Koji ste horror zadnji gledali?
-
Ghrall
- Dragonrage
- Dragonrage
- dr_gonzo
Ja mislim da ću uskoro baciti recenziju...
Inače upravo prije 50 min. gledao "The Zombie Diaries" (2006)
Uskoro recenzija
Inače upravo prije 50 min. gledao "The Zombie Diaries" (2006)
Uskoro recenzija
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Unreal
Maniac cop 3 - prosječan nastavak. Scenarij je dosta kiksao sa svim onim voodoo ritual kojim Cordella vrate u život i slična sranja, da ne govorimo o policajki koju želi za ženu.
. Čak su i zabavan kraj zabrljali sa odlukom da je Cordella zapaljem , prvo to je maznuto iz dvojke a treče kako može normalno se voziti u autu više od 10 minuta(dobro znam da je zombij ,ali i dalje teško mi je to popušit , a auto sigurno nije mogao voziti zapaljenog murijaka pa od benzina bi eksplodiro)
. Ali zabavan film, akcija je super i ima par tu dobrih fora u akciji,Killova su solidni poput onog unbojstva sa elektrošokom i Robert Davi je cool.
Ocjena 3/5
Svekupno zabavna trilogija , ali želim više nastavaka
.
Ocjena 3/5
Svekupno zabavna trilogija , ali želim više nastavaka
- Verite
Bas sam maloprije odgledao The Blob (1988). Zanimljiv film sa zanimljivim otkrivenjem na sredini filma.
SPOILER
Naime meteor koji pada na pocetku i donosi mjehura ubojicu nije alien vec plod istrazivanja americkih znanstvenika za novim tajnim oruzjem. Koji twist! A lol, ali ok mi je film.
END
SPOILER
Naime meteor koji pada na pocetku i donosi mjehura ubojicu nije alien vec plod istrazivanja americkih znanstvenika za novim tajnim oruzjem. Koji twist! A lol, ali ok mi je film.
END
Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle...
- HorrorHR
- Site Admin
- Aryx
ubuduce napisi spoilerVerite wrote:Bas sam maloprije odgledao The Blob (1988). Zanimljiv film sa zanimljivim otkrivenjem na sredini filma.![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Betmen
Hatchet http://www.imdb.com/title/tt0422401/
Mjutant teenage redneck
Tipican americki hrorororac, 4 tone krvi, i dok jedan umire nezamislivom bolnom smrti drugi gledaju! Onda ga lup i pobjegnu, i onda opet gledaju kako neki umire
i tako unedogled 
Dobro da nisam pogledo to navecer, scimo bi se nekoliko puta ziher, ima gnjusnog masakriranja dosta. Al ajde bolji od ostalih koej sam u zadnje vrijeme gledo
Mjutant teenage redneck
Tipican americki hrorororac, 4 tone krvi, i dok jedan umire nezamislivom bolnom smrti drugi gledaju! Onda ga lup i pobjegnu, i onda opet gledaju kako neki umire
Dobro da nisam pogledo to navecer, scimo bi se nekoliko puta ziher, ima gnjusnog masakriranja dosta. Al ajde bolji od ostalih koej sam u zadnje vrijeme gledo
- Betmen
Snoop.Dogg's.Hood.Of.Horror-After.Dark.Horror.Fest http://www.imdb.com/title/tt0475298/
Issss, nij emi jasno di je lik iskopo recimo jos glumce koje si mogo vidjet u nekim filmovima, i sto im je dao da glume u ovom smecu! Film je odvratno los, i snoop dog ima plavu kosu i pletenice ko curica iz svedske....
Issss, nij emi jasno di je lik iskopo recimo jos glumce koje si mogo vidjet u nekim filmovima, i sto im je dao da glume u ovom smecu! Film je odvratno los, i snoop dog ima plavu kosu i pletenice ko curica iz svedske....
-
Wampiritza
- maddjuro
SPOILER
ovaj novi blob se može protumačit kao nastavak onog prvog blob-a. jer su ameri nakon što je onaj meeor u orginalu bio pao i nakom što su onog prvog blobća bacili na sj.pol. nastavili su razvijat taj blob kao neko oružje i stavili taj uzorak u satelit kao experimet
ovaj novi blob se može protumačit kao nastavak onog prvog blob-a. jer su ameri nakon što je onaj meeor u orginalu bio pao i nakom što su onog prvog blobća bacili na sj.pol. nastavili su razvijat taj blob kao neko oružje i stavili taj uzorak u satelit kao experimet
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Unreal
Skinwalkers -zabavan film. Radnja baš i nije orginalna (rip off X-mena)no nije ni loša kao ni sam scenarij ako se pogleda sveukupno. Gluma u nekim trentcima je dobra ,a u nekim dosta dvrvena. Režija je onak ok, nekak je moglo to biti malo bolje izvedeno. Akcija bi mogla biti malo nabrijanija i krvavija
.
Ocjena 4/5
Ocjena 4/5
- Freddy