Tattoo & Piercing
- metallicat
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
same old, same old... nisam ni svjesna većinu dana, sam znam da trebam u zg zbog nečeg i onda mi dođe
al skužila sam nakon malo boljeg razmišljanja da sam više manje u vezi sveg ovakva. nit imam paniku, nit neku radost kad treba. postala sam android

al skužila sam nakon malo boljeg razmišljanja da sam više manje u vezi sveg ovakva. nit imam paniku, nit neku radost kad treba. postala sam android
- metallicat
možda i bolje. možda te i zato manje bude bolilo, il uopće ne
ja mislila da ja to mogu, a sad mislim da sam papučar heh
a niš, odmah sad sretno, i naravno slije.
a niš, odmah sad sretno, i naravno slije.

- elrania
ma ne umanjuje to bol, boli mene sve jednako još uvijek...bar gledajući po nekoliko zadnjih modifikacija. zapravo bi trebalo bit lakše podnositi, ak si sav živčan, krenu endorfini radit svoje, pukne adrenalin itd., al eto, meni je sve ravno
idem u petak u 12 i stavim slike odmah taj dan, ak će ruka bit u normalnom stanju, al bojim se da ću nateknut ko konj. oni dijelovi bliži unutarnjoj strani su prošli put bili buhtle, tak da lako da sad bude još gore.
doduše, manje ćemo drljat po svemu, jer ide sam crno-bijelo zasad...a niš, vid'ću
idem u petak u 12 i stavim slike odmah taj dan, ak će ruka bit u normalnom stanju, al bojim se da ću nateknut ko konj. oni dijelovi bliži unutarnjoj strani su prošli put bili buhtle, tak da lako da sad bude još gore.
doduše, manje ćemo drljat po svemu, jer ide sam crno-bijelo zasad...a niš, vid'ću
- metallicat
ovo sam ja napravila zadnji put, bila sam jako jako nervozna jer sam znala šta me otprilike čeka, i gadno sam se zajebala jer dok nije ni počeo šarat, ja sam već bila uspaničena i sigurno sam i zato toliko teško podnijela. sve prošle pute sam puno smirenija došlaelrania wrote: ak si sav živčan, krenu endorfini radit svoje, pukne adrenalin itd.

- elrania
a imaš foru da se bol nakon više trpljenja ne mora nužno počet umirivat, da je bolje podneseš (neovisno sad jel to trpljenje vremenski odvojeno danima, tjednima itd), neg se stvara veća iritacija zbog raznih faktora. npr, to da znaš kaj te čeka i hvata te muka od toga itd.
ja znam da kad sam dolazila sva isprepadana da neke stvari, zbog kojih sam kasnije radila face, nisam ni osjetila (npr, bradavica i ozbiljno kažem da praktički nisam niš osjetila taj prvi put. 2. put mi se sve duplo vratilo i spustilo moj frajerski stav
)
ja znam da kad sam dolazila sva isprepadana da neke stvari, zbog kojih sam kasnije radila face, nisam ni osjetila (npr, bradavica i ozbiljno kažem da praktički nisam niš osjetila taj prvi put. 2. put mi se sve duplo vratilo i spustilo moj frajerski stav
- metallicat
- elrania
ali nije ništa bilo tak strašno da nisam išla i 5. put
(obnavljanje pirsa zbog prijašnjih problema i vađenja)
- metallicat
malo off, ali pokušavam na topicu već 15 min nać onu sliku zeleno crvene (mislim) lubanje i nemogu nać u tolikoj masi postova. mislilm da si ju ti stavila, pa ako imaš u kompu il znaš di su ju vidila, javi 

- elrania
- metallicat
- Jane Doe
- Asfodel
Ja sam jedna od onih koja ne kuži čemu dramljenje oko tetoviranja bilo u kom smislumetallicat wrote:i jesi uzbuđena ovaj put, ili sve po starom?
Sretno svima koji idu (Jane i El), a ti si Cat dužna sliku. Nadam se da ću vam se pridružiti u sličicama za koji mjesec-dva
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
ja bi rado da si mogu pomoć jer mi nije ugodno da mi je muka i da nemrem spavat...Asfodel wrote:Ja sam jedna od onih koja ne kuži čemu dramljenje oko tetoviranja bilo u kom smislumetallicat wrote:i jesi uzbuđena ovaj put, ili sve po starom?
(ne govorim za bol, to naravno)
Sretno svima koji idu (Jane i El), a ti si Cat dužna sliku. Nadam se da ću vam se pridružiti u sličicama za koji mjesec-dva
neznam, sjebana sam i gotovo
tak je isto bilo i dok sam studirala, 1. i zadnji ispit jednaka fakin trema
jednostavno si nemrem pomoć
al zadnjih par tetovaža, pogotovo motorhead, mi je bilo samo ono veselo, uzbuđeno i ok, prestali su oni loši simptomi...
sad, ili sam ih već dosta napravila ili to Eror povoljno utjeće na mene
e sad, ali sa pirsanjem je još gore
lako se tebi sprdat

- elrania
a pa to je to, trema ko trema kao oko svake druge bitne stvari u životu, normalna stvar; još pogotovo ako te to jako veseli ili nešto rješavaš time.
meni je genijalno to da nekog nakon toliko puta još to uhvati i da si je sav hype i sretan; ja bih da mi je tak zbog toga (pa i skoro bilo čeg drugog).
meni je genijalno to da nekog nakon toliko puta još to uhvati i da si je sav hype i sretan; ja bih da mi je tak zbog toga (pa i skoro bilo čeg drugog).