wow, super ideja, play piercing motiv u trajnoj verzijicopycat wrote:Ovaka tetovaža na leđima mi je prekrasna
SpoilerShow
Tattoo & Piercing
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing

- Jane Doe
pojavili se neki radovi Vlatka iz Splita (iliti MrKid Kros) na nekoj tattoo comunity stranici na fejsu i prepreglupi ameri nazivaju to fejkom i fotošopom.
bio mi je preveliki gušt natrljat im nos rano ujutro. osobno sam vidjela upravu TU tetovažu uživo i eto, slučajno poznajem vlasnika... he, kad se fino potrefi...
kreteni nas ni na karti nemreju pronać, al bitno da se odma proziva da smo fejk.... dragi moji ko je jače fejk od vas

- Asfodel
Fotošop tetovaža, to je najveći kompliment koji je mogao dobiti 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
eh, tatto studio tek u srijedu radi ujutro, a danas je četvrtak, pa sam uzalud dolazio, damn. Ništa, bar sam vidio odlične tetovaže, nisam baš previše oduševljen zmajem iako dobro izgleda, ali valjda ima još sličnih radova tamo.
E bila je neka rasprava na poslu. Ma sada, ovaj pametnjaković koji je danas dobio jezikovu juhu radi svog "lajanja", ali ne prije nego što me stigao komentirati. Da ja sa svojom težinom i izgledom ne bi trebao imati tetovažu zmaja jer to kao predstavlja brzinu ili što god. A ja radi svog trbuha ili izgleda bi trebao tetovirati medvjeda.
No, mislim, stvarno, zar si samo mišićavi mršavi ljudi mogu tetovirati takve cool tetovaže, a mi "puniji" bi trebali nekakve blesave tetovaže?
E bila je neka rasprava na poslu. Ma sada, ovaj pametnjaković koji je danas dobio jezikovu juhu radi svog "lajanja", ali ne prije nego što me stigao komentirati. Da ja sa svojom težinom i izgledom ne bi trebao imati tetovažu zmaja jer to kao predstavlja brzinu ili što god. A ja radi svog trbuha ili izgleda bi trebao tetovirati medvjeda.
No, mislim, stvarno, zar si samo mišićavi mršavi ljudi mogu tetovirati takve cool tetovaže, a mi "puniji" bi trebali nekakve blesave tetovaže?
Michel puši karu.
- elrania
mene naprosto iz dana u dan fascinira količina ingenioznih ljudskih ideja i mišljenja. i skoro svako novo je brilijantnije od onog prethodnog.
- Alastorus
Ja ću si onda crnogorca pod drvetom tetovirat.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Wendigo
ne. lol. nemoj slušati kamenje.john_constantine wrote:eh, tatto studio tek u srijedu radi ujutro, a danas je četvrtak, pa sam uzalud dolazio, damn. Ništa, bar sam vidio odlične tetovaže, nisam baš previše oduševljen zmajem iako dobro izgleda, ali valjda ima još sličnih radova tamo.
E bila je neka rasprava na poslu. Ma sada, ovaj pametnjaković koji je danas dobio jezikovu juhu radi svog "lajanja", ali ne prije nego što me stigao komentirati. Da ja sa svojom težinom i izgledom ne bi trebao imati tetovažu zmaja jer to kao predstavlja brzinu ili što god. A ja radi svog trbuha ili izgleda bi trebao tetovirati medvjeda.![]()
jao, boli me duša od takvih ljudi....
- Josef K
SpoilerShow

- Decadentor
- john_constantine
he,he, fora.Zadro wrote:Želim ovo. I vjerojatno ču ju napravit oko premijere novog jer ču bit prenabrijanSpoilerShow
Michel puši karu.
- john_constantine
sutra idem onda u taj tatoo salon da vidim kako to izgleda...
Michel puši karu.
- john_constantine
veliki izbor zmajeva, i na kraju me se jedan dojmio. Crtež A4 format, crno bijeli, gdje zmaj izdužena vrata sjedi na grani promatrajući plijen, a na nebu mjesečina. U boji bi bilo još prekrasnije. Samo je bed cijena od 3000 kn.
Drugo mi se dopao tribal dragon koji zarobi veliko crveno srce svojim kandžama. Ali opet...
Idući put ću pogledati druge izbore osim zmajeva, ili neki drugi tatto salon. Ali sada znam kakav bi stil tetovaže htio.
Drugo mi se dopao tribal dragon koji zarobi veliko crveno srce svojim kandžama. Ali opet...
Idući put ću pogledati druge izbore osim zmajeva, ili neki drugi tatto salon. Ali sada znam kakav bi stil tetovaže htio.
Michel puši karu.
- Josef K
Pa ak želiš nešto kvalitetno 3000kn je sitnica, ak češ to nosit na sebi do kraja života.
- elrania
apsolutno. doduše, ovisi i kakve su te slike i tko ih i kako tetovira i vrijedi li to zaista 3000.Zadro wrote:Pa ak želiš nešto kvalitetno 3000kn je sitnica