Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Asfodel

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Asfodel » 20 Nov 2011, 21:33

Dexter Season 1 - 9/10
stavit ću ovdje da glupo i zaostalo ne zvučim tamo u pravom topicu :oops: nadam se da ću vas sustići jednom
..da nije bilo onako uzbudljivih epzoda pred kraj, bila bi ocjena 8. Samo je to u biti nedostajalo do savršenstva serije, to uzbuđnje i napetost da ne možeš dočekati sljedeću epku. Inače, sve divno, kao stvoreno za mene 8)

Ljudi su mi bili od početka svi dragi (možda zato što su svi poznati, pogotovo iz Oza :mrgreen: ) čak mi je i Debra postala super, jer abnormalno dobro pristaje ulozi - za razliku od početne žešće antipatičnosti.

A "Dexterom" sam postala opsjednuta :lol: blago rečeno. Kako je bilo teško suzdržavati se cijelo vrijeme kad bih najradije pisala Što vam je izmamilo smješak? Dexter! Kako se osjećate atm? Divno zbog Dextera! Što vam je maknulo smješak? To što nisam gledala Dextera!
Dexter, udaj se za mene i mog dečka :zubifale: Bit će nam lijepo, shvati. Čak ti opraštam što si poluginger i što imaš groznu facu kao latentni gej :seksualische:
Kako sam bila glupa i slijepa što ga nisam podnosila u Six Feet Under, oh..
Last edited by Asfodel on 20 Nov 2011, 22:21, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 20 Nov 2011, 21:57

OMG, ja volim Dextera, ali nikad mi nije bio privlačan u tom smislu, al nikad. Čak ne mogu reći da mi fizički ne paše, ali ga kao lika nisam tako doživila, a ja se fakat u svakakve likove zatelebam. I nemoj ovo shvatiti kao uvredu, osudu ili neshvaćanje, ali sam se baš iznenadila, čak i ugodno, ajde da se nekoj ženskoj sviđa Dexter, a ne samo filmofilu :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2011, 22:10

callac wrote: ajde da se nekoj ženskoj sviđa Dexter, a ne samo filmofilu :lol:
:lol: :lol: :lol:

meni je on bio pomalo privlačan tokom 1. sezone, al mi se skroz zgadio u 2. meh :D

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Nov 2011, 22:18

@callac - Znaam, i samoj mi je bilo mega čudno i neugodno da sam toliko šutila, no sad sam to morala izbaciti iz sebe! :lol:
Meni bi ustvari bio fizički idealan da mu odrežem glavu :)

I fak, filmofil?! Kvragu, moram se pomiriti s činjenicom da ga je on prvi vidio :evil: ali hej, ljudi smo dogovorit ćemo se! Može i on s nama bit u braku, nije bed. Dva Igora, Dexter i ja :lol: Ma bitno da je Dexter :heart:

Meni je to definitivno i isključivo zbog uloge, jer mi je prije stvarno bio odvratan :jawbreaker:

mishka

Post by mishka » 20 Nov 2011, 23:19

gledam supernatural (stigla do 3 sezone) pocela isponova dosjee x gledati i true blood xD
FROM THE HEART TO THE SKY

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Nov 2011, 10:01

The Walking Dead, American Horror Story, Večernju školu EU, Raymond-a..:D

filmofil

Post by filmofil » 21 Nov 2011, 20:02

@asfodel

:lol: :lol: :lol: :lol:

totalno shvaćam tvoju opsesiju dexterom (ne tolko serijom, kolko dexterom samim kao likom), ali meni je nekako interes za njega padao proporcijalno sa padom kvalitete serije...nadam se da se tebi neće dogodit nešto slično...no, bez zajebancije, dexter će uvijek imat posebno mjesto u mom srcu kao ultimativno božanstvo/idol u jednom kratkom periodu života, nazvao bi to svojim gubitkom nevinosti što se tiče crusheva u fiktivnim vodama
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 21 Nov 2011, 20:38

filmofil wrote:@asfodel

:lol: :lol: :lol: :lol:

totalno shvaćam tvoju opsesiju dexterom (ne tolko serijom, kolko dexterom samim kao likom), ali meni je nekako interes za njega padao proporcijalno sa padom kvalitete serije...nadam se da se tebi neće dogodit nešto slično...no, bez zajebancije, dexter će uvijek imat posebno mjesto u mom srcu kao ultimativno božanstvo/idol u jednom kratkom periodu života, nazvao bi to svojim gubitkom nevinosti što se tiče crusheva u fiktivnim vodama
:lol:
nuffsaid
If one of them is dead.

Josef K

Post by Josef K » 21 Nov 2011, 22:05

Scarface jesi gledao britanske Skinse? Neznam dal sam te več to pitao.

callac

Post by callac » 21 Nov 2011, 22:42

Pitanje za one koji su gledali The Wire: dal su sve sezone povezane u smislu teme iz prve sezone? Mislim, nije mi previše bitno, al čisto da znam dal se priča sad nastavlja ili kreće neki novi slučaj..
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Nov 2011, 23:18

Zadro wrote:Scarface jesi gledao britanske Skinse? Neznam dal sam te več to pitao.
Moja cijela ekipa svršava na to pa bih morala jednom vidjeti što je u tome toliko dobro :)

(joj, sad sam se sjetila da oni svršavaju i na Emilie Autumn :lol: )

Josef K

Post by Josef K » 21 Nov 2011, 23:25

Asfodel wrote:
Zadro wrote:Scarface jesi gledao britanske Skinse? Neznam dal sam te več to pitao.
Moja cijela ekipa svršava na to pa bih morala jednom vidjeti što je u tome toliko dobro :)

Dobra ekipa!
Prve dvije sezone su savršene, ja ih beskonačno mogu ponavljat. Pogledaj obavezno. Imaju ukupno 20 epizoda.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Nov 2011, 23:28

Zadro wrote:
Asfodel wrote:

Dobra ekipa!
Prve dvije sezone su savršene, ja ih beskonačno mogu ponavljat. Pogledaj obavezno. Imaju ukupno 20 epizoda.
Prodano!
(uvijek se napalim na male brojke epizoda :tonqe: )

Scarface

Post by Scarface » 22 Nov 2011, 00:13

@Zadro, da, i savršeni su, američki mi je prosječan.
@callac-svaka sezona ima zasebnu tematiku koju obrađuje, ali se likovi i dalje provlače a s njima i radnja započeta u 1. i daljnjim sezonama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 22 Nov 2011, 11:53

počela american horror story i zadovoljna sam. za sada jako jako dobro :D
Image

Post Reply