Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Decadentor

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Decadentor » 14 Nov 2011, 16:28

jeba wrote:
Sammy wrote:Conan the Barbarian(2011) - Razočaranje, jako traljavo i naivno. Izlged samog Conana mi je odličan, ali ponašanje mu nimalo ne priliči. Atmosfera nimalo conanovska, negativci jadni, priča glupa do bola, uglavnom loše. - 4/10
toga sam se i bojao, pa zato izbjegavam taj film...
podjeljena su misljena vise manje :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2011, 20:22

Shooter (2007) - napeti akcijski triler s zanimljivom patriotskom radnjom s dosta akcije, dobrih glumaca (Mark Wahlberg, Danny Glover, Rade Serbedzija), scenama gađanja iz snajpera i eksplozija, sve do napetog finala. 4/5

Conan the Barbarian (2011) - solidan i dosta zabavan sword & magic movie s puno krvi i nešto skromnih scena odrezanih udova. Onakve kultne scene iz Conana (1982) se nikada neće moći nadmašiti, onakve scene odrezivanja udova tijekom borbi mačevima, ali nova verzija Conana je opet dosta krvava s dosta scena razbijanja glava. Sam glumac Jason Momoa je dobro utjelovio Conana, ali ipak, teško je naviknuti se na njegove iritatne obrve i facu. Bar ne nedostaje akcije, klanja, fantastičnih kreatura, nasilja, mrtvih, solidnih likova i odlične scenografije, uz solidan završetak. Jedini je problem dugo trajanje, naročito u sredini filma kada se naglo uspori akcija za nekoliko zamornih scena. I dobri bossovi u obliku divovskih ratnika, i njihove egzekucije. Dobar sword & magic movie. 4/5

The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Jar, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 14 Nov 2011, 21:06

Decadentor wrote:
jeba wrote:
Sammy wrote:Conan the Barbarian(2011) - Razočaranje, jako traljavo i naivno. Izlged samog Conana mi je odličan, ali ponašanje mu nimalo ne priliči. Atmosfera nimalo conanovska, negativci jadni, priča glupa do bola, uglavnom loše. - 4/10
toga sam se i bojao, pa zato izbjegavam taj film...
podjeljena su misljena vise manje :lol:
naravno da su podjeljenja mišljenja, ali kad netko kaže Conan meni je Schwarzenegger u mislima... njih dvojicu poistovjećujem a ovaj novi lik mi se nekako ne uklapa u to

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2011, 21:38

he, ali meni je ionako glupa usporedba s originalom i ovom novom verzijom, s obzirom da Arnold uopće ne sliči Conanu iz stripa, dok je Jason Momoa dosta vjeran Conanu iz stripa. Samo te obrve, užas, jbg... :zubifale:

A svi ti elementi koji se pojavljuju u filmu, pa sve je to bilo u onom Conan izdanju koji sam pratio. Divovska stvorenja s pipcima i slično..
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 15 Nov 2011, 07:38

john_constantine wrote:Shooter (2007) - napeti akcijski triler s zanimljivom patriotskom radnjom s dosta akcije, dobrih glumaca (Mark Wahlberg, Danny Glover, Rade Serbedzija), scenama gađanja iz snajpera i eksplozija, sve do napetog finala. 4/5

Conan the Barbarian (2011) - solidan i dosta zabavan sword & magic movie s puno krvi i nešto skromnih scena odrezanih udova. Onakve kultne scene iz Conana (1982) se nikada neće moći nadmašiti, onakve scene odrezivanja udova tijekom borbi mačevima, ali nova verzija Conana je opet dosta krvava s dosta scena razbijanja glava. Sam glumac Jason Momoa je dobro utjelovio Conana, ali ipak, teško je naviknuti se na njegove iritatne obrve i facu. Bar ne nedostaje akcije, klanja, fantastičnih kreatura, nasilja, mrtvih, solidnih likova i odlične scenografije, uz solidan završetak. Jedini je problem dugo trajanje, naročito u sredini filma kada se naglo uspori akcija za nekoliko zamornih scena. I dobri bossovi u obliku divovskih ratnika, i njihove egzekucije. Dobar sword & magic movie. 4/5

The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Jar, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5
misliš Raj :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 15 Nov 2011, 09:59

Dva od Nicholas Cagea

Sorceror's Apprentice, pomalo dječiji ali mi se svidio
Ghostrider, dobar, mislio sam da će biti smeće ali dobar je film.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Nov 2011, 15:04

Tacones Lejanos - ni izbliza ćaknuto kako sam očekivala, osim nekih stvarčica (tipa kad baba ide pričati o sidi :lol: :lol: ili misteriozni transvestit Otrov) bi sve moglo proći pod normalno. Sveprisutan kič putem boja i oblika, klasika. I Bardem u sićušnoj minutaži kao random kamerman :vempajer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Nov 2011, 19:49

callac - je, raj. :zubifale:

The Big Bang Theory season 2 - ne znam da li mi se to čini, ali nekako mi se ne dopada to što su sada napravili od Sheldona još većeg geeka da ga niti njegovi prijatelji ne mogu podnositi. Inače i dalje odličan humor, zarazna serija s predobrim forama kao vremenski stroj ili ono kada se Sheldon napije kave, pa postane Flash. Bazinga!. :prayer: 5/5
Michel puši karu.

alecto

Post by alecto » 16 Nov 2011, 09:35

the immortals - potpuni sam sucker za ovakve filmove pa su mi svi super. :lol: mickey rourke je nenadjebiv, naravno.
we are such stuff as dreams are made on

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Nov 2011, 23:53

thor (2011)

ok zabava za ubiti 2 sata, i to je to. kao što je bilo za očekivati.

olio

Post by olio » 17 Nov 2011, 00:15

Immortals
meh
nije preeloše ali nije ni dobro
zato sredina 5/10

metallicat

Post by metallicat » 17 Nov 2011, 00:47

thor - onako, solidno. čak nije ni preljigav kako sam očekivala. 7/10
killer elite - mah, da je deniro imao veću uloga, možda bi i bilo nešto od ovog filma :facepalm:
Image

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 17 Nov 2011, 10:58

Tropa De Elite, previše su mi ovaj film nahvalili. Meni ništa posebno.

jeba

Post by jeba » 17 Nov 2011, 14:47

City Of Industry - Harvey Keitel jebe majku

Ašow

Post by Ašow » 17 Nov 2011, 19:08

jeba wrote:City Of Industry - Harvey Keitel jebe majku
Definitivno, već sam i prije film bio hvalio kao i Keitela koji je svjetski odigro ulogu.
--------
Last.fm

Post Reply