Što mi je izmamilo smješak danas?
- elrania
- john_constantine
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Michel puši karu.
- elrania
obožavam ih, prekrasni su!
- john_constantine
Ma bilo bi super samo da nema tog šala, podizanje nogavice i ženske torbe...
Ovo mi je više odličan stil
http://www.youtube.com/watch?v=HuboTzmp ... re=related
Ovo mi je više odličan stil
http://www.youtube.com/watch?v=HuboTzmp ... re=related
Michel puši karu.
- john_constantine
nevjerojatni su mi ti likovi koji idu piratizirati ps3 i onda poslije "slučajno" instaliraju novu verziju, pa su se zaribali.

Michel puši karu.
- callac
Starci su mi dali veliku svotu novca što me automatski izvlači iz financijskog sranja u koje sam upala. Zub prestao da boli (ne sam po sebi, u petak sam se odlučila na zahvat + antibiotici), i novi predivni pas kojeg su roditelji udomili jučer 
SpoilerShow

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
skuzio sam matematiku, sve rjesio na satu.. 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... 17006.html
Anketa ispod prejebena.
Onak, naseru i onda nasilnu djecu izbaciti iz državnih škola XD
upucat
Anketa ispod prejebena.
Onak, naseru i onda nasilnu djecu izbaciti iz državnih škola XD
upucat
- john_constantine
ma istina da novinari znaju malo napuhati, ali naježim se svaki put kada to čitam... Takvo ponašanje ne bi nikada očekivao od tako mladih cura, ali ionako je riječ o razmaženim pucama koje nisu preboljele svoje bivše dečke...
katastrofa
Ako je tko čitao Gordon Linka, sjeća se sigurno onog školskog sustava gdje su nasilni redari koji mlate svakoga u hodniku, ako nije unutra u učionici dok zvoni. Ili struja prikopčana na svakog učenika. A učitelji zaštićeni iza bodljikavih žica.
katastrofa
Ako je tko čitao Gordon Linka, sjeća se sigurno onog školskog sustava gdje su nasilni redari koji mlate svakoga u hodniku, ako nije unutra u učionici dok zvoni. Ili struja prikopčana na svakog učenika. A učitelji zaštićeni iza bodljikavih žica.
Michel puši karu.
- Ašow
http://danas.net.hr/svijet/page/2011/10/09/0168006.html
svaki dan čitam gadarije razne, ali ovo mi nikad nije palo na pamet, čak ni pod razno.
Naime, cura mojih godina u bosni kod jarana u gradu je rodila dijete, izbola ga nožem i bacila u poljski WC. Onak, mislio bi čovjek vau, onak, događaju se i gora sranja u svijetu.
I onda si zamisliš sliku djeteta starog možda sat vremena kako izbodeno nepomično leži u govnima u poljskom wc-u. Boktejebo, zabrij kako je bilo onima koji su dijete morali vaditi van.
I onda pročitaš kako ana ima problema u školi jer je u emo pokretu i ponekad kad ima problema se izreže po ruci.
http://www.jutarnji.hr/bullying--ana--1 ... an/980074/
jebem ti novinarstvo
svaki dan čitam gadarije razne, ali ovo mi nikad nije palo na pamet, čak ni pod razno.
Naime, cura mojih godina u bosni kod jarana u gradu je rodila dijete, izbola ga nožem i bacila u poljski WC. Onak, mislio bi čovjek vau, onak, događaju se i gora sranja u svijetu.
I onda si zamisliš sliku djeteta starog možda sat vremena kako izbodeno nepomično leži u govnima u poljskom wc-u. Boktejebo, zabrij kako je bilo onima koji su dijete morali vaditi van.
I onda pročitaš kako ana ima problema u školi jer je u emo pokretu i ponekad kad ima problema se izreže po ruci.
http://www.jutarnji.hr/bullying--ana--1 ... an/980074/
jebem ti novinarstvo
- john_constantine
a jbg, i ja sam se jučer rezao po ruci jer sam se slomio.
Zato me već cijeli dan boli ruka, ovaj put sam ga pretjerao...
Naravno da ima i gadnijih stvari, ali dok ne znaš kako je to, jbg, ne možeš komentirati. Mene su od vrtića jebali u glavu, čim mi je mali koristio olovku kao nož i napao s njim stavivši ga na moj grkljan. Ajde kvragu, gdje to možeš naučiti već u vrtiću? U osnovnoj su me ispikli šestarima po rukama i još sam sav krvavi i ranjav, a učitelju se jebe. Nitko nije kriv. I srednja škola, četiri godine samo zato što sam povučeniji i nagluh. Pa i posao prvih par godina.
Ok, ovo za EMO je teška glupost, ali jbg, danas je samo bullying sve nasilniji i okrutniji. Kvragu sve, znam curu koja se objesila jer su je učenici isto jebali u glavu svaki dan. Ono, bila je silovana u osnovnoj školi, prisilili je na oralni seks. I njezina najbolja frendica je to sve razlajala. Pa je svaki dan doživljavala od svakoga da svima puši kurce, da je kurva, da mu puši i sve to. Završila u depresiji, kod psihijatra, u anoreksiji. A nitko nije spriječio to izlaganje verbalnom nasilju, dok jednostavno nije pukla i oduzela si život. A isti ti jebeni licemjeri dođu na njezin pogreb i onda im je tek žao. Ma kurac im je žao...
Kod te cure je stvar krivi odgoj, mentalitet, očajnost i strah. Koliki to mora biti očaj da ubiješ svoje dijete samo da ga se riješiš? Ili je to stvar crkve koja brani pobačaj, pa nije smjela pobaciti ili nema gdje? Ne znaš što je zapravo u pitanju. Naravno da će joj ostati trauma za cijeli život, ali kako je uopće došlo do toga... Ja ju ne bi osuđivao, nego pokušao razumjeti.
Ljudi su gamad, a život je okrutan.
Naravno da ima i gadnijih stvari, ali dok ne znaš kako je to, jbg, ne možeš komentirati. Mene su od vrtića jebali u glavu, čim mi je mali koristio olovku kao nož i napao s njim stavivši ga na moj grkljan. Ajde kvragu, gdje to možeš naučiti već u vrtiću? U osnovnoj su me ispikli šestarima po rukama i još sam sav krvavi i ranjav, a učitelju se jebe. Nitko nije kriv. I srednja škola, četiri godine samo zato što sam povučeniji i nagluh. Pa i posao prvih par godina.
Ok, ovo za EMO je teška glupost, ali jbg, danas je samo bullying sve nasilniji i okrutniji. Kvragu sve, znam curu koja se objesila jer su je učenici isto jebali u glavu svaki dan. Ono, bila je silovana u osnovnoj školi, prisilili je na oralni seks. I njezina najbolja frendica je to sve razlajala. Pa je svaki dan doživljavala od svakoga da svima puši kurce, da je kurva, da mu puši i sve to. Završila u depresiji, kod psihijatra, u anoreksiji. A nitko nije spriječio to izlaganje verbalnom nasilju, dok jednostavno nije pukla i oduzela si život. A isti ti jebeni licemjeri dođu na njezin pogreb i onda im je tek žao. Ma kurac im je žao...
Kod te cure je stvar krivi odgoj, mentalitet, očajnost i strah. Koliki to mora biti očaj da ubiješ svoje dijete samo da ga se riješiš? Ili je to stvar crkve koja brani pobačaj, pa nije smjela pobaciti ili nema gdje? Ne znaš što je zapravo u pitanju. Naravno da će joj ostati trauma za cijeli život, ali kako je uopće došlo do toga... Ja ju ne bi osuđivao, nego pokušao razumjeti.
Ljudi su gamad, a život je okrutan.
Michel puši karu.
- john_constantine
I osim toga, taj bullying... nešto mi se čini da u psihijatriji postoji naziv za to, samo ne znam sada... Ono, gledali su golubove kako se ponašaju. Ako bi u grupi golubova bio neki drugačiji, ranjeni ili bolesni golub, onda bi ga svi iskljucali do smrti. To ti je normalna stvar i kod nas u društvu već stoljećima. Nismo ništa bolji od životinja.
Michel puši karu.
- elrania
došla frendica iz amer'ke i donijela mi lizalicu

cvrčak je unutra
SpoilerShow

cvrčak je unutra
- john_constantine
- elrania
tak mi veli; frendu je uzela neku zelenu sa škorpionom.