Tattoo & Piercing
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
uglavnom se slažem, sjene su super, sam šteta da je tak bljedunjava slika da nije došlo do izražaja.
rado bih vidjela bolju kvalitetu da se istaknu svi detalji na tetovaži
rado bih vidjela bolju kvalitetu da se istaknu svi detalji na tetovaži
- metallicat
a nikako da probavim nešto kvalitenije. moj mob je dobar, ali kad moram prvo kupit onu memorijsku. ugl, skužili smo da mi se na kičmi boja baš najbolje ne prima, jako puno je otišlo od prvog tetoviranja (ne računajuć guljenje naravno), baš dosta, pa je sad malo popravljao iznad usne i zube, a prošli put nos. loše što mi se tako ''ispire''
vidit ćemo za par mj kako će izgledat, nadam se isto.

- Asfodel
Jest da je slika nekvalitetna/preblijeda, no čak se i tako nazire da je realistično napravljeno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
- Asfodel
- Jane Doe
hvala
na to se i išlo, malo mi je bilo prazno. ovako su ga ovi dodatni plamenčići oživili i razbili onu strogu šemu, a ovakvu svjetlost volim, i plavo za kontrast. to je ona najsvjetlija nebo plava, još je friško pa je sve puno intenzivnije nego kaj će bit kad zacijeli, naravno.
na to se i išlo, malo mi je bilo prazno. ovako su ga ovi dodatni plamenčići oživili i razbili onu strogu šemu, a ovakvu svjetlost volim, i plavo za kontrast. to je ona najsvjetlija nebo plava, još je friško pa je sve puno intenzivnije nego kaj će bit kad zacijeli, naravno.

- metallicat
ovako iskreno, ok mi je, ali ništa posebno
def. bolje i popunjenije nego prije 

- Jane Doe
hvala na iskrenosti
motiv ko motiv, nekom leži nekom ne, ja osobno ih voli (očito
).... ja se uvijek, al uvijek, kad gledam tetovaže, baziram na izradu dotične
meni izgleda ko sa sveta slike
ovaj lanac se utopio malo sada, više je holy nego rock
, ali definitivno se sve diglo, jer me iritirao onaj mršavi plameni i sve u istom tonu
motiv ko motiv, nekom leži nekom ne, ja osobno ih voli (očito
meni izgleda ko sa sveta slike
ovaj lanac se utopio malo sada, više je holy nego rock

- john_constantine
- Jane Doe
- elrania
aagghhh, smeta mi kak je ovo tak blijedo, trebala sam to prvo pojačat malo da izgleda ko u RL
veseli me skroz vidjet tu plavu kad se oguli i ublaži, imam dojam da će sjene bit još bolje
ee i pazi, sad imamo slični stil plamićka
(to kak je bojano, jel
)
veseli me skroz vidjet tu plavu kad se oguli i ublaži, imam dojam da će sjene bit još bolje
ee i pazi, sad imamo slični stil plamićka
- Jane Doe
da, malo je bledunjavo, pogotovo se na srcu vidi, a jebiga, kaj sad. budemo slikali kad zaraste i kad se možda ona ljubičasta doda. pa će se sve bolje vidjelt i iz boljeg kuta, nekako mi je plamen deformiran ovdje
al kaj sad, bitno da se vidi, jebga
a je, isto je bojano, samo kaj ti imaš tamnu i svijetlu cvenu, ja imam crvenu i žutu, ali isti krc
i meni je taj tvoj naj takav kakav je, 10 X bolji nego oni kaj si mi pokazivala... jesu slatki, ali su obični, ovaj je onak, oveći i posebniji, ima lijepi jezičak
al kaj sad, bitno da se vidi, jebga
a je, isto je bojano, samo kaj ti imaš tamnu i svijetlu cvenu, ja imam crvenu i žutu, ali isti krc
i meni je taj tvoj naj takav kakav je, 10 X bolji nego oni kaj si mi pokazivala... jesu slatki, ali su obični, ovaj je onak, oveći i posebniji, ima lijepi jezičak

- elrania
a pa dobro, da, slikat će se opet, sam me jada ta loša kvaliteta fotića na mob, trebala sam misliti na pravi fotić pa da bude odmah kak se spada. oh well
a mislim da mene to s plamenom malo kopka, jer je dost još sve to prazno. kad se popuni, trebalo bi bit ok.
onaj je puno veći pa djeluje raskošnije i onda odmah mislim da je to bolje.
a mislim da mene to s plamenom malo kopka, jer je dost još sve to prazno. kad se popuni, trebalo bi bit ok.
onaj je puno veći pa djeluje raskošnije i onda odmah mislim da je to bolje.
- metallicat
da se krivo ne shvati, to sam mislila na motiv, ne naravno na crtanje, jer je to uvijek jebenoJane Doe wrote:hvala na iskrenosti![]()
motiv ko motiv, nekom leži nekom ne, ja osobno ih voli (očito).... ja se uvijek, al uvijek, kad gledam tetovaže, baziram na izradu dotične
meni izgleda ko sa sveta slike![]()
ovaj lanac se utopio malo sada, više je holy nego rock, ali definitivno se sve diglo, jer me iritirao onaj mršavi plameni i sve u istom tonu

- Jane Doe
nisam krivo shvatila samo komentiram malo općenitometallicat wrote:da se krivo ne shvati, to sam mislila na motiv, ne naravno na crtanje, jer je to uvijek jebenoJane Doe wrote:hvala na iskrenosti![]()
motiv ko motiv, nekom leži nekom ne, ja osobno ih voli (očito).... ja se uvijek, al uvijek, kad gledam tetovaže, baziram na izradu dotične
meni izgleda ko sa sveta slike![]()
ovaj lanac se utopio malo sada, više je holy nego rock, ali definitivno se sve diglo, jer me iritirao onaj mršavi plameni i sve u istom tonu
![]()
a sada, u općoj navali chest pieceva sa krilima, moj ispada neš posebno
nije da nisu krasni, daleko od toga, al da se i malo drugačijih stvari stavit na prsa