Hitman
- Dragonrage
- A$H
Negative,Jason je odbio ulogu u HitmanuDragonrage wrote:Da, da...to je taj lik...već smo pričali o njemu kako bi on bio savršeni izbor za tu ulogu, i ne samo mi ovdje nego općenito na netu se o tome pričalo...ali jebi ga...producenti ne čuju želje publike i fanova...Wendigo wrote:da, ako je to onaj glavni lik.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
A$H wrote:Negative,Jason je odbio ulogu u HitmanuDragonrage wrote:Da, da...to je taj lik...već smo pričali o njemu kako bi on bio savršeni izbor za tu ulogu, i ne samo mi ovdje nego općenito na netu se o tome pričalo...ali jebi ga...producenti ne čuju želje publike i fanova...Wendigo wrote:da, ako je to onaj glavni lik.
- A$H
pročitao negdje na netu i kod nas u nekom časopisu..a sad koliko je to istina..Dragonrage wrote:A$H wrote:Negative,Jason je odbio ulogu u HitmanuDragonrage wrote: Da, da...to je taj lik...već smo pričali o njemu kako bi on bio savršeni izbor za tu ulogu, i ne samo mi ovdje nego općenito na netu se o tome pričalo...ali jebi ga...producenti ne čuju želje publike i fanova...![]()
![]()
WHAT!!! Od kud ti to???
- Dragonrage
Ma bez veze...ovi mu ponude ulogu u Hitmanu koja je kao stvorena za njega a on ponudi ulogu u filmu Uwe Bolla...ljut sam na njega...jako sam ljutA$H wrote:pročitao negdje na netu i kod nas u nekom časopisu..a sad koliko je to istina..Dragonrage wrote:A$H wrote: Negative,Jason je odbio ulogu u Hitmanu![]()
![]()
WHAT!!! Od kud ti to???
treba provijerit..glavno da sam vas stresao..
- Dragonrage
- A$H
da i na to sam naišao bio zajebo se..jebiga...žalosno..Dragonrage wrote:Baš čitam nekaj o Stathamu na imdb-u i onda naletim na ovo...
Was originally set play Private Cooper in Dog Soldiers (2002), but dropped out to star in Ghosts of Mars (2001).
Damm!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Je bome. A mislim kužim ga donekle u ovom slučaju...ipak Carpenter je Carpenter, a ovo je bio neki nepoznati Britanski horror, pa je sigurno mislio da će mu uloga u Carpenterovom filmu pridonijeti više proboju na svjetsko tržište...ali baš šteta...A$H wrote:da i na to sam naišao bio zajebo se..jebiga...žalosno..Dragonrage wrote:Baš čitam nekaj o Stathamu na imdb-u i onda naletim na ovo...
Was originally set play Private Cooper in Dog Soldiers (2002), but dropped out to star in Ghosts of Mars (2001).
Damm!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Novi trailer i par slika
TRAILER

Moram priznati da mi ovo izgleda totalno cool i da se privikavam na ovog lika u ulozi Hitmana...stoji mu uloga....nije baš totalno fulan cast
TRAILER

Moram priznati da mi ovo izgleda totalno cool i da se privikavam na ovog lika u ulozi Hitmana...stoji mu uloga....nije baš totalno fulan cast