Pavarotti r.i.p.

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Boby

Post by Boby » 08 Sep 2007, 14:00

FilmTV

Post by FilmTV » 09 Sep 2007, 22:52

Vorador wrote:Dobro. Nemojte se baš sad tako brutalno zajebavati. Čovjek je ipak umro. Show some respect.
Mislim da ne. Nisam ga nikad upoznao i nemam zašto za njega imati neko poštovanje. Čovjek je dobro pjevao, i to je to. Zato bi ga trebao poštovati? Poštovanje se treba zaraditi a dobar glas po meni nije dovoljan. Osim toga, ako si javna ličnost i izgledaš čitav život kao kit jer ždereš ko manijak onda moraš biti spreman na to da će se netko zajebavati s tobom i nakon smrti. Šteta što je umro, svijet je izgubio jednog umjetnika ali to je sve.

Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatim ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Sep 2007, 23:26

FilmTV wrote:
Vorador wrote:Dobro. Nemojte se baš sad tako brutalno zajebavati. Čovjek je ipak umro. Show some respect.
Mislim da ne. Nisam ga nikad upoznao i nemam zašto za njega imati neko poštovanje. Čovjek je dobro pjevao, i to je to. Zato bi ga trebao poštovati? Poštovanje se treba zaraditi a dobar glas po meni nije dovoljan. Osim toga, ako si javna ličnost i izgledaš čitav život kao kit jer ždereš ko manijak onda moraš biti spreman na to da će se netko zajebavati s tobom i nakon smrti. Šteta što je umro, svijet je izgubio jednog umjetnika ali to je sve.

Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatima ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!
Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.

Aryx

Post by Aryx » 09 Sep 2007, 23:41

FilmTV wrote:

Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatim ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!
naravno. to je zbilja velika tragedija, makar neznam te ljude bio sam pogoden. mislim da niti nitko ne misli drugacije. cujes mogao si i ti otvoriti topic pa nisi...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

FilmTV

Post by FilmTV » 09 Sep 2007, 23:46

jigsaw wrote:Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.
To da moram imati bar malo poštovanja prema bilo kome to ne razumijem - ili nekoga poštuješ ili ne. Ja gledam na poštovanje kao na nešto što se ne radi samo tako, vjerojatno drugačije gledamo na istu stvar, stvar osobnog izbora.

Možeš prema strancu biti ljubazan ili kolegijalan bez da ga poštuješ.

Daleko od toga da je Pavarotti bio veliki umjetnik ali ne vidim zašto se ne može izbaciti stara fora na njegov račun samo zato jer ga više nema. Smisao za humor nije umro a consova šala je bila itekako utemeljena.

FilmTV

Post by FilmTV » 09 Sep 2007, 23:48

Aryx wrote:cujes mogao si i ti otvoriti topic pa nisi...
Nisam, ali se isto tako nisam kao neki ovdje razbacivao s pojmom poštovanja, u tome je poanta.

FilmTV

Post by FilmTV » 10 Sep 2007, 00:10

U biti uopće nije bitna ova rasprava, zaboravih napisati da shvaćam da su ga neki od vas poštovali jer ga izuzetno cijene kao umjetnika i to poštujem. Imate pravo da vas smetaju šale na njegov račun isto koliko mene ne smetaju. RIP.

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2007, 00:13

FilmTV wrote:
jigsaw wrote:Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.
To da moram imati bar malo poštovanja prema bilo kome to ne razumijem - ili nekoga poštuješ ili ne. Ja gledam na poštovanje kao na nešto što se ne radi samo tako, vjerojatno drugačije gledamo na istu stvar, stvar osobnog izbora.

Možeš prema strancu biti ljubazan ili kolegijalan bez da ga poštuješ.

Daleko od toga da je Pavarotti bio veliki umjetnik ali ne vidim zašto se ne može izbaciti stara fora na njegov račun samo zato jer ga više nema. Smisao za humor nije umro a consova šala je bila itekako utemeljena.
Dobro svatko na to gleda drukčije. I ne razbacujem se ja ni sa čim.

FilmTV

Post by FilmTV » 10 Sep 2007, 00:18

jigsaw wrote:I ne razbacujem se ja ni sa čim.
Nisam ni napisao da se ti nečime razbacuješ ;)

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2007, 00:20

FilmTV wrote:
jigsaw wrote:I ne razbacujem se ja ni sa čim.
Nisam ni napisao da se ti nečime razbacuješ ;)
Onda sorry....ali mislio sam da se ono što si napisao da se netko razbacuje s pojmom poštovanja odnosi na mene.

FilmTV

Post by FilmTV » 10 Sep 2007, 00:25

jigsaw wrote:Onda sorry....ali mislio sam da se ono što si napisao da se netko razbacuje s pojmom poštovanja odnosi na mene.
Nemaš beda uopće. Neznam ako si vidio ali taman prije tvog zadnjeg posta sam napisao još nešto vezano za ovaj topic općenito. Nije mi namjera stvarati flejm.

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2007, 00:27

Vidio.No da zaključimo sve ovo sa jednim jednostavnim: R.I.P :wink:

Locked