meni je taj film tako dobar, par puta ga gledalaklompa wrote:Brainscan
dosadno,zamarajuće.ne znam dal je sličan videodromu,al nadam se da je ovaj drugi bolji.planiram ga pogledati uskoro.odgađao sam ih dugo,a sad nakon brainscana mi nije ni žao
Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat
Re: Koji ste horror zadnji gledali?

- john_constantine
Bloodrayne 2 - nestao mi post, a ne da mi se opet pisati... jednostavno, smeće od filma. Loša gluma, jeftina scenografija, bezvezna radnja, bezvezni likovi, i to s mecima... Vampire je moguće ubiti i običnim mecima, pa ne znam zašto se gnjave s mecima natopljenim češnjacima i svetom vodicom... Akcija bi još bila dobra da nema iritatnog slow motiona, i hrpa preseravanja kroz cijeli film. 1/5
P.S.
Glavna glumica nosi isti šešir kakav sam ja imao na trash festivalu.
P.S.
Glavna glumica nosi isti šešir kakav sam ja imao na trash festivalu.
Michel puši karu.
- popayy
Scream 4 - Ovako, meni je skroz dobro sjeo. Definitivno bolji od 3. nastavka, u rangu drugog. Fora sprdanje s horor žanrom, humor, jedino fali malo više napetosti i ubojica nije baš uvjerljiv ( motivi ), ali paše u taj Scream univerzum.
Ali najvažnije, film je zabavan. 7/10.
Ali najvažnije, film je zabavan. 7/10.
- Malteras
The Texas Chain Saw Massacre (1974)- nije lose, iako mi se cinio puno bolji kad sam ga kao mali gledao:) Ocjena 6.5/10
- bluedreamer
the woman 8/10
više nego ugodno iznenađenje, izvrstan završetak...
više nego ugodno iznenađenje, izvrstan završetak...
- bluedreamer
The Tunnel 7/10
Još jedno ugodno iznenađenje... ništa revolucionarno ali odlična atmosfera...
Još jedno ugodno iznenađenje... ništa revolucionarno ali odlična atmosfera...
- klompa
meni nikak nije sjeo filmmetallicat wrote:meni je taj film tako dobar, par puta ga gledalaklompa wrote:Brainscan
dosadno,zamarajuće.ne znam dal je sličan videodromu,al nadam se da je ovaj drugi bolji.planiram ga pogledati uskoro.odgađao sam ih dugo,a sad nakon brainscana mi nije ni žaobaš mi je kul onaj čudan lik
OT:
Videodrome
ne znam da je ovo baš neki horor,al ajd.ok mi je bio,ništa spektakularno.njegov Naked Lunch mi je puuuno bolji.hm,imdb veli da je naked lunch komedija.zanimljivo
Rest Stop
meni ovo skroz dobro bilo.malo dosadnjikav u dijelu s onim policajcem i kraj me malo razočarao + kaj s onim kad ona vidi ljude pa ih kasnije ne vidi???al patim na manijake,proganjanja i slično tak da mi je pasalo ovo.ugodno iznenađenje
-
Shp86
istina,Salem's lot je odličan (a solidan je i remake),ali Mangler, koliko god ga drugi hvalili, meni je malo pre trashy!john_constantine wrote:ma on je samo nizao hrpu trash filmova koji nisu bili pretjerano zabavni iako ima nekih rijetkih izuzetaka kao Salem lots i Mangler (makar da, to ovisi kakav ukus imate, he,he)Shp86 wrote:Lifeforce (1986) - bućkuriš svih mogućih horor žanrova, od vanzemaljaca do vampira..meni se iskreno nije pretjerano svidio..5/10
izgleda da se Tobey Hooper može pohvaliti jedino Poltergeistom i Texaškim masakrom..sve ostalo srednja žalost..
It's in your nature to destroy yourselves...
-
Shp86
RTL manija...jeba wrote:Rest Stop - vidio sam i lošije filmove na ovu tematiku, par puta sam se dobro nasmijao... od lika koji je radio na X files i Supernatural sam ipak očekivao malo više
SpoilerShow
¨don't be such a baby¨....?!?!?!?!wtf? - isključivo zbog ovog
-
Shp86
Insidious (2010) - neko vrijeme sam ga odgađao,ali sam ga večeras pogledao u društvu i vjerojatno mi zbog toga i nije nekako sjeo..ali svakako film vrijedan gledanja, izuzev par klasičnih američko-notornih debilana..i još jedna zamjerka što film nije previše originalan,što sam očekivao..nekako mi baca na Case 39 i ine horore.. ali svakako iznad američkg prosjeka 7/10.
Ils (2006) - odgledao treći put i tko kaže da je loš dobije
definitivno meni jedan od najboljih, najrealističnijih i najatmosferičnijih horora uopće.jednostavno obožavam ovakve filmove 9/10
Session 9 (2001) - ovako čudan,zbunjujuć i jeziv film već dugo nisam gledao..totalno netipičan kao horor i kao film 8/10
Šta reć,nego odlična večer!!!
Ils (2006) - odgledao treći put i tko kaže da je loš dobije
definitivno meni jedan od najboljih, najrealističnijih i najatmosferičnijih horora uopće.jednostavno obožavam ovakve filmove 9/10
Session 9 (2001) - ovako čudan,zbunjujuć i jeziv film već dugo nisam gledao..totalno netipičan kao horor i kao film 8/10
Šta reć,nego odlična večer!!!
- popayy
Pogledao sam 5ive Girls ( 2006 ).
5 djevojaka u izoliranoj katoličkoj školi, hot ravnateljica.
Tu je i Ron Perlman kao svećenik i jedna mmmm... spanking scena.
Sve ostalo bezveze. Dečki preporuka.
5 djevojaka u izoliranoj katoličkoj školi, hot ravnateljica.
Tu je i Ron Perlman kao svećenik i jedna mmmm... spanking scena.
Sve ostalo bezveze. Dečki preporuka.
- blessa
They (2002) - ništa posebno, gluma malo iritantna, čudovišta ništa posebno i ima scena gdje glavna glumica baš ispadne glupa, al ono baš... 5/10
The Shrine (2010) - 7/10
The Shrine (2010) - 7/10
- Fräulein Unbekann
Irreversible.
- Victor Crowley
The Ward. Nije toliko loše.7/10
- Mike
Pozdrav ljudi, novi sam ovdje pa evo i prvog posta...
Zadnje šta sam gledo bio je After.Life, a ono očekivao sam malo interesantniju priču i završetak, niš posebno, ali ima par trenutaka kad si u neizvjesnosti dal je ženska živa il "mrtva". Ma ono 5/10
Zadnje šta sam gledo bio je After.Life, a ono očekivao sam malo interesantniju priču i završetak, niš posebno, ali ima par trenutaka kad si u neizvjesnosti dal je ženska živa il "mrtva". Ma ono 5/10