Tattoo & Piercing
- metallicat
Re: Tattoo & Piercing
vjerujem ja tebi i sigurno neću pametovat o nečem šta neznam. to sam radila dok sam još u srednjoj bila, nisam ni znala šta je pirs (dobro, to se tako kaže
) niti sam znala di da idem, a kod dermatologice mi se činilo sigurno, ipak je kao doktor. imala sam na jednom uhu4, na drugom 5. dal još imam nisam sigurna

- elrania
ne pametujem ni ja, sam c/p-am i prenosim ono što znam, što mi je rečeno pa nek stoji tu, ak će netko ić čitat.
i jednostavno me ovo začudilo pa sam morala reć.
mene je stara koja je u zdravstvu pak vodila zlataru kad mi je bilo 5 godina. dobila sam jednu rupu niže neg drugu i tek neki dan to zbrinula da bude kak se spada.
no da joj kažem da sam išla pirseru to radit, već bi bilo panike da kaj mi je da idem tamo, ko zna u kakvim oni uvjetima neš rade...a zlatari su joj još uvijek ok.
i jednostavno me ovo začudilo pa sam morala reć.
mene je stara koja je u zdravstvu pak vodila zlataru kad mi je bilo 5 godina. dobila sam jednu rupu niže neg drugu i tek neki dan to zbrinula da bude kak se spada.
no da joj kažem da sam išla pirseru to radit, već bi bilo panike da kaj mi je da idem tamo, ko zna u kakvim oni uvjetima neš rade...a zlatari su joj još uvijek ok.
- metallicat
ne ne, nisam mislila da pametuješ, samo da ne bi ispalo da ja
možda uploadam slike tetovaže za min, a možda i ne ako vidim da su slike koma
možda uploadam slike tetovaže za min, a možda i ne ako vidim da su slike koma

- elrania
sve ok 
moram ovo podijeliti koliko je genijalno napravljeno. te sjene, te boje, volumen...wow

moram ovo podijeliti koliko je genijalno napravljeno. te sjene, te boje, volumen...wow
SpoilerShow

- elrania
- elrania
aj de odi bušit napokon, metat traguse i sve što treba 
- Alastorus
4.kuglica gone. 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe
daj to malo muši zašerafi, ovako siješ ko Ivica i MaricaAlastorus wrote:4.kuglica gone.

- Alastorus
Ma zašarafim ju svaki put bogovski samo kaj stalno petljam po njoj dok razmišljam i sjebem navoj, i onda ode xD
EDIT : Foundz it!
EDIT : Foundz it!
Now I lay me down to sleep,
- elrania
moram podijeliti tragediju oko ne baš tak sretnog pirsa br. 13 atm
ta jedna mala resica stvara veće pizdarije neg bilo koja stvar koju sam dosad bušila. kad zbrojim sve probleme s odbacivanjem, migracijom itd., ovo mi je najgore.
nateklo (od hladnog obloga je još gore), boli, crveni se...
sad se zbilja brinem već da nemam možda čelik u uhu (alergija na nikal), mada ne bi smio bit, jer se titan naručio...al opet ... 
je da je svježe bušeno, no ovo je ekstrem u reagiranju
ta jedna mala resica stvara veće pizdarije neg bilo koja stvar koju sam dosad bušila. kad zbrojim sve probleme s odbacivanjem, migracijom itd., ovo mi je najgore.
nateklo (od hladnog obloga je još gore), boli, crveni se...
je da je svježe bušeno, no ovo je ekstrem u reagiranju
- metallicat
a hebiga, nikako da dođem do kvalitetnih slika svojih leđa pa ću stavit ovu jedinu koju imam. čak i meni ovdje izgleda dosta loše

SpoilerShow

- Jane Doe
napravljeno je odlično. bravo za ove nježne sive sjene i ovu igru svjetla na njenom licu.
čekam bolje slike jer mi ovdje ženska malo bucmasto djeluje, što je, vjerujem, zbog kuta slikanja, jer koliko se sjećam s onih fotki di je još bila nedovršena, da mi je bila jako lijapa faca.
ali na stranu to, jako je lijepo napravljeno i super je sve skombinirano. vidi se da je pazio na sve sitne detalje
čekam bolje slike jer mi ovdje ženska malo bucmasto djeluje, što je, vjerujem, zbog kuta slikanja, jer koliko se sjećam s onih fotki di je još bila nedovršena, da mi je bila jako lijapa faca.
ali na stranu to, jako je lijepo napravljeno i super je sve skombinirano. vidi se da je pazio na sve sitne detalje