Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Info

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Info » 06 Oct 2011, 00:05

Limitless - prosječan triler koji je trebao biti bolje napravljen. Nekako mi je sve mlako ispalo. De Niro rutiner, Cooper ništa posebno 5.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

metallicat

Post by metallicat » 06 Oct 2011, 00:14

drive - vidim da nema topica, a to i zaslužuje. u zadnje vrijeme pogađam u kinu samo dobre filmove, pa je bilo i vrijeme da netko sjebe taj niz. ovakvo smeće već dugo nisam gledala. malo je falilo da odem iz kina, ali me zadržalo to što sam platila. gluma katastrofična, ako je uopće i ima. neznam iz koje rupe su izvukli glavnog glumca, ali se nadam da ga nikad više neću vidjet. on ima indentičnu facu kroz cijeli jebeni film. gl. glumica se također nije proslavila, a i ne pamtim ju kao dobru iz nekih prijašnjih filmova. ona isto ima čudnu facu, tužnu, ali da bar to zna iskoristit. radnja je ubi bože; čovjek pomisli da će bit neke akcije, auti i sl, kad ono ljubavni ''problemi'' i điranje po kvartu. za neke scene jednostavno nemam riječi; čovjek sjedi u autu i kamera ga snima s profila, i tako mi gledamo u ekran cca 2min :facepalm: da je bar samo jedna takva, ali ima ih još. ovo zaslužuje 50 :butthead: i 100 :facepalm: . bez mog osobnog pretjerivanja, 1/10 :facepalm: :facepalm:

p.s. muzika očajno ''pogođena'', strašno.
Image

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2011, 00:27

Ne mogu virovat da je nekome taj film TOLIKO loš. A šta da kažen, šteta. Kako san već reka, to mi je najbolji film u zadnje 3 godine. Rađen je artistički, pa može djelovat dosadno ako te ne uvuče u sebe. I nemoj tako o Goslingu, pogledaj Crazy Stupid Love, tamo će ti bit draži. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 06 Oct 2011, 00:31

ma ne želim nikog blatit, ali baš sam morala ovo izbacit iz sebe :lol: još sam i dosta napisala, a mislila bi da nema riječi za ovu lošost od filma. kako artistički, omg :zubifale: :lol: ne želim ga više vidit, igdje :prayer:
Image

Info

Post by Info » 06 Oct 2011, 00:39

Gosling je glumčina :supz:

jeba

Post by jeba » 06 Oct 2011, 09:16

metallicat wrote:drive - vidim da nema topica, a to i zaslužuje. u zadnje vrijeme pogađam u kinu samo dobre filmove, pa je bilo i vrijeme da netko sjebe taj niz. ovakvo smeće već dugo nisam gledala. malo je falilo da odem iz kina, ali me zadržalo to što sam platila. gluma katastrofična, ako je uopće i ima. neznam iz koje rupe su izvukli glavnog glumca, ali se nadam da ga nikad više neću vidjet. on ima indentičnu facu kroz cijeli jebeni film. gl. glumica se također nije proslavila, a i ne pamtim ju kao dobru iz nekih prijašnjih filmova. ona isto ima čudnu facu, tužnu, ali da bar to zna iskoristit. radnja je ubi bože; čovjek pomisli da će bit neke akcije, auti i sl, kad ono ljubavni ''problemi'' i điranje po kvartu. za neke scene jednostavno nemam riječi; čovjek sjedi u autu i kamera ga snima s profila, i tako mi gledamo u ekran cca 2min :facepalm: da je bar samo jedna takva, ali ima ih još. ovo zaslužuje 50 :butthead: i 100 :facepalm: . bez mog osobnog pretjerivanja, 1/10 :facepalm: :facepalm:

p.s. muzika očajno ''pogođena'', strašno.

U većini toga se slažem s tobom - film je preletargičan, radnja je isprazna, karakterizacija likova nikakva... tko je on, šta hoće, kud ide, itd. Film bi opisao kao djelić nečijeg života koji nije trebalo prikazati na platnu. U jednom dijelu sam se zapitao da li je ovo ljubavna drama ili triler... i dalje ne mogu odlučiti. Kraj je pre stereotipan. Plus bi dao za scene ubijanja. Definitivno sam očekivao više, a osjećam se opljačkano za cca. 50 kn obzirom da sam to gledao u kinu.

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2011, 12:36

Karakterizacija nikakva? Kao da nismo gledali isti film. A šta se tiče njegovog odsustva origina, pa mislin da je jasno kako je lik Drivera rađen po uzoru na Man With No Name, arhetip tihog, tajnovitog, ali izuzetno sposobnog pojedinca, koji u ovom filmu dobiva još jedan sloj romantike pa čak i blagog autizma.

Ne znan, i Valhalla Rising (istog redatelja) ima sličnu premisu, ali ovaj film su kritika i publika puno bolje prihvatili. Zato su mi malo ekstremni vaši komentari, uglavnom san nailazija na hvalospjeve filma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Oct 2011, 14:19

"The Night Listener"
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

jeba

Post by jeba » 06 Oct 2011, 14:39

Scarface wrote:Karakterizacija nikakva? Kao da nismo gledali isti film. A šta se tiče njegovog odsustva origina, pa mislin da je jasno kako je lik Drivera rađen po uzoru na Man With No Name, arhetip tihog, tajnovitog, ali izuzetno sposobnog pojedinca, koji u ovom filmu dobiva još jedan sloj romantike pa čak i blagog autizma.

Ne znan, i Valhalla Rising (istog redatelja) ima sličnu premisu, ali ovaj film su kritika i publika puno bolje prihvatili. Zato su mi malo ekstremni vaši komentari, uglavnom san nailazija na hvalospjeve filma.
A šta ćeš--- mišljenja su podjeljena. Meni ga je najbolji prijatelj preporučio da odem pogledat, njemu je bio dobar. Za razliku od metallicat ga ne rejtam kao 1/10, ali definitivno je ispod mojih očekivanaja. Pohvalio sam brutalne scene :D

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 06 Oct 2011, 17:23

Slayer, Exodus & Venom - Live 1985.

Info

Post by Info » 06 Oct 2011, 17:45

La Haine - da ne odugovlačim puno, ovo je mi je uz au revoir les enfants najbolji francuski film koji sam dosad pogledao. Jednosavno sam oduševljen. Toliko snažan, dubok film sa savršenim krajem, odličnim scenama. Cassel odličan, ma savršeno 10/10

Sad ću se prebaciti na Delona pa da vidim zašto su njegovi filmovi toliko popularni i hvaljeni. Dosad sam sve važnije francuske filove pogledao i polako mi uz američku postaju najbolja i najdraža kinematografija

dragonheart

Post by dragonheart » 06 Oct 2011, 18:07

Nije mi se dalo quotati nikoga,pa ću samo reći da mi je Drive fenomenalan !!!
Što se glazbe tiče,meni najjači soundtrack od Pulp Fictiona. Ugl.jedan cool film koji je snimljen da izgleda kao da je iz 80-ih.Btw-scena s čekićem :D :D :D :D
Ron Perlman - pussywagon mothafucka LOL !!! Desetka !!
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Oct 2011, 19:25

Info wrote:La Haine
Odgađam ga toliko dugo da je to već gnjusno, može me biti sram :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Info

Post by Info » 06 Oct 2011, 19:43

Da, može :lol:

Ma ja sam ga isto odgađao duže vrijeme, nije me privlačio trailer, to sivilo i ne mogu vjerovat koliko sam bio u krivu. Vrhunski film

alecto

Post by alecto » 06 Oct 2011, 20:51

drive - po drugi put, i moram priznat da mi je ovaj put bolji :mrgreen: perlman mi je standardno dobar, gosling i carey su mi uvijek dobri, al ovaj drugi put mi se učinilo da nazirem neš od onog artističkog šta je scarface spominjao. prvo gledanje mi je bilo nekak plošno, valjda jer j bilo u kinu pa sam očekivala neš drugačije.
we are such stuff as dreams are made on

Post Reply