boyko wrote:Wrong Turn 4 (2011) - smeče s tvrdim Č
Koji ste horror zadnji gledali?
- Josef K
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat
- electric_eye
The Ruins (2008) - jako dobrar film. 7/10
- jigsaw
ChromeSkull: Laid to Rest 2 (2011) - 2/5, teško razočaranje, nakon prvog meni zabavnog djelca...
- Vermillion
Knowing 2009 - drugi put 6.5/10
-
Shp86
HUSK (2011) - tako - tako...solidna atmosfera, par dobrih scena, ali zato očajna gluma i hrpa rupa u scenariju. 4/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- shixx
Zadnje sam pogledao Red State (2011) i film me je oduševio. Dugo nisam gledam tako dobar film i još horror. Film je horror ali nit vodilja je kult i religija. Stvarno je teško pronaći dobar novi horror ali ovo je definitivno zadnji najbolji koji sam pogledao. Ne ćete se razočarati. Ja sam dva puta pogledao. I još ću za koji mjesec. 

- popayy
Mene je Red State baš užasno razočarao, dosađivao sam se tokom cijelog filma. Jedino je kraj ok, onaj razgovor koliko toliko daje naznaku kako se radi o filmu K. Smitha. Inače obožavam sve njegovo tamo do Dogme ( Dogma i Clerks su mi u top 20 filmove ).
- popayy
A zadnje što sam pogledao je Whisper ( 2007 ).
Netko ga je nedavno preporučio ovdje na forumu i stvarno je ok film. Zahvaljujem.
Netko ga je nedavno preporučio ovdje na forumu i stvarno je ok film. Zahvaljujem.
- alecto
paranormalno 3 - bolji mi je od prva dva, i šta je da je, jeziv mi je 
we are such stuff as dreams are made on
- Victor Crowley
Mandrake 3/10. Smeće.
- Vermillion
meni se po traileru čini bolji i zanimljiviji od prva dva, prvi mi je gledljiv, drugi sam čuo samo loše kritike, a ovaj treći sam baš u kinu planirao pogledatalecto wrote:paranormalno 3 - bolji mi je od prva dva, i šta je da je, jeziv mi je
- Malteras
Carnival of Souls (1962)- u pcoetku ga nisam najbolje skontao, dao sam mu ocjenu 6.5/10, bio mi je zbunjujuci, zamracujuuci (pogotovo zadnja scena), ali sam nakon nekog razmisljanja shvatio da se svih tih 1h i 15min filma desava u glavi glavnog lika (djevojke) u nekih par minuta dok se utapa, dok se bori za zivot. Na pocetku joj se cini da ce da prezivi, dakle- izlazi iz vode i nastavlja normalno sa zivotom, ali s vremenom polako se javlja osjecaj nepripadnosti ovome svijetu, polako se gubi, a one prikaze su demoni (posto mi se ne cine kao andjeli) koji se bore za njenu dusu (soul) i na kraju je odvode odavde, odnosno tamo gdje pripada. Zavrsna scena dakle rasvjetljuje, a ne mraci nista, kao sto sam to prvobitno mislio... Naravno, sada ocjena raste na 7.5/10
Naravno, mozda sam pogresno shvatio, ali mi se ovo cini prihvatljivim...
Naravno, mozda sam pogresno shvatio, ali mi se ovo cini prihvatljivim...
- alecto
baš ima finu priču, i neke scene su fakat odlične. vrijedi pogledat u kinu, što zbog ozvučenja, što zbog cimanjaVermillion wrote:meni se po traileru čini bolji i zanimljiviji od prva dva, prvi mi je gledljiv, drugi sam čuo samo loše kritike, a ovaj treći sam baš u kinu planirao pogledatalecto wrote:paranormalno 3 - bolji mi je od prva dva, i šta je da je, jeziv mi je
po meni je ispunio svoju svrhu.
we are such stuff as dreams are made on
- Asfodel
Ja definitivno moram što prije gledat drugi, jer mi je rečeno da je čak malo bolji (a meni je i prvi bio dobar). Tak da mi je i ovo onda super za čutalecto wrote:paranormalno 3 - bolji mi je od prva dva, i šta je da je, jeziv mi je
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out