Koji ste horror zadnji gledali?
- Victor Crowley
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Black Sabbath, dobar!
- vampirica
Kako to da horrorhr nije najavio Tvajlajt
sada je na TVu

sada je na TVu
-
The devil's rock (2011) -onako,ništa posebno, dobra gluma i ultra mali budžet su jedine prednosti..ovo sve drugo je već viđeno i predvidivo..5/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- Asfodel
Paranormal Acivity 2 - više u topicu
Dakle, zasad:
Jedinica - jako dobro
Azijski remake - booooriiiing
Dvojka - booriing
I sad treći još weee
Dakle, zasad:
Jedinica - jako dobro
Azijski remake - booooriiiing
Dvojka - booriing
I sad treći još weee
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Lady in White (1988) - simpa, volim ovakve filmove koji imaju neki topli ugođaj
-
11-11-11 (2011) - Kad sam počeo čitat komentare ekipe s foruma imao sam visoka očekivanja, kad je došao u kina ljudi s američkih portala (pa tako i imdb) su ga maksimalno popljuvali, pa su mi očekivanja spala na onu razinu da budem dovoljno objektivan kad pogledam film. Najiskrenije, ovo mi je najbolji američki horor u zadnjih 10 godina. Insidious mi je k...c za ovaj film. Iako znam da film ima dosta manjkavosti, kao što su neke rupe u scenariju i povremeno loša gluma,ali zato ima na pretek prepada, jezive atmosfere i dobre radnje i glazbe. Što se tiče kraja, malo je predvidiv, zapravo sam ga odmah prokužio, od prve minute filma na neki način,ali su me svi drugi elemnti zadržali priljepljenog za televizor do kraja. Nikako mi nije jasno kako jedan priglupi i nezanimljivi paranormal activity može imati onako dobru ocjenu, a ovakav horor koji je sve samo ne nezanimiljiv propasti u kinima i prije samog izlaska.
9/10
9/10

-
Paranormal Acivity 2 - nije me naš nešto oduševio, u srijedu idem u kino pogledat trojku, pa da riješim i tu priču do kraja
- john_constantine
C.H.U.D. (1984) aka Cannibalistic Humanoid Underground Dweller - vrlo zabavan horor s dosta gore scena, dobrih kostima čudovišta čijih scena ima više nego dosta (ako vam ne smetaju te njihove okrugle svjetleće oči), nekoliko zastrašujućih scena (naročito prilično krvava scena tuširanja) i zanimljive radnje s napetim finalom. Tek cameo pojava Johna Goodmana kao policajca koji vrlo brzo završi kao hrana za humanoidna kanibalska čudovišta iz podzemlja. Jedan od boljih horor filmova 80 - tih s čudovištima. 4/5
Xtro (1983) - jeftin i dosadan sf horor s dobrim specijalnim efektima, ali ne pretjeranom i nelogičnom sf radnjom, s par bolesnih scena kao rađanje odraslog muškarca iz žene + bolesna krvava završnica s par gore scena. 3/5
Xtro (1983) - jeftin i dosadan sf horor s dobrim specijalnim efektima, ali ne pretjeranom i nelogičnom sf radnjom, s par bolesnih scena kao rađanje odraslog muškarca iz žene + bolesna krvava završnica s par gore scena. 3/5
Michel puši karu.
- boyko
11-11-11 (2011) - 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
"The Caller" 2011.
Vrlo dobar!
Jako zanimljiva tematika.Glavna radnja je od samog pocetka,na momente je dosadnjikav,ali sto vise odmice postaje napetiji,sve je vise pitanja,obrata,te u jednom trenutku bas ne znas o cemu se tu radi.Kroz cijeli film tezak i mracan ugodaj.Par jezivih scena,iako je bilo potencijala da ih ima vise.Doduse,nisam skroz skontao sami razlog svega,da se naslutiti,ali moralo se to skroz objasniti,necu sad da spoilam.
8/10
Vrlo dobar!
Jako zanimljiva tematika.Glavna radnja je od samog pocetka,na momente je dosadnjikav,ali sto vise odmice postaje napetiji,sve je vise pitanja,obrata,te u jednom trenutku bas ne znas o cemu se tu radi.Kroz cijeli film tezak i mracan ugodaj.Par jezivih scena,iako je bilo potencijala da ih ima vise.Doduse,nisam skroz skontao sami razlog svega,da se naslutiti,ali moralo se to skroz objasniti,necu sad da spoilam.
8/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Near Dark (1987) - iako se ovo teško može nazvati hororom ipak ima neke elemente istog..Ali je svakako klasik od filma, zajebite kojekakve Izgubljene dečke ili Tvajlajte! Bill Paxton
, a u Jenny Wright sam se zaljubio! Lance Henriksen,kao i obično
.. Film me dosta podsjetio na Natural Born Killers. 8/10

- elrania
pobogu, kud ovo trpat jedno do drugoga? (al pretpostavljam da misliš na nove izgubljene? brlj.)Shp86 wrote:Near Dark (1987) - iako se ovo teško može nazvati hororom ipak ima neke elemente istog..Ali je svakako klasik od filma, zajebite kojekakve Izgubljene dečke ili Tvajlajte! Bill Paxton, a u Jenny Wright sam se zaljubio! Lance Henriksen,kao i obično
osobno bih izdvojila lost boys i fright night ko favorite među tim starijim vampirskim, mada nije ni near dark loš. kod njega mi se jedino nije svidjela razrada priče pred kraj.
-
I mislio sam na ove nove boyse,a i malo sam se našalio s novijim filmovima o vampirima. No bez obzira na originale, near dark mi je svejedno najdraži..elrania wrote:pobogu, kud ovo trpat jedno do drugoga? (al pretpostavljam da misliš na nove izgubljene? brlj.)Shp86 wrote:Near Dark (1987) - iako se ovo teško može nazvati hororom ipak ima neke elemente istog..Ali je svakako klasik od filma, zajebite kojekakve Izgubljene dečke ili Tvajlajte! Bill Paxton, a u Jenny Wright sam se zaljubio! Lance Henriksen,kao i obično
osobno bih izdvojila lost boys i fright night ko favorite među tim starijim vampirskim, mada nije ni near dark loš. kod njega mi se jedino nije svidjela razrada priče pred kraj.

- popayy
Meni je također Near Dark bolji od tvajlajta
A pogledao 11-11-11-11.- prosjek

A pogledao 11-11-11-11.- prosjek
- Wendigo
potpis, ta dva filma su fenomenalna - definicije kvalitetnih 80´s vampirskih polukomedija.elrania wrote:pobogu, kud ovo trpat jedno do drugoga? (al pretpostavljam da misliš na nove izgubljene? brlj.)Shp86 wrote:Near Dark (1987) - iako se ovo teško može nazvati hororom ipak ima neke elemente istog..Ali je svakako klasik od filma, zajebite kojekakve Izgubljene dečke ili Tvajlajte! Bill Paxton, a u Jenny Wright sam se zaljubio! Lance Henriksen,kao i obično
za ovaj near dark sada prvi put čujem. vidim da glume bill paxton i lance henriksen, i to je više nego dovoljno da me zaintigrira.