The Walking Dead (2010-)
- bakero
Re: The Walking Dead (2010)
Izvanredna serija, jedva čekam drugu sezonu da krene, nažalost ide bez Darabonta
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- HorrorHR
- Site Admin
Novi, bezvrijedni, teaser: http://www.youtube.com/watch?v=s5bejZ1g ... r_embedded
- HorrorHR
- Site Admin
Baš idem pogledati ponovno prvu sezonu, lagano zagrijavanje 
Usput, jedno 5-6 videa vezanih za drugu sezonu, mislim da niti jedna nije bio na topicu:
http://www.horrorhr.com/zagrijavanje-za ... king-dead/

Usput, jedno 5-6 videa vezanih za drugu sezonu, mislim da niti jedna nije bio na topicu:
http://www.horrorhr.com/zagrijavanje-za ... king-dead/
- Wendigo
i ja si kontam reprizirati prvu sezonu, da se malo podsjetim.
uh, večeras stiže prva epizoda S2.
uh, večeras stiže prva epizoda S2.

- metallicat
a baš danas mi, nadam se, dolazi optima, pa ću moć na svojoj telki gledat. bilo bi odlično da dođu.

- HorrorHR
- Site Admin
Bloody Disgusting o pilotu druge sezone:
"Few could argue that "Walking Dead's" first season was inconsistent; when it was good it was great, and when it was off you might start wondering why you even watched the show in the first place. And with the behind the scenes drama surrounding the show as of late, there was some fear that the show might run itself into the ground faster than you can say "Heroes". Well, if the season premiere of Season 2 is any indication, we don't need to worry about a damn thing – if anything, it's better than ever."
Score: 9 / 10
"Few could argue that "Walking Dead's" first season was inconsistent; when it was good it was great, and when it was off you might start wondering why you even watched the show in the first place. And with the behind the scenes drama surrounding the show as of late, there was some fear that the show might run itself into the ground faster than you can say "Heroes". Well, if the season premiere of Season 2 is any indication, we don't need to worry about a damn thing – if anything, it's better than ever."
Score: 9 / 10
- electric_eye
napokon premijera veceras druge sezone

- elrania
ja sam se taman uhvatila ove serije. večeras se ide na 2. epizodu 1. sezone i onda fino na ovo novo 

- boyko
također. danas pogledal prvu epizodu.elrania wrote:ja sam se taman uhvatila ove serije. večeras se ide na 2. epizodu 1. sezone i onda fino na ovo novo
sviđa mi se
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
evo, sad se dovršava 4. i skroz sam zadovoljna i jaaaaaako me razveselila pojava normana reedusa i uloga koju ima. rawr 

- boyko
ide to tebi,ja tek 2. dovršil 
i navukel se.Can't wait to see more

i navukel se.Can't wait to see more

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
gotova
rasplakala se na kraju i tak... bilo je dobro, ništa mi nije posebno smetalo, bilo bezvezno i sl. i rado ću pratiti i dalje što izlazi!

rasplakala se na kraju i tak... bilo je dobro, ništa mi nije posebno smetalo, bilo bezvezno i sl. i rado ću pratiti i dalje što izlazi!
- Otis.Driftwood
Ova epizoda je dobra koliko god svi govorili da ce nova sezona biti sranje zbog ljudi koji su otisli.
Malo me nervira sto se oduzilo to sa devojcicom ali dobro , jedva cekam sledecu epizodu.
Malo me nervira sto se oduzilo to sa devojcicom ali dobro , jedva cekam sledecu epizodu.
- Josef K
Ti ljudi su otišli kasnije. Dok je več par epizoda bilo snimljeno.Otis.Driftwood wrote:Ova epizoda je dobra koliko god svi govorili da ce nova sezona biti sranje zbog ljudi koji su otisli.
- Sammy
joooj vec vidim hc sapunjaru

SpoilerShow

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.