Pivo
-
GreenHornet
- callac
Re: Pivo
Ašow wrote:Trebalo ti je 5 mjeseci. Eo, ja presto taman nedavnocallac wrote:evo, počela i ja s radlerima: Pan limun mi je vrh, iza njega Union grejp, ostalo mi je i dalje šit teški. I mora bit hladan na najjače
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
stephans brau pilsner 3/5 onak, srednje, nije loše
stephans brau dark 4/5 jako dobro, za te novce super
dugo mi je trebalo da se odlučim probat, ali pivo je sasvim u redu. opet je akcija i složili su cijele planine limenki u kauflandu
. šteta što nema obične svijetle, ovaj pilsner i nije nekaj spešl, ali pojavila se tamna, koja je još i bolja
taman za vikend
stephans brau dark 4/5 jako dobro, za te novce super
dugo mi je trebalo da se odlučim probat, ali pivo je sasvim u redu. opet je akcija i složili su cijele planine limenki u kauflandu
taman za vikend
Last edited by Jane Doe on 20 Sep 2011, 11:35, edited 1 time in total.

-
GreenHornet
- Ašow
Borsodi Barna ili Borsodi Bivaly.
To je ono što meni odozgo valja.
Probao sam i Dreher, to je pivovara u pečuhu brijem i nije im baš nešt pretjerano.
Ali, oni proizvode Pilsner Urquell i Kozel, imaju licencu ili nešt sl na to, ako ne znaš što, onda to uzmi, ne možeš pogriješit.
To je ono što meni odozgo valja.
Probao sam i Dreher, to je pivovara u pečuhu brijem i nije im baš nešt pretjerano.
Ali, oni proizvode Pilsner Urquell i Kozel, imaju licencu ili nešt sl na to, ako ne znaš što, onda to uzmi, ne možeš pogriješit.
-
GreenHornet
- john_constantine
probao već ovaj novi pan od ružičastog grejpa (a ono, naručujem union grejp i dobijem to. WTF?). Ma ono, solidno, ali baš više sok nego pivo. Držim se ja union grejpa. Crvena naranča je dobra, ali zgadi mi se kada ju pijem svaki dan.
Michel puši karu.