Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Shark Night 3D - Ovo mora da je jedan od najglupljih filmova koje sam pogledao... Tj, iako traje 1:20 nisam ga mogao pogledati do kraja... Odvratan film, kad sam ga pustio, ocekivao sam da ce bviti neko sranje, al bas da je toliko, uzas...
11-11-11 - Film je ok za pogleda, nista posebno, al nakon gledanja Shark Night, odmah svaki film koji se pusti je bolji.
11-11-11 - Film je ok za pogleda, nista posebno, al nakon gledanja Shark Night, odmah svaki film koji se pusti je bolji.
- mm1991sthr
Gledao Sam Film Brda Ima Oci! Poslije Sam Mislio Pogledati Film Cudoviste Iz Mora, Ali Sam Sam Ga Nazalost Prespavao.. Film Brda Ima Oci Je Dobar Film! 

- popayy
Deep Rising ( 1998 )
Predobro nešto, tako cool akcijski horor stvarno nisam već dulje gledao. Zakon B i C glumačka postava, dijalozi na razini Američkog Ninje, radnja na granici čistog trasha, fora monster i dosta humora.
Ma predivno, zbog gušta 9/10. Ocjena je naravno unutar B ( valjda ) kategorije.
Predobro nešto, tako cool akcijski horor stvarno nisam već dulje gledao. Zakon B i C glumačka postava, dijalozi na razini Američkog Ninje, radnja na granici čistog trasha, fora monster i dosta humora.
Ma predivno, zbog gušta 9/10. Ocjena je naravno unutar B ( valjda ) kategorije.
- Victor Crowley
Violent Shit
Odličan gore, samo što nema nikakve veze s naslovom filma. Ludi Nijemci

Odličan gore, samo što nema nikakve veze s naslovom filma. Ludi Nijemci

- Malteras
The Hills Have Eyes (2006)- a cak se nisu potrudili ni da retardiran bude... Ocjena 4/10
- Decadentor
Niht of the living dead 1968 - odlican iako sam prije pogledao remake a tek onda pvo pa mi film nije bio na nekom prevelikom nivou zanimljivosti, atmosfera i likovi odlicni....a najveci plus filma su zombiji koji izgledaju ko hodajuci mrtvaci (sto i jesu) a ne preforsirano nasminkani klauni, pogotovo onaj prvi zombie bas izgleda koda je ustao iz ljesa
8/10
@edit mislim da ne postoji topic ili je film strpan pod neki romero topic pa mi se neda trazit...

8/10
@edit mislim da ne postoji topic ili je film strpan pod neki romero topic pa mi se neda trazit...

- Asfodel
Decadentor wrote:Niht of the living dead

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
unrest - kad sam vidjela glavne glumce, odmah očekivala šrot, a na kraju ispao baš solidan hororčić
6,5/10

- Decadentor
tek sam sad skuzio tipfelerAsfodel wrote:Decadentor wrote:Niht of the living dead![]()
(bilo koji)

-
da, i meni je bio sasvim solidan s obzirom na potpuno amatersku glumačku postavu,iako sam doduše očekivao malo više jer ga je Horror nahvalio..metallicat wrote:unrest - kad sam vidjela glavne glumce, odmah očekivala šrot, a na kraju ispao baš solidan hororčić6,5/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- HorrorHR
- Site Admin
- Victor Crowley

-
Mulberry Street (2006) - odličan.. a i volim Nick Damicija, prava njuška! Za film koji je snimljen za 60 000 dolara, stvarno me iznenadio..7/10
-
Oduvijek me zanimalo odakle ti inspiracija za gledanje ovakvih gluposti..

-
Shp86 wrote:Oduvijek me zanimalo odakle ti inspiracija za gledanje ovakvih gluposti..
Ja ga apsolutno razumijem

Pogledal Bad moon. Čak nije tak loš. Jedino je vučko malo slabo napravljen. 6/10