža.

Našao :D

Image
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2011, 19:58

zašto baš zmaj?? i zašto baš tribal?? jesi razmišljao koji stil ti se osobno najviše sviđa??
ako su ti inaće tribal tetovaže super, onda ok. samo pitam ..... jer sam te zamišljala s nekom drugom šememo za tetovažu, s obzirom na tvoje interese...
da nije zmaj krenuo od frendičine slike, pa je otpala ta slika ali ne i zmaj???
mislim, nemoj se ljutit ali ako ovo poljulja tvoju odluku, razmisli još bolje o svemu, a ako ne, onda ćeš znat da je zbilja to TO. tako da, kako god ti ovo izgledalo, dobro je da te neko to pita...
iskreno me čudi da nije neki japanski anime u pitanju... čemu zmaj i ženska ili zmaj i bilo kaj, kad bi moglo bit neko stvorenje sa krakovima koje napada tipičnu anime ljepoticu u oskudnoj uniformi :mrgreen: :oops:
mislim, koliko si luda za japancima i svemu kaj iskoči iz njihovog ormara, čudi me da ti to nije palo na pamet. ja bi, da me takve stvari zanimaju, nabacila neki gory new school u tom stilu i điha, pa nek ljudi padaju u nasvjest jer tak neš sigurno nisu vidjeli
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2011, 20:18

ili pak nešto tradicionalno japansko. ima tako dobrih gejša u raznoraznim kombinacijama, demonskih maski, njihovih zmajeva, ak je baš do zmaja......
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2011, 20:59

Jane Doe wrote:ili pak nešto tradicionalno japansko. ima tako dobrih gejša u raznoraznim kombinacijama, demonskih maski, njihovih zmajeva, ak je baš do zmaja......
i to je bila jedna od mojih ideja, ona klasična drvena "oni" maska. :D

i da cons, jane ti dobro govori da razmisliš i 50 puta ako treba. ako se već ideš iscrtati za vjeke vjekova, stavi ono nešto što zaista voliš i što bi ti karakterno, fizički (mislim na poziciju na tijelu) i u još nekim aspektima i mjerilima odgovaralo..
vjerujem da ovo sve znaš, ali eto, imam neku potrebu savjetovati te. :)
znam što otprilike voliš, pa bih ti predložio da razmisliš o nekim likovima iz stripova, igara, filmova, knjiga itd. složi koncept u glavi i odi se konzultiraj sa tattoo majstorom. ne u smislu da doslovno kopiraš neku sliku (mada ne vidim zašto bi i to bio problem), već uzmi neke elemente stvari koje preferiraš i kombinirajte zajedno, kemijajte razne varijante... gl.
Last edited by Wendigo on 24 Nov 2011, 21:02, edited 1 time in total.

Alastorus

Post by Alastorus » 24 Nov 2011, 21:02

Ja sam uvijek htio ima deadpoola na lijevoj nadlaktici.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2011, 21:09

jane i wendigo, dobro kažete. Baš mi je Neno isto spominjao.

Da, ma dobro si rekla kada si kazala da mi ideja više dolazi od te prijateljičine tetovaže (ma bub zna razlog zašto sam se predomislio). A tamo sam otišao s posla, pa sam stigao pogledati te zmajeve i vidio da ima ogroman izbor. No, istini za volju, osim ovih par tetovaža koje lijepo izgledaju, nisam našao ono što mi bi bilo "vau". Da sam opčaran i slično...

Ma ovo je ionako bila samo jedna od ideja, ionako mi se ne žuri.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 27 Nov 2011, 14:07

tattoo konvencija 9., 10. i 11.12 u Ri :D :tonqe:
Image

alecto

Post by alecto » 16 Dec 2011, 08:46

neću još stavit sliku jer je natečeno ko da imam dvije ruke :lol: stavila sam na desno zapešće posvetu mami. išla opet kod veronike u imaginarium i cura mi se baš baš sviđa, jako je draga, već smo dogovarale za dalje neš. stavim sliku ovaj vikend, kad splasne. lol ove dosad nisu ni malo natekle, zato je ova dala sve od sebe i ruka mi je ko buhtla :lol:
we are such stuff as dreams are made on

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Dec 2011, 08:57

super :D
ajde neka rukica brzo splasne jer me jako zanima kako izgleda tetovaža.
ma Veronikica je super. nisam ništa radila kod nje, al ju znam iz salona i ženskica je baš draga
Image

alecto

Post by alecto » 16 Dec 2011, 11:17

SpoilerShow
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Dec 2011, 11:24

najsić :mrgreen:
meni izgleda kao stilizirano srce/dvije osobe u zagrljaju
jako lijepo
jel bolno mjesto?? ako se ikad odlućim za zapešće ....
Image

alecto

Post by alecto » 16 Dec 2011, 12:05

Jane Doe wrote:najsić :mrgreen:
meni izgleda kao stilizirano srce/dvije osobe u zagrljaju
jako lijepo
jel bolno mjesto?? ako se ikad odlućim za zapešće ....
je :D tj majka i kći.
a ono, boli, al ak sam se ja dosad već privikla na taj osjećaj onda tebi ne bi bio ni najmanji problem :mrgreen: boli više od lopatice al nije strašno.

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Dec 2011, 12:08

SpoilerShow
Image
Između lopatica + afkors piramida u pozadini, nadajmo se parama ubrzo.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Post Reply