Conan the Barbarian (1982) - otkriven ko savršen film za teoviranje; arni učini svaku bol lakšom čim progovori.

Uf, vidin da nisan ništa napisa o ovome, al samo ću reć da mi je ovo uvjerljivo najbolji film u zadnje 3 godine. Gosling je doista jedini legitimni nasljednik stare glumačke škole (Nicholson, Brando, Pacino, De Niro), izuzetno jak karakterni glumac, koji uz to ima i izgled, ali nije tipični pretty boy. Pa pogledajte mu samo šarolikost uloga, to je nešto nevjerojatno. A sam film je ekstaza, ekstaza, pod dojmom san i nakon desetak dana od gledanja.alecto wrote:Drive - 7/10. nije loš, al onako, za jednom pogledat i zaboravit više manje.
istina, u filmu ima dobrih fora, fino sam se nasmijao par putaInfo wrote:Old School - jedna od boljih komedija koje sam pogledao unazad par godina. Stvarno ima presmiješnih scena poput8/10SpoilerShowone s kombijem kada otimaju ljude za svoje bratstvoi lik Ferrella je def. najbolji. Trči gol, ustrijeli se sa pištoljem za omamljivanje, zapali se, dere se na svakoga
![]()
Joj i ja ću to moratiZadro wrote:A Game Of Thrones S01 - 9.5/10
Odlično![]()
Soundtrack i glumci nisu mogli bit bolji.
I ja sam čekao, ali isplatilo se.Asfodel wrote:Joj i ja ću to moratiZadro wrote:A Game Of Thrones S01 - 9.5/10
Odlično![]()
Soundtrack i glumci nisu mogli bit bolji.zajebi čekanje čitanja- načekat ću se
Zadro wrote:I ja sam čekao, ali isplatilo se.Asfodel wrote:Joj i ja ću to moratiZadro wrote:A Game Of Thrones S01 - 9.5/10
Odlično![]()
Soundtrack i glumci nisu mogli bit bolji.zajebi čekanje čitanja- načekat ću se
Mislim da bi se pogubio da nisam pročitao knjigu. Natjeraj se!