E...a to ti je upravo to kaj ti hoću reći. To je radio lik koji je prvo nekoliko godina taj film radio kod kuće u sobi koju je pofarbao u zeleno i na svom kućnom računalo. Onda je neki producent vidio njegov materijal i dao mu malo više para da snimi dugometražni film...i snimio je odličan film...barem s vizualne strane. Ista stvar je i sa Sin Cityem...a dalo bi se tu nabrojati još par naslova...kao npr. kratkometražni Pray Alone. To je budućnost filma...Vorador wrote:shvaćam ja to. ali ne mogu to gledati. npr. onaj sky captain...blj...Dragonrage wrote:Ali kompjutor je tako zahvalno oruđe za low budget filma (iako ove velike face pretjeruju)...danas zahvaljujući njemu svatko može napraviti odličan filma...Vorador wrote: ne volim te kompjuterizirane stvari...![]()
Beowulf (2007)
- Dragonrage
- Dragonrage
Je...ali recimo da ga nije radio Rodriguez kojeg zanima ta CGI tehnologija...neko bi ga možda snimao za pravo i ne bi ispao tako vizualno dobar. Naravno da ne valja sve filmove tako raditi, ali poanta je da se danas može svašta time napraviti, a da se za to ne mora imati brdo para, samo treba poznavati neki od 3D programa kao što su recimo 3D Studio Max, Maya ili Lightwave...kao recimo u slučaju mog filma, gdje to još kaj je najbolje nije ni dovedeno do savršenstva...A$H wrote:dobro Sin City je tako napravljen da bude što bliže stripu i suoper je ispalo,ali ne valja sad baš sve filmove na takav način...
- Dragonrage
Novi trailer...u biti Tv spot
http://www.apple.com/trailers/paramount ... large.html
Koja furka na "300"...čak se lik dere na kraju..."I am Beowulf" slično ko "This is Spartaaa".
http://www.apple.com/trailers/paramount ... large.html
Koja furka na "300"...čak se lik dere na kraju..."I am Beowulf" slično ko "This is Spartaaa".
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
Cijeli film je CGI...ko Final FantasyHorrorHR wrote:Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?
Iako je mislim rađen tehnikom performance capture...dakle snimali su prave glumce u onim smiješnim odijelima sa hrpom lampica i zatim ih napravili u 3D-u
- A$H
sumnjam samo da su sa Ray Winstone-om to radili...Dragonrage wrote:Cijeli film je CGI...ko Final FantasyHorrorHR wrote:Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?![]()
Iako je mislim rađen tehnikom performance capture...dakle snimali su prave glumce u onim smiješnim odijelima sa hrpom lampica i zatim ih napravili u 3D-u
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Da LOLA$H wrote:sumnjam samo da su sa Ray Winstone-om to radili...Dragonrage wrote:Cijeli film je CGI...ko Final FantasyHorrorHR wrote:Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?![]()
Iako je mislim rađen tehnikom performance capture...dakle snimali su prave glumce u onim smiješnim odijelima sa hrpom lampica i zatim ih napravili u 3D-u![]()
- john_constantine
izgleda mi bezveze. 
http://www.youtube.com/watch?v=WjlbdAaM7iw
evo i link da vidite nakratko njezin dio tijela.
http://www.youtube.com/watch?v=WjlbdAaM7iw
evo i link da vidite nakratko njezin dio tijela.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
- john_constantine
- Dragonrage