Supernatural (2005-)
- elrania
Re: Supernatural
išla sam pokrenuti 4. epizodu, vidjela prvih 5 min i ugasila. imam neku mini potrebu da se prisilim pogledati to što je izašlo, al 3. nisam do kraja, u ovoj me početak odbio...i tak. možda samo preskočim na ovo što se hvalilo kasnije.
- elrania
ok, u nedostatku životnih aktivnosti (života općenito) podala sam se opet ovome, al sam preskočila na 7. i konačno neš normalno. 9 je bila odlična!
- john_constantine
ja sam potpuno odustao od serije, nemam više volje nakon stvarno lošeg početka i loših epizoda...
Michel puši karu.
- alecto
+1john_constantine wrote:ja sam potpuno odustao od serije, nemam više volje nakon stvarno lošeg početka i loših epizoda...
iako mislim da ću u komadu pogledat ostatak čisto da ne ostane visit u zraku.
we are such stuff as dreams are made on
- Horrorist
Ja čekam kraj sezone pa ću pogledati sve.. Kao i dosad 
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Jane Doe
ja redovno pratim i mogu reć da po ovome dosad, da mi uljeva neku nadu da će bit nešto i od ovog na kraju...
samo, to bi onda zbilja trebao bit THE END, ne vjerujem da je došlo do toga da ću ja to željet, ali jebiga, dogodilo se, moralo je
samo, to bi onda zbilja trebao bit THE END, ne vjerujem da je došlo do toga da ću ja to željet, ali jebiga, dogodilo se, moralo je

-
pierre
ja nikako da odlucim da li da gledam ili ne ovu tekucu sezonu... cini mi se da ih je dosta odustalo, moze jos komentar od onih koji prate?
- Jane Doe
ak si gledao sve do sada, pogledaj i ovu, da ti ne visi u zraku, i onak je zadnja. al bolje pričekaj da izađe cijela pa riješi u komadu, ispast će ti bolje. ja sam čekala epizodu po epizodu i tak na kapaljku mi je imalo loih momenata, ali kako se bilži kraju, postaje sve bolje. nadam se da će kraj odradit sa stilom i reć the end
neznam, kak hoćeš, meni bi, ko fanu serije, bilo žao da ne odgedam zadnju sezonu, kakva god bila, jel bi znala da je tamo negdje i da ju nisam gledala i koplao bi me to
neznam, kak hoćeš, meni bi, ko fanu serije, bilo žao da ne odgedam zadnju sezonu, kakva god bila, jel bi znala da je tamo negdje i da ju nisam gledala i koplao bi me to

- Josef K
Očemo se kladit?Jane Doe wrote:ak si gledao sve do sada, pogledaj i ovu, da ti ne visi u zraku, i onak je zadnja. al bolje pričekaj da izađe cijela pa riješi u komadu, ispast će ti bolje. ja sam čekala epizodu po epizodu i tak na kapaljku mi je imalo loih momenata, ali kako se bilži kraju, postaje sve bolje. nadam se da će kraj odradit sa stilom i reć the end
- Jane Doe
a jebiga sad, rekli su tako, i bilo bi im bolje da je, jer već ide nikud, da budem pristojna...Zadro wrote:Očemo se kladit?Jane Doe wrote:ak si gledao sve do sada, pogledaj i ovu, da ti ne visi u zraku, i onak je zadnja. al bolje pričekaj da izađe cijela pa riješi u komadu, ispast će ti bolje. ja sam čekala epizodu po epizodu i tak na kapaljku mi je imalo loih momenata, ali kako se bilži kraju, postaje sve bolje. nadam se da će kraj odradit sa stilom i reć the end
a sad, kaj će bit na kraju, jebga, vidjet ćemo...
ak niš, gledat će se

- Josef K
Rekli su i na početku da je plan 5 sezona. Kako bi to bila savršena serija da su tad završili
Al da nažalost, ako nastave...gledat če se.
-
olio
Pa jensen i padalecki su potpisali za 8. sezonu, tako da najvjerojatnije (nažalost) ide dalje
Meni 5. sezona izgleda ko super kraj za cijelu seriju, a 6. mi je zasada užas
Meni 5. sezona izgleda ko super kraj za cijelu seriju, a 6. mi je zasada užas
- Jane Doe
e pa točno to, slažem se sa svime kaj si napisaoZadro wrote:Rekli su i na početku da je plan 5 sezona. Kako bi to bila savršena serija da su tad završili![]()

-
jeba
Ono što mi je za sada pohvalno i jebeno je definitivno doza humora, a pogotovo s Deanove strane, koja je još na vrhuncu. Mislim da je to definitivni poguranac serijalu. Samo da se i to ne izgubi...
- callac
SpoilerShow
R.I.P. Bobby Singer
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.