Zar on nije osvojio 250.000kn na onom 1 protiv 100?Zadro wrote:Donnie Darko.
Članovi foruma: predstavite se
- Ašow
Re: Članovi foruma: predstavite se
- john_constantine
- metallicat
- elrania
najavio se doć na neki (skori) miting, ak ga bude 
- Ašow
-
John_Ryder
Nema njega i puno prije tih parametallicat wrote:zato ga i nema više, razbahatio se![]()
- ars divina
Nakon desetak postova, red je da se i ja predstavim
Uvijek mi je smiješno to predstavljanje na forumima jer se osjećam kao da pričam pred razredom
Horrorhr pratim već neke dvije i pol godine, s obzirom da sam na hororima doslovno odrasla, prvi koji sam gledala je bio neki crno bijeli s vampirima koje sam zvala "lampiri", više se ne sjećam ni koji ni točno ni godinu, ali eto, ljubav je rođena i nastavljena kroz ovih 20-ak godina (1988. godište sam). Najdraža stvar na svijetu mi je bila ostati budna po noći u danima kad ima škole i pogledati neki horor na tv-u, u videotekama sam skoro pa jedino to dizala, a kad je vikendom bio najavljen neki serijal to je bio blagdan.
Općenito sam veliki filmofil, osim horora nisam pretjerano ograničena na neki žanr jer volim pogledati dobar uradak u bilo kojem žanru, od redatelja su mi dragi Haneke, Aronofsky, Kubrick, G. Noe.. ponekad se kao i svaki smrtnik zakačim za neku trash seriju, koliko stignem od faksa.
Najdraži horor u zadnjih par godina mi je REC, to je bila ljubav na prvi pogled, film koji volim od prve do zadnje minute. Osim njih trenutno su mi dragi Session 9, Martyrsi, A l'Interieur.. Stvarno gledam sve i svašta, u horor štihu skoro sve na što naiđem, ali svidi mi se malo toga.. Previše je komponenti koje trebaju biti zadovoljene da bi neki film bio dobar film, a onda i dobar horor, ali uživam u procesu istraživanja
Eto uglavnom to je to, pozdrav svima!
Uvijek mi je smiješno to predstavljanje na forumima jer se osjećam kao da pričam pred razredom
Horrorhr pratim već neke dvije i pol godine, s obzirom da sam na hororima doslovno odrasla, prvi koji sam gledala je bio neki crno bijeli s vampirima koje sam zvala "lampiri", više se ne sjećam ni koji ni točno ni godinu, ali eto, ljubav je rođena i nastavljena kroz ovih 20-ak godina (1988. godište sam). Najdraža stvar na svijetu mi je bila ostati budna po noći u danima kad ima škole i pogledati neki horor na tv-u, u videotekama sam skoro pa jedino to dizala, a kad je vikendom bio najavljen neki serijal to je bio blagdan.
Općenito sam veliki filmofil, osim horora nisam pretjerano ograničena na neki žanr jer volim pogledati dobar uradak u bilo kojem žanru, od redatelja su mi dragi Haneke, Aronofsky, Kubrick, G. Noe.. ponekad se kao i svaki smrtnik zakačim za neku trash seriju, koliko stignem od faksa.
Najdraži horor u zadnjih par godina mi je REC, to je bila ljubav na prvi pogled, film koji volim od prve do zadnje minute. Osim njih trenutno su mi dragi Session 9, Martyrsi, A l'Interieur.. Stvarno gledam sve i svašta, u horor štihu skoro sve na što naiđem, ali svidi mi se malo toga.. Previše je komponenti koje trebaju biti zadovoljene da bi neki film bio dobar film, a onda i dobar horor, ali uživam u procesu istraživanja
Eto uglavnom to je to, pozdrav svima!
Last edited by ars divina on 05 Nov 2011, 23:24, edited 1 time in total.
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
And all this longing
- Alastorus
Dobrodošla 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Decadentor
- boyko
Zadro wrote:Welcome
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
kuš ti tamo!Decadentor wrote:al kud bas session 9
ot: bok!
- Decadentor
ma nikud, a kuš ti??elrania wrote:kuš ti tamo!Decadentor wrote:al kud bas session 9
ot: bok!

- elrania
- ars divina
Hvala svima!
:nema smajlića koji maše:
Session 9 je baš dobar film, u čem je problem?
Nije mi all time favorit, ali mi je među boljima u zadnje vrijeme.
Session 9 je baš dobar film, u čem je problem?
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
And all this longing
And all this longing