A ne neće...mislim, čuješ kaj kaže u traileru...“When you're pushed… Killing's as easy as breathing."...a ovdje je kako se meni čini on prilično "pushed"Aryx wrote:nadam se da ce biti puno akcije i socnih scena hehe ono odrubljivanje glave je prelol
John Rambo (Rambo 4)
- Dragonrage
-
Unreal
- Wendigo
meni je najjača scena u traileru kad sa onom teškom strojnicom rastrga lika.Dragonrage wrote:A ne neće...mislim, čuješ kaj kaže u traileru...“When you're pushed… Killing's as easy as breathing."...a ovdje je kako se meni čini on prilično "pushed"Aryx wrote:nadam se da ce biti puno akcije i socnih scena hehe ono odrubljivanje glave je prelol![]()
![]()
![]()
![]()
- Aryx
-
FilmTV
- Dragonrage
- Dragonrage
Je...to je istina...ali iz onog prvog trailera se dalo skužit da će film imati i malo ozbiljniji štih nego trojka i dvojka...mix jedinice i ostala dva...uz malo više R scena. Bit će dobar ovaj Rambo...old school akcijaUnreal wrote:Ma nemam ništa protiv klanja , ali ipak bi volio malo više doznat o priči. Film mi za sada samo pokazuje da je nasilian i ništa više. Možda bude kao Rambo 3
80% pucaćina, ma dobro onda sam isto zadovoljan.
- Dragonrage
- Dragonrage
- dr_gonzo
Da se film neće pretvoriti u Hostel na Rambov način???
Bilo bi dobro da bude tu i neka solidna priča...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Mislim da će biti solidna priča...ono ništa posebno ali solidno. Zna Sly šta radi...kao što je znao šta radi i s zadnjim Rockyem. S ovim Rambom ide mnogo dalje nego oni prijašnji...mislim da će film ipak biti malo više od pukog klanja...dr_gonzo wrote:Da se film neće pretvoriti u Hostel na Rambov način???