Beowulf (2007)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Aug 2007, 15:58

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:
Vorador wrote: ne volim te kompjuterizirane stvari...
Ali kompjutor je tako zahvalno oruđe za low budget filma (iako ove velike face pretjeruju)...danas zahvaljujući njemu svatko može napraviti odličan filma... :wink: :)
shvaćam ja to. ali ne mogu to gledati. npr. onaj sky captain...blj...
E...a to ti je upravo to kaj ti hoću reći. To je radio lik koji je prvo nekoliko godina taj film radio kod kuće u sobi koju je pofarbao u zeleno i na svom kućnom računalo. Onda je neki producent vidio njegov materijal i dao mu malo više para da snimi dugometražni film...i snimio je odličan film...barem s vizualne strane. Ista stvar je i sa Sin Cityem...a dalo bi se tu nabrojati još par naslova...kao npr. kratkometražni Pray Alone. To je budućnost filma... :wink:

A$H

Post by A$H » 23 Aug 2007, 16:18

dobro Sin City je tako napravljen da bude što bliže stripu i suoper je ispalo,ali ne valja sad baš sve filmove na takav način...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Aug 2007, 16:32

A$H wrote:dobro Sin City je tako napravljen da bude što bliže stripu i suoper je ispalo,ali ne valja sad baš sve filmove na takav način...
Je...ali recimo da ga nije radio Rodriguez kojeg zanima ta CGI tehnologija...neko bi ga možda snimao za pravo i ne bi ispao tako vizualno dobar. Naravno da ne valja sve filmove tako raditi, ali poanta je da se danas može svašta time napraviti, a da se za to ne mora imati brdo para, samo treba poznavati neki od 3D programa kao što su recimo 3D Studio Max, Maya ili Lightwave...kao recimo u slučaju mog filma, gdje to još kaj je najbolje nije ni dovedeno do savršenstva...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Aug 2007, 16:37

Pogledah upravo, dosadno mi djeluje. Eventualno za pogledat par minuta da se vidi kako su trejsali angelinu jolie ;)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Sep 2007, 16:39

Novi trailer...u biti Tv spot

http://www.apple.com/trailers/paramount ... large.html

Koja furka na "300"...čak se lik dere na kraju..."I am Beowulf" slično ko "This is Spartaaa".

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Sep 2007, 19:04

Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Sep 2007, 09:19

HorrorHR wrote:Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?
Cijeli film je CGI...ko Final Fantasy :wink:
Iako je mislim rađen tehnikom performance capture...dakle snimali su prave glumce u onim smiješnim odijelima sa hrpom lampica i zatim ih napravili u 3D-u

A$H

Post by A$H » 12 Sep 2007, 12:31

Dragonrage wrote:
HorrorHR wrote:Jel sam ja nešto falio, gledao prije par tjedana taj trailer pijan ili nešto - pitanje slijedi: jel onaj prvi trailer kao neki trejsani film? (digitalno obrađena total slika da likovi izgledaju kao mega realni ljudi - mislim nesu glumci, ali sa nekim digi dodacima?
Iako je mislim rađen tehnikom performance capture...dakle snimali su prave glumce u onim smiješnim odijelima sa hrpom lampica i zatim ih napravili u 3D-u
sumnjam samo da su sa Ray Winstone-om to radili... :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Sep 2007, 13:35

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
sumnjam samo da su sa Ray Winstone-om to radili... :lol: :lol:
Da LOL :lol: . On daje glas glavnom junaku ali ne i stas za razliku od svih ostalih haha...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Nov 2007, 21:43

CGIzirana Angelina Jolie iz redband trailera:

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Nov 2007, 21:44

izgleda mi bezveze. :?

http://www.youtube.com/watch?v=WjlbdAaM7iw

evo i link da vidite nakratko njezin dio tijela. :wink:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 Nov 2007, 02:46

Dat će se pogledati :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Nov 2007, 09:33

ne očekujem ništa posebno ali gleda se ziher.. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Nov 2007, 14:23

pa sada su sigurno potrebni CGI efekti za angelinu jolie kada je postala anoreksična. :roll: :P
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Nov 2007, 09:54

john_constantine wrote:pa sada su sigurno potrebni CGI efekti za angelinu jolie kada je postala anoreksična. :roll: :P
Neće još dugo tako pošto je opet trudna :wink: :D :lol:

Inače ovaj "uncut" trailer mi je odlična...najbolji do sada... :D

Post Reply