Koje serije trenutno pratite?
- Lumatev
Re: Koje serije trenutno pratite?
I ukinuše 'The Playboy Club' nakon samo tri epizode. Slab rejting i pritisak PTC-a.
Šteta, verovatno su se svi nadali da će Amber bar u nekoj od sezona završiti na duplerici.
Šteta, verovatno su se svi nadali da će Amber bar u nekoj od sezona završiti na duplerici.
- metallicat
završena flash forward, počela misfits, persons unknown i LA ink S4.

-
John_Ryder
gledam devetu sezonu two and a half men,fora je s eštonom
- boyko
za sad pogledal samo prvu epizodu,nije loše. za sad mi ne fali čarliJohn_Ryder wrote:gledam devetu sezonu two and a half men,fora je s eštonom
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
je, i ja sam na preskokce pogledao devetu sezonu, prvu epizodu, ma treba malo vremena da se zagrije... ali ne podnosim njegovu pojavu, jbg...
Michel puši karu.
- john_constantine
eh, vidi se da gledatelji nisu previše oduševljeni, sudeći po imbd - u i komentara treće epizode... Ma ionako je Charlie Sheen bio zvijezda serije, njegov "brat" je previše iritatan lik da bi mogao voditi seriju...
Michel puši karu.
- Victor Crowley
Konačno sam se natjerao pogledati četvrtu sezonu True Blood. Zasad mi se sviđa, a inače sam ljubitelj ove serije.
- Scarface
American Horror Story mi se jako svidjela. Alexandra Breckenridge mmmmmmmmmmmmmm.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
evo, pogledao tih par epizoda koje su dosada izašle, od two and half men... A što bi Ashton Kutcher glumio nego debila? Emocionalno nezreli milijarder koji tako čudno govori da mi ide na živce. Početak je još bio standard za krepanje od smijeha, dok se nije pojavio njegov lik, bez ikakve logike. Nije smiješan, nije zabavan, nije karizmatičan, već samo tipičan američki debil kao i onaj mali koji je svakom sezonom bio sve gluplji...
A brat je ionako postao sve više ljigavilji i teški cmizdravac koji više živcira, nego nasmijava. Već ga je i ovako bolno gledati kakav je gubitnik... Serija je osuđena na propast.
A brat je ionako postao sve više ljigavilji i teški cmizdravac koji više živcira, nego nasmijava. Već ga je i ovako bolno gledati kakav je gubitnik... Serija je osuđena na propast.
Michel puši karu.
- Asfodel
Eee kad se sjetim tog failametallicat wrote:završena flash forward, počela misfits, persons unknown i LA ink S4.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Počeo One Tree Hill ispočetka 
Nostalgija.
Nostalgija.
- Info
Zadro wrote:Počeo One Tree Hill ispočetka
Nostalgija.
Ozbiljno?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Josef K
Najozbiljnije. Obožavam tu seriju.Info wrote:Zadro wrote:Počeo One Tree Hill ispočetka
Nostalgija.![]()
Ozbiljno?
- metallicat
ajoj, a dobroAsfodel wrote:Eee kad se sjetim tog failametallicat wrote:završena flash forward, počela misfits, persons unknown i LA ink S4.
@zadro,

- Info
Ma i ja sam je gledao, ali baš da sad obožavam ili da imam neku nostalgiju na tu seriju, baš i neZadro wrote:Najozbiljnije. Obožavam tu seriju.Info wrote:Zadro wrote:Počeo One Tree Hill ispočetka
Nostalgija.![]()
Ozbiljno?
Na Baywatch već da
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"