Supernatural (2005-)
- Scarface
Re: Supernatural
Iduća je u grindhouse stilu i zove se Slash Fiction, a to je trend u kojem se mašta da su glavni likovi u ljubavnoj vezi, tzv. Wincest u ovom slučaju. Sve je više ovakvih self parody epizoda u ovoj seriji, i znate šta, u početku je to bilo kul i simpatično, al sad je već dokaz nemaštovitosti i gluposti od strane scenarista. Serija je išla identičnim putem kojim i Buffy, al se srozala troduplo više. Više joj se ni ne radujem i gledan je priko kruca s lobotomiziranim mozgom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ova epizoda je stvarno krenula kvragu nakon onakvog završetka
SpoilerShow
Još bi se mogao probaviti taj jadan odnos da se Dean okreće alkoholu jer ga muči krivnja, A Sam kao Sam, sjeban i sve to. Ali ono pri kraj, da glume savjetnike za vješća i vješticu? Totalno debilno, prava ekipa bi ih već sredila do samog kraja, bez ikakvih grižnji savjesti...
Michel puši karu.
-
olio
grozna zadnja epizoda
Evo video iz te epizode, alternativna scena
(jedino dobro u vezi epizode)
Life in Motel Rooms
Evo video iz te epizode, alternativna scena
(jedino dobro u vezi epizode)
Life in Motel Rooms
- Josef K
Ma serija je tolko u kurcu da su i njih dvojica več postali nezanimljivi. Bio sam uvjeren da se to nikad neče dogodit.
Jedva čekam da završi več jednom sve da pošteno mogu pogledat prvih 5 sezona koje su bile savršenstvo.
Jedva čekam da završi več jednom sve da pošteno mogu pogledat prvih 5 sezona koje su bile savršenstvo.
- elrania
odustala sam od čuvanja ove sezone za gledanje odjednom zbog silnih komentara da ne valja i pogledala sam sinoć prve dvije epizode. prva super s obzirom na očekivanja, a druga je već bila davež. grozota mi je bila u totalno prepospanom stanju slušati neke dijaloge i pitat se ko je to pisao. nije bilo puno takvih momenata, možda dva, al opet, previše za ono što su prije ostavili iza sebe.
-
jeba
i ja sam mislio čekati, ali kad ste se toliko raspričali o upitnoj kvaliteti, mogo bi i ja to početi gledati ovih dana... postao sam znatiželjan
- Jane Doe
po meni, ova 7. epizoda je prva epizoda nove sezone koja je kako se spada i bez nepotrebnih pizdarija
nadam se da će tako nastavit do kraja; naglasak na nadam se (jer nisam baš uvjerena, al možda me iznenade
)
nadam se da će tako nastavit do kraja; naglasak na nadam se (jer nisam baš uvjerena, al možda me iznenade
Last edited by Jane Doe on 07 Nov 2011, 21:14, edited 1 time in total.

-
jeba
Sinoć sam pogledao prve tri epizode. Za sad je u granicama očekivanog, ali zanima me kuda sve vodi. Danas gledam dalje...
-
John_Ryder
zadnja epizoda je bila baš zabavna,bolje nek se fokusiraju na nove slučajeve,glavna priča je zasrana do bola
- Sammy
bolna istina :/John_Ryder wrote:zadnja epizoda je bila baš zabavna,bolje nek se fokusiraju na nove slučajeve,glavna priča je zasrana do bola
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
jeba
istinaJohn_Ryder wrote:zadnja epizoda je bila baš zabavna,bolje nek se fokusiraju na nove slučajeve,glavna priča je zasrana do bola
ovaj drugi dio ću komentirat kad još malo bolje vidim kuda ide glavna priča, ali za sada je ništa posebno
- Sammy
bas mie super bila ova epizoda s Becky 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
uf, meni su postaličisti užas, od glavne priče do slučajeva.. volim ih, ali postaje negledljivo 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Samo ću reć da je ova serija postala redoviti predmet sprdnje na pićima s prijateljima koji su je ka i ja nekoć obožavali. Nuff said.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor