ma navikao samDragonrage wrote:Kak si se onda tek nakon ovog osjećaoVorador wrote:
mene je recimo boljela glava i pekle me oči nakon drugogi nije mi baš bio neš konfuzan, bio sam malo više skoncentriran valjda.
![]()
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Vorador
- Dragonrage
Eto vidišVorador wrote:ma navikao samDragonrage wrote:Kak si se onda tek nakon ovog osjećaoVorador wrote:
mene je recimo boljela glava i pekle me oči nakon drugogi nije mi baš bio neš konfuzan, bio sam malo više skoncentriran valjda.
![]()
al su frendovi bili malo dizzy
- john_constantine
- Dragonrage
Ajd nemoj i ti biti ko i drugi...glavno da svi Tarantina hvale ali Rodrigez je svima govno, a isti tip filmova rade i jedna i drugi. Despredo je predobra akcijska zajebancija koja režijski tuče hrpu današnjih akcića...predobrojohn_constantine wrote:hm, ja sam jedva pogledao do kraja. Kao klincu mi je bilo zabavno, ali danas mi je baš blesavo. Naročito loša uloga Quentina tarantina.A$H wrote:Desperado - 5/5 neznam kak, ali sinoć primjeih neke šale i scene koje prije nisam vidio na taj naćin..
- A$H
upravo to,mogu ga uvijek pogledat..da je sad repriza opet bi gledao..akcija za sva vremena..Dragonrage wrote:Ajd nemoj i ti biti ko i drugi...glavno da svi Tarantina hvale ali Rodrigez je svima govno, a isti tip filmova rade i jedna i drugi. Despredo je predobra akcijska zajebancija koja režijski tuče hrpu današnjih akcića...predobrojohn_constantine wrote:hm, ja sam jedva pogledao do kraja. Kao klincu mi je bilo zabavno, ali danas mi je baš blesavo. Naročito loša uloga Quentina tarantina.A$H wrote:Desperado - 5/5 neznam kak, ali sinoć primjeih neke šale i scene koje prije nisam vidio na taj naćin..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
pa nije da pljujem po rodriguezu, obožavam njegov from dusk till dawn i dosje alien, ali jednostavno taj meksiko serijal, ma bolji mi je treći nastavak iako ga je dosta zakomplicirao. A danas sam trebao ići gledati planet terror, pa je ispalo da ću sutra.Dragonrage wrote:Ajd nemoj i ti biti ko i drugi...glavno da svi Tarantina hvale ali Rodrigez je svima govno, a isti tip filmova rade i jedna i drugi. Despredo je predobra akcijska zajebancija koja režijski tuče hrpu današnjih akcića...predobrojohn_constantine wrote:hm, ja sam jedva pogledao do kraja. Kao klincu mi je bilo zabavno, ali danas mi je baš blesavo. Naročito loša uloga Quentina tarantina.A$H wrote:Desperado - 5/5 neznam kak, ali sinoć primjeih neke šale i scene koje prije nisam vidio na taj naćin..
Michel puši karu.
- A$H
e sad te više ne shvačam..Između El Mariachi, Desperado i Once Upon a Time in Mexico tebi je najbolji zadnji koji je po svemu najgori..jedina svijetla strana je J. Depp, ostalo sve katastrofa..čak ni akcijske scene nisu bolje nego u prva dva..john_constantine wrote:pa nije da pljujem po rodriguezu, obožavam njegov from dusk till dawn i dosje alien, ali jednostavno taj meksiko serijal, ma bolji mi je treći nastavak iako ga je dosta zakomplicirao. A danas sam trebao ići gledati planet terror, pa je ispalo da ću sutra.Dragonrage wrote:Ajd nemoj i ti biti ko i drugi...glavno da svi Tarantina hvale ali Rodrigez je svima govno, a isti tip filmova rade i jedna i drugi. Despredo je predobra akcijska zajebancija koja režijski tuče hrpu današnjih akcića...predobrojohn_constantine wrote: hm, ja sam jedva pogledao do kraja. Kao klincu mi je bilo zabavno, ali danas mi je baš blesavo. Naročito loša uloga Quentina tarantina.
- john_constantine
ma baš radi Johna deppa mi je taj dobar. Istina je da su akcijske scene dosta slabe u usporedbi s desperadosom, ali scena kada mu izvade oči i pokušava pogoditi negativce mi je baš dobra iako sam očekivao nešto drukčije.A$H wrote:e sad te više ne shvačam..Između El Mariachi, Desperado i Once Upon a Time in Mexico tebi je najbolji zadnji koji je po svemu najgori..jedina svijetla strana je J. Depp, ostalo sve katastrofa..čak ni akcijske scene nisu bolje nego u prva dva..john_constantine wrote:pa nije da pljujem po rodriguezu, obožavam njegov from dusk till dawn i dosje alien, ali jednostavno taj meksiko serijal, ma bolji mi je treći nastavak iako ga je dosta zakomplicirao. A danas sam trebao ići gledati planet terror, pa je ispalo da ću sutra.Dragonrage wrote: Ajd nemoj i ti biti ko i drugi...glavno da svi Tarantina hvale ali Rodrigez je svima govno, a isti tip filmova rade i jedna i drugi. Despredo je predobra akcijska zajebancija koja režijski tuče hrpu današnjih akcića...predobro
Michel puši karu.
- A$H
samo radi doga mi film nikako nebi moga bit bolji od prva dva...jesi gledao uopće El Mariachi?john_constantine wrote:ma baš radi Johna deppa mi je taj dobar. Istina je da su akcijske scene dosta slabe u usporedbi s desperadosom, ali scena kada mu izvade oči i pokušava pogoditi negativce mi je baš dobra iako sam očekivao nešto drukčije.A$H wrote:e sad te više ne shvačam..Između El Mariachi, Desperado i Once Upon a Time in Mexico tebi je najbolji zadnji koji je po svemu najgori..jedina svijetla strana je J. Depp, ostalo sve katastrofa..čak ni akcijske scene nisu bolje nego u prva dva..john_constantine wrote: pa nije da pljujem po rodriguezu, obožavam njegov from dusk till dawn i dosje alien, ali jednostavno taj meksiko serijal, ma bolji mi je treći nastavak iako ga je dosta zakomplicirao. A danas sam trebao ići gledati planet terror, pa je ispalo da ću sutra.
- john_constantine
ah, a ljubitelj sam Johna Deppa.A$H wrote:samo radi doga mi film nikako nebi moga bit bolji od prva dva...jesi gledao uopće El Mariachi?john_constantine wrote:ma baš radi Johna deppa mi je taj dobar. Istina je da su akcijske scene dosta slabe u usporedbi s desperadosom, ali scena kada mu izvade oči i pokušava pogoditi negativce mi je baš dobra iako sam očekivao nešto drukčije.A$H wrote: e sad te više ne shvačam..Između El Mariachi, Desperado i Once Upon a Time in Mexico tebi je najbolji zadnji koji je po svemu najgori..jedina svijetla strana je J. Depp, ostalo sve katastrofa..čak ni akcijske scene nisu bolje nego u prva dva..
Michel puši karu.
- john_constantine
Gungrave - solidan anime, ali pomalo dosadan. Prvi nastavak je katastrofa, nekakav spoiler i ista epizoda koja se pojavljuje kasnije. Početak počne kao kriminalistična drama, da bi onda uveli nekro čudovišta. Dobre boss scene ili završni sukobi, zanimljivi likovi, solidan crtež. Ali pri kraj je možda naporan, nekako sam očekivao sukob i to, a ono, ispalo onako. A teško da ću to opet ići gledati.
Michel puši karu.
- Betmen
kraj je prejeben! pricaj ti kaj hocesjohn_constantine wrote:Gungrave - solidan anime, ali pomalo dosadan. Prvi nastavak je katastrofa, nekakav spoiler i ista epizoda koja se pojavljuje kasnije. Početak počne kao kriminalistična drama, da bi onda uveli nekro čudovišta. Dobre boss scene ili završni sukobi, zanimljivi likovi, solidan crtež. Ali pri kraj je možda naporan, nekako sam očekivao sukob i to, a ono, ispalo onako. A teško da ću to opet ići gledati.