Potpiselrania wrote:imam još uvijek dosta zajebancije tu i tamo s nekim naslovima, al ne bih nikad plaćala.
Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Re: Last Post Wins !!!11one
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ma ja sam plaćao dvije godine rapidshare dok se isplatilo, nema ograničenja, full brzina, nema čekanja i brže od torrenta. Ali sada kada je rapid otišao kvragu, vratio sam se torrentima. Je da moraš duže čekati za igre ili neke stvari, ali neka.
I torrent je ipak bolji kada su u pitanju serije, nego skidanje preko rapida i slično...
I torrent je ipak bolji kada su u pitanju serije, nego skidanje preko rapida i slično...
Michel puši karu.
- callac
Ja plaćam jer sam tip osobe koja mora imat sad, odmah, sve! Iako ponekad koristim i torente, kad mi se ne žuri i samo ako određenog filma/serije nema na warezu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Hahaha, a kruganedo XDJohn_Ryder wrote:zamisli to ovako,kad platiš download dobiješ sex sa uber sexy sisatom crveno-kosom 19-godišnjakinjom,a kad ne platiš download dobiješ sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom,ja rađe platim sex
Ae onda, evo u tom kontekstu - pravi pro će pronaći sve. Najzabitiji film i najbolju pičku. Naravno, uvijek do pronalaska toga treba proći vremena i tak, ali ako se potrudiš, postoji i šansa da uspiješ.
Što će reč opet da su najbolje stvari u životu đaba i da to plaćaju samo oni koji ne znaju ili nemaju samopouzdanja & co.
Al malo mi to faila kad razradim do kraja, jer ono, ne bi nikad htio imati sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom, a sisata crvenokosa 19godišnjakinja mi je jednom bila slomila srce i otada nisam više slab toliko na crvenokose, al kontam šemu. Dosta toga. Jebem ti praznoglave žene.
S druge strane 56k modem je bio epic i sve to stoji, al DSL je prešo sve.
I onda možeš reč da je 56k modem ta crvenokosa pička, a dsl je 55godišnja debela prištava kurva jer ju svi imaju i troše.
Što će opet reč da bi trebo biti jadan i imati 56k modem jer on je bolji zato što je u igri crvenokosa sisata cura od 19 godina. Ne, nije. Znači da je ponekad jebat debele i prištave 55godišnjakinje nego 19godišnjakinje.
Al da se razumijemo, mene nit jedno nit drugo ne pali i nikad neč platiti za download.
- Decadentor
Ašow wrote:Hahaha, a kruganedo XDJohn_Ryder wrote:zamisli to ovako,kad platiš download dobiješ sex sa uber sexy sisatom crveno-kosom 19-godišnjakinjom,a kad ne platiš download dobiješ sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom,ja rađe platim sex
Ae onda, evo u tom kontekstu - pravi pro će pronaći sve. Najzabitiji film i najbolju pičku. Naravno, uvijek do pronalaska toga treba proći vremena i tak, ali ako se potrudiš, postoji i šansa da uspiješ.
Što će reč opet da su najbolje stvari u životu đaba i da to plaćaju samo oni koji ne znaju ili nemaju samopouzdanja & co.
Al malo mi to faila kad razradim do kraja, jer ono, ne bi nikad htio imati sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom, a sisata crvenokosa 19godišnjakinja mi je jednom bila slomila srce i otada nisam više slab toliko na crvenokose, al kontam šemu. Dosta toga. Jebem ti praznoglave žene.
S druge strane 56k modem je bio epic i sve to stoji, al DSL je prešo sve.
I onda možeš reč da je 56k modem ta crvenokosa pička, a dsl je 55godišnja debela prištava kurva jer ju svi imaju i troše.
Što će opet reč da bi trebo biti jadan i imati 56k modem jer on je bolji zato što je u igri crvenokosa sisata cura od 19 godina. Ne, nije. Znači da je ponekad jebat debele i prištave 55godišnjakinje nego 19godišnjakinje.
Al da se razumijemo, mene nit jedno nit drugo ne pali i nikad neč platiti za download.
asowe pro nabavi mi bodomin legenda ili mi ti ryderu plati za to

i da ni ja neplacam downlad

- Ašow
Koristi li od vas itko privatne torrente?
Onak, što više seedaš to bolje i tak?
@dec, to ovaj film?
http://www.imdb.com/title/tt0897336/
@dec, to ovaj film?
- Alastorus
Ja sam prije koristio torrentleech dok me nisu bannali zbog cheatanja servera.Na demonoidu sam od pocetka dok je jos bio privatni, i bile su zakon brzine, sad kad su javni nije vise bas to tak, al nadje se dobrih torrenta jer je ipak poluzatvoren.No,hvala bogu ja od svojih 4 Mb/s imam sugavih 200 kb/s, pa mi je sve iznad toga brzo xD
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Ašow
- Decadentor
je je to je tajAšow wrote:Koristi li od vas itko privatne torrente?
@dec, to ovaj film?

- Ašow
-
jbg,ja skidam filmove od po 20 giga pa mi nije problem platit ,inače bi ih skidao po tjedan dana,ovak u dan dva
a 50 kn stvarno nije neki novac..

- Ašow
Pa nije bitno koliko giga ima nešt, nego je poanta da doslovno sve mos naci free.
- Josef K
Meni se 20gb skine u manje od 2 dana 

- Scarface
Je, al ako ja mislin skinit tih 100 filmova u par dana, a mislin, onda mi free download nije dovoljan, jer je vremenski to nemoguće. Ovako ih stavin desetak skidat paralelno i tako deset tura i voila. A cijena? Sitnica. Oću reć da sve ima svoju svrhu i nije ništa snobovski ako imaš premium account, jer su na kraju krajeva to opet mali novci, i ne kužin koji se kurac uopće raspravljamo oko ovako glupe teme. Ili su možda ljudi koji ne plaćaju download kul, a ovi drugi nisu?Ašow wrote:Pa gle, opet ako to postoji online, to je to onda.
Jebiga i ja sam se grobova i reriteta naskidao masu i masu i nikad nisam ni kune potrošio na download.
Doduše, dok sam nekoliko blogova vodio, svaki mjesec sam imao free rapidshare account koji mi opet nije sluzio toliko koliko sam mislio da bude, tak da... još uvijek sam tog mišljenja da je plaćanje downloada kao da plaćaš sex. Fail.
Last edited by Scarface on 02 Oct 2011, 23:58, edited 1 time in total.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
ali meni je ovako brže,free mi je sporije.Ašow wrote:Pa nije bitno koliko giga ima nešt, nego je poanta da doslovno sve mos naci free.